Hos Nørgaard レビュー 59

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service, hurtig forsendelse og lækkert kvalitetstøj. Og så blev jeg meget positivt overrasket over, hvor pænt tøjet var pakket ind samt tilhørende kort. Det gjorde bare lige min dag så meg... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Dejligt med en personlig håndskrevet hilsen i pakken - især her i jule travlheden.

企業情報

1. 婦人服店

当該企業による記述

Hos Nørgaard, er en Hyggelig webshop og showroom, med livsstilsprodukter, mode og accessories hvor der er plads til alle. God service er et must for os, så du får en god shoppe oplevelse. Vi har masser modetøj som er håndplukket ved en lang række leverandører, stilen her er meget blandet og du finder alt fra inderst til yderst, hverdag og fest. Generelt har de forskellige styles det til fælles at det skal være lækkert at have på. Når der indkøbes mode og accessories til shoppen så er målet, at forhandle noget der er lidt ekstra og som er lidt anderledes end det du finder alle steder og så er der altid et kæmpe fokus på lækre naturlige materialer der holder mange år, og som du har det godt i. Service er virkelig vigtigt her Hos Nørgaard, og mange af kunderne her nyder at de kan booke personlig styling hjælp helt gratis- hjælper altid gerne med at finde styles der matcher din personlighed, men som stadig også giver dig lyst til at steppe lidt udenfor comfortzonen- altså hvis DU er med på det. Hos Nørgaard har et kæmpe udvalg af gaver, både til værtinden, veninden, moren, kollegaen, datteren m.fl. og ikke mindst det helt rigtige til en god omgang selvforkælelse ♡ og har du brug for hjælp med at finde den rigtige gave så står jeg på spring for at hjælpe. Jeg håber vi ses i Hos Nørgaard enten online på webshoppen eller i det fysiske showroom der holder åbent lørdage 10-13 og efter aftale.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Nærværende kundeservice

Hos Nørgaard mærkes tydeligt, at der bliver givet det ekstra for at gøre kunden tilfreds. Indehaveren Annette er meget imødekommende og svarer hurtigt. Jeg skriver til hende på Instagram. Sidste gang skaffede hun en taske, som var udsolgt. Hun er god til at inspirere på opslag på Instagram. Altid med en dejlig nordjysk tilgang til tingene.

2025年12月9日

Betænksom

Den personlige hilse, super dejlig at der stadig er tid til at tænke på sine medmennesker, tak for det. Stort kram herfra

2025年8月11日

Kære Ellen.
1000 tak for din fine anmeldelse ♡ hvor er det dejligt du blev glad for min hilsen- jeg brænder meget for nærværende og personlig service, selv på afstand gennem webshoppen :)
kh Annette

Så skøn en lille butik

Så skøn en lille butik. Anette er super sød. Masser af gode tilbud- har snart ikke plads til mere tøj 😅 giver min varmeste anbefaling 🌸

2025年6月23日

Hos Nørgaard からの回答

Kære Heidi. 1000 tak for din fine anmeldelse og de søde ord - det er jeg super glad for ♡ kh Annette

fra bestilling til levering

fra bestilling til levering - alt var super

2025年6月5日

Hos Nørgaard からの回答

Hej Dorthe. 1000 tak for anmeldelsen - den sætter jeg pris på, og jeg er super glad for du var tilfreds med køb mm ♡ kh Annette

100% tilfredshed

Hurtig og præcis levering. Nem og overskuelig webshop. Lækre produkter som lever op til beskrivelse. Jeg vender bestemt tilbage 😀

2025年5月1日

Hos Nørgaard からの回答

Kære Susanne. 1000 tak for den fine anmeldelse og de søde ord ♡ glæder mig til du kommer tilbage :) kh Annette

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt. Varen kom hurtig.. jeg havde spørgsmål til levering og der kom svar næsten med det samme..
Kun positivt herfra👍

2025年4月21日

Hos Nørgaard からの回答

Kære Anette. Tak for din fine anmeldelse - den sætter jeg stor pris på :) ♡ kh Annette

Super webbutik

Super webbutik, det er ihvert fald der jeg har handlet :-) Jeg købte en flot flot kjole til min hustru, desværre for stor jeg klagede min nd, og straks blev der taget affære og der blev sendt en retur seddel med den sødeste personlige besked også. Tusind Tak Til Fru Nørgaard

2025年3月25日

Hejsa Jan.
Mange tak for din fine anmeldelse og de søde ord. Jeg glæder mig til at få den rigtige størrelse frem til jer ♡ kh Annette

Rigtig fine ting

Rigtig fine ting. Og altid virkelig god service 🌻

2025年3月28日

Kære Nina.
Mange tak for din anmeldelse af Hos Nørgaard, dejligt du havde en god oplevelse her ♡ kh Annette

God oplevelse

God og billig vare, og sød personlig hilsen. Alt i alt en god og positiv oplevelse.

2025年2月28日

Hos Nørgaard からの回答

Hej Merete. Mange tak for de søde ord og fordi su tog dig tid til at skriv3 en anmeldelse endnu en gang ♡ kh Annette

Kvalitet

God hjemmeside og kvalitets produkt købt på udsalg

2025年2月12日

Hejsa Marianne.
Tak for din fine anmeldelse- og dejligt du fandt en af de gode deals på shoppen- dem er der altid mange af ♡

Vare af god kvalitet

God vare svarer til foto og den kvalitet jeg havde forventet.
Fin information

2025年2月2日

Hejsa Vibeke.
Dejligt at høre at du var glad for oplevelsen, jeg prøver altid at beskrive varerne så godt og præcist som muligt. Tak for din fine anmeldelse af Hos Nørgaard ♡

5つ星のうち4の評価

Dejligt med en personlig håndskrevet…

2024年12月4日

Hejsa Sanne.
Ej hvor er jeg glad for din anmeldelse- mangr tak for den og de søde ord. Jeg har aldrig for travlt til at give mine kunder en personlig service og hilsen ♡

God oplevelse

God oplevelse - hurtigt levering, flot pakket ind.

2024年11月18日

Hejsa Jannie.