Hosel レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

WAARDELOOS. Product ontvangen/zeer slechte kwaliteit. Retour gestuurd. Beweren ze dat het vol krassen en deuken is geretourneerd. Ik heb het uitgepakt, is de woonkamer niet eens uit geweest, en meteen... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Via XL Auctions een duurzaam Klimrek gekocht, de kwaliteit is héél slecht. Het rek zakt in waardoor mijn zoontje hier niet veilig op kan spelen. Contact met Hosel werd het beschouwd als incident en m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb ontzettend veel spijt dat ik pas na mijn bestelling de negatieve reviews over deze website heb gelezen. Als ik die eerder had gezien, had ik hier nooit iets besteld. Op 6 juli heb ik een kn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fietskar van Juskys via Hosel besteld. Met de paasdagen hadden ze extra korting, dus zeer aantrekkelijke prijs. Snel geleverd, goed verpakt en compleet. Het fietskarretje voldoet aan de verwachtinge... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 12

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Dank voor de snelle levering

Dank voor de snelle levering. Heel fijn projectiescherm en hangt reeds op. Kwaliteit van het scherm is ook goed.

2025年1月24日

Dank u voor de review

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring! Kapperstafel gekocht voor onze dochter bijna 3 maanden geleden altijd kapotte onderdelen of de verkeerde weer toe gekregen. Ons geld terug gevraagd en nu kunnen we op de koop toe nog zelf zorgen dat we alles terug sturen of we zien ons geld niet terug! Dit soort van “handelaars “ moesten ze meteen opdoeken!

2025年1月10日

Hosel からの回答

Heel vervelend dat u het zo ervaart. Helaas is er bij post niet zorgvuldig met dit pakket omgegaan, daar kunnen wij niets aan doen. Wij hebben u nieuwe onderdelen opgestuurd en altijd netjes en snel op uw vragen gereageerd. U kunt het nu retour sturen en krijgt uiteraard ook gewoon uw geld terug.

5つ星のうち1の評価

Pakket is nooit geleverd maar krijg…

Pakket is nooit geleverd maar krijg vervolgens wel een mail dat ik een lege doos zou hebben teruggestuurd? Nooit meer dat ik er iets bestel word steeds gekker geen pakket en beschuldiging van diefstal!! Moeten zich schamen

2024年9月18日

Goedemiddag,

Ik heb u die vraag gesteld omdat het vreemd is. Wij willen graag achterhalen waar de inhoud is gebleven, niet om u te beschuldigen. In dit geval is het ergens bij DPD niet goed gegaan en gaan wij daar ook verhaal halen. Wij hebben u ook gevraagd of u een nieuwe opgestuurd zou willen krijgen. Lijkt mij erg netjes toch?

Met vriendelijk groet,

Handelsonderneming Sellink

Wat een brol

Een schminktafel besteld voor de verjaardag van men dochter. De zakjes met vijzen waren leeg of onvolledig en de tafel was beschadigd. Hier bestel ik nooit meer.

2024年8月27日

Goedemorgen,

Vervelend dat het zo is aangekomen bij u. U heeft daar ook netjes een retourmelding voor gedaan. Wij proberen altijd tot een oplossing te komen. Wij hebben aangeboden de missende onderdelen en het defecte onderdeel opnieuw op te sturen. Dat wilt u liever niet. U krijgt dan uw geld terug.

Handelsonderneming Sellink

5つ星のうち1の評価

Ik heb het vorige week een tuinbank…

Ik heb het vorige week een tuinbank besteld, helaas moet ik zeer slecht kwaliteit wij durven niet op gaan zitten, want het zo slecht, ik heb contact met bedrijf gehad , ze zeggen zo is het en kan we niet verder u helpen.
Ik vind zo slecht kwaliteit mag zelfs niet verkocht worden in Nederland, lijk erop voor kinderen gemaakt, maar voor kinderen nog te zwak en gevaarlijk.
En dat :houten tuinbank Pisa

2024年8月5日

Hosel からの回答

Deze informatie die u geeft is niet helemaal correct. Wij hebben u ook de oplossing geboden om het netjes retour te sturen. Dan krijgt u uw geld terug. In de omschrijving staan netjes alle afmetingen en daaraan voldoet dit bankje ook gewoon.

Vriendelijke groet,

Handelsonderneming Sellink (Hosel)

Never buy from them

One star is too much for them. Poor quality of products and poor customer care. Never buy again

2024年7月4日

Hosel からの回答

Jammer dat u er zo over denkt. Wij hebben netjes binnen een paar werkuren uw vragen beantwoord. Dit artikel wordt erg vaak verkocht.

