レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte et hÊvesÊnkebord hvor alt var afprÞvet af Horsens Aktioner, bordet lÞb op i over kr. 1000 med salÊr. Da vi kom hjem virkede bordet ikke og vi kontakter dem for at hÞre om de vi tage bordet... もっず芋る

Har lige kÞbt LPer samt Singleplader pÃ¥ deres auktion, og det gok fint nok - leveringsomkostninger ville blive 400,00 kr med post nord, studsede lid, men det jo prisen. Nu har jeg modtaget LPerne, i e... もっず芋る

kÞb ikke noget her, har kÞbt nogle "nye spil" som stank sÃ¥ meget af gammel fugtig mug, at jeg ikke kunne have dem inde, jeg kontaktede Horsens auktioner , der sagde at jeg kunne komme retur med dem in... もっず芋る

Horsens Auktioner dufter af svindel... KÞbte 5 overvÃ¥gningskameraer... (Som forresten pt. igen er pÃ¥ auktion) Lad jer ikke friste. Kameraerne udgik af produktion i 2013 og har vÊrtet uduelige... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Oplevelse ved online kÞb

Har oplevet at kÞbe en varer online, som overhovedet ikke svarede overens med den tekst, der stod skrevet på hjemmesiden.
DernÊst manglede der fotos af fejl og mangler.
Rigtig dårlig oplevelse, som gÞr, at jeg ikke kan anbefale at kÞbe varer gennem denne virksomhed.

2019幎5月27日

Mail kontakt

Når man sender mail til Horsens auktion så får man aldrig svar og det er ret ireterne at man ikke kan afmelde deres nyhedsmail i bunden af deres mail, som man normalt kan hos andre.

2017幎3月24日

ForfÊrdelig oplevelse

Jeg kÞbte en scooter på horsensauktioner.dk den 12.4.2016 og det er endt med at vÊre en forfÊrdelig oplevelse.
Horsensauktioner fÞlger ikke kÞbeloven, idet de ikke oplyser hvem der er sÊlger og heller ikke om kÞbers fortrydelsesret
Jeg afhentede den nye scooter som viste sig at vÊre defekt. Efter mange mails og masser af timer med fejlsÞgning, hvor horsensauktioner hele tiden betvivlede mine oplysninger, fik jeg nok og meddelte at jeg havde fortrudt kÞbet. På trods af mange mails for at sikre mig en dag for aflevering, blev der aldrig svaret med en dato. Derfor valgte jeg at kÞre op og aflevere den. Jeg medbragte en seddel med mine kontooplysninger, som jeg bad dem underskrive.
Efter 15 dage havde jeg stadig intet hÞrt fra horsensauktioner, så jeg kontaktede dem selv. Og nu kÞrer sagen helt i hårdknude. De vi have mig til at kÞbe en anden scooter, selvom jeg allerede har kÞbt en ny. Selvom de har fundet fejlen, en lÞs forbindelse ved tÊndingslåsen, vil de nu undersÞge scooteren yderligere, lave fradrag for koder osv. Men det har de haft rigelig tid til og dermed overholder de ikke kÞbelovens bestemmelser om, at jeg skal have mine penge tilbage indenfor 14 dage. Der er nu gået 3 uger og jeg har stadigvÊk ikke modtaget mine penge !!!!! NÊste skridt bliver så at klage til forbrugerstyrelsen / ombudsmanden, tage fat i en advokat og måske pressen.
Hold dig langt vÊk, hvis du ikke vil risikere at bruge masser af tid på at krÊve din ret - som horsensauktioner så vÊlger ikke at fÞlge.

2016幎5月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