Horsens Stenovns pizza レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dårlig oplevelse, jeg bestilte fra dem på wolt, der stod det ville komme mellem 30-50 min, jeg kunne ikke følge bilen på appen fordi de åbenbart selv bragte den ud og ikke wolt. Pizzaen kom efter 1 ha... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ærligt synes jeg det er et af de bedre pizzeriaer i Horsens. Deres mad er aldrig brændt, de gør som man beder om og det er nærmest altid på tidspunktet. Personalet er utrolig flinkt og imødekommende... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Sjældent dårlig service. Vi bestilte vores mad omkring kl 18 til levering via Wolt. Budet ringer ikke mindre end 3 gange fordi han ikke kan finde adressen (som ligger lige i nærheden af restauranten)... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter besøg hos datteren skulle vi finde et sted at spise og valget faldt på jer. Hos jer er der rent og pænt og vi kunne endda sidde ved et bord. Jeres burgers og pomfritter var bare 👍👍👍👍�... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8件

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Pizzaerne er fantastiske, leverancen halter

Pizzaerne er fantastiske, men nu er det 4 eller 5 gang, det bliver leveret minimum 30 min for sent

2022年2月2日

Hej Mathias
Kontakt os gerne på Facebooksiden med jeres ordrenummer og vi finder en god rabat til jer, vi har forbedret vores levering så det bliver bedre og hurtigere leveret, vi beklager for de gange du har ventet ekstra tider
Mvh Delkash

5つ星のうち5の評価

God pizza, og den bedste service i hele Horsens

2021年9月25日

Horsens Stenovns pizza からの回答

Tusind tak for de søde orde , vi er glæde for at vi kunne tilbyde jer den god service og som vi vil altid gøre😊
god dag

5つ星のうち2の評価

Pizzaerne smager skam godt

Pizzaerne smager skam godt.
Men man køber ekstra ting på det, men 2-3 stykker pølser. Er sku ikke i orden. Og dressing/hvidløg glemmer de, altid at proppe på osse. Men når man ringer og siger det, tror de ikke en skid på en. Send billeder. Finder bare et andet sted.

2021年8月28日

Elendig service

Elendig service, en pæn forespørgsel i disse coronatider om at få en blandet familiepizza og så bliver man mødt med et flabet svar og elendig service, uden tvivl første og sidste gang de bliver kontaktet 😡

2021年4月1日

Hej Victor
Kan du sende os en mail på kontakt@Horsenspizza.dk
og fortæl os hvad tid du har præcis ringet ind så vi kan se hvad der skete præcis og hvem medarbejderen du snakkede med?
Mvh Horsens Pizza

5つ星のうち2の評価

Pizzaen er super

Pizzaen er super, det er mere leveringen der halter... kan sagtens sidde og venter 1/2-1 time før maden kommer

2021年2月26日

Hej Andrew
Først vil vi takke for at du er glade for vores mad da vi arbejder løbende på at forbedre god mad til vores kunder.
Vi beklager rigtigt meget for en lang ventetid i dag, da vi har haft rigtigt meget travlt med leveringsbestillinger.
du må meget gerne sende os en mail til Kontakt@Horsenspizza.dk så vi kan lave en rabat til dig
husk at skrive ordrenummer, og på hvilken af vores hjemmeside du har bestilt fra
have en god aften
Mvh Horsens Stenovns Pizza