5つ星のうち2の評価

Service ontbreekt

Levering van Hosel was volgens afspraak. Omdat er voor de boekhouding een factuur noodzakelijk is en deze niet ontvangen is verzocht tot kopie factuur.
1e verzoek op 27 maart daarna nogmaals verzoek op 9 april. Tot heden, 17 april niets ontvangen. Blijkbaar ben je bij Hosel niet meer interessant als je al gekocht hebt.

Bedankt Hosel.

Contactformulier Hosel.nl
Hartelijk dank voor je vraag/opmerking.

Je vraag/ opmerking wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.
Je ontvangt (op werkdagen) binnen 24 uur een antwoord.

Je vraag/ opmerking
Naam : heer G***********
Telefoon :
E-mail :

Referentie : B39645
Opmerking : Op 29 maart heb ik om een kopie factuur gevraagd. Ik heb alleen een mailtje ontvangen dat ik binnen 24 uur een antwoord zou ontvangen. Tot heden nog niets ontvangen. Kunt u dit nog eens nakijken voor mij?

Alvast bedankt.
G*****************

2024年4月17日

Goedemorgen,

Wilt u uw bestelnummer geven, dan kan ik de factuur zo naar u toe mailen. wij houden dagelijks de mail bij, dus ik denk dat er iets niet goed is gegaan met de mail.

Mvg Hosel

Ik heb de factuur gelijk doorgemaild naar u.

5つ星のうち1の評価

Wij hebben een tuinkas gekocht bij Hosel

Wij hebben een tuinkas gekocht bij Hosel. 002945.
Kwaliteit erg slecht. Dun, breekbaar materiaal polycarbonaat met aluminium. Gebruiksaanwijzing in het Duits maar met de plaatjes kon je er echter wel uitkomen. materiaal zo licht dat het aluminium alle kanten op buigt bij een licht zuchtje wind! Het in elkaar zetten is hierdoor niet te doen! Ook geen bevestigingsmateriaal om hem tegen de muur te plaatsen wat de bedoeling was. Mail gestuurd, wordt compleet genegeerd, geen reactie gekregen. Kas ligt in de aanhangwagen, stuk.

2024年3月6日

Ook na aankoop service

Na de aankoop kwam ik er achter dat de prijs via Bol 10 euro lager was. Na een mailtje met Hosel werd het direct teruggestort. Goede service die je niet vaak tegenkomt.

2024年2月19日

Geweldige service

Door stormschade ware een aantal onderdelen van het paviljoen, wat ik vorig jaar gekocht had, zo beschadigd dat ze niet meer gebruikt konden worden.
Na een telefoontje en mailtje had ik de onderdelen binnen een dag in huis. Top service

2023年7月21日
5つ星のうち4の評価

De levering was snel na 1 dag

De levering was snel na 1 dag
Het product de krabpaal buffy ziet er leuk uit maar is wat klein voor een volwassen kat. Ik vond het in elkaar zetten goed te doen maar de gebruiksaanwijzing erbij klopte niet helemaal. Het is meer geschikt voor kittens, wel staat hij stabiel bij mij

2023年7月22日

Houten Tuinbank Sanremo - zwak kwaliteit

Houten Tuinbank Sanremo Ruitpatroon is besteld en ook binnen 2-5 dagen aangekomen. Product is heel slecht kwaliteit. Plastiek i.p.v. gietijzer in rugleuning. Kan geen twee personen op zitten, want de hout is veel te zwak en zakt naar beneden met 1 persoon van 60kg. Retour communicatie opzettelijk vaag. Moet zelf betalen voor retour, binnen 7 dagen in originele verpakking. Ik beveel Hosel.nl echt niet aan!

2023年5月15日

Mooie stevige krabpaal!

Leveringstijd zoals beloofd op de site. Heb de zwarte Amy krabpaal. Toen ik doos zag dacht ik : oh jee, zit daar een hele krabpaal in? Maar de krabpaal is echt prachtig. Mooi stabiel en er werd meteen dankbaar gebruik van gemaakt door mijn kat. Een aanrader!

2023年2月13日

Top service

Wat een mooi product voor een goede prijs maar vooral wat een top service! Dank Bianca en collega's.
Zal eens kijken of ik ook een foto kan plaatsen ...

2022年10月12日

Trustpilot エクスペリエンス