レビュアーのコメントを見てみましょう
Przeszedłem z dość popularnego serwisu hostingowego w Polsce do Hostline.pl Powodem mojej przeprowadzki były pieniądze, które mogę zaoszczędzić. Moje strony są mało wymagające i stwierdziłe... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Zapewniamy tani i profesjonalny hosting, a także w pełni bezpieczną i bezpłatną migrację Twoich zasobów od innego usługodawcy na nasze serwery. Przenieś do nas swoje strony www, sklepy, domeny, pocztę czy bazy danych, a my zadbamy o cały proces, gwarantując szybką i sprawną realizację.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Ponad rok temu przeniosłam swoje…
Ponad rok temu przeniosłam swoje wszystkie usługi z dwóch konkurencyjnych firm. Po tym czasie użytkowania mogę tylko wypowiadać się w samym pozytywnym tonie. Od procesu przeprowadzenia samej migracji, aż po pomoc w lżejszych i trudniejszych konfiguracjach.
Niezależnie od pory mojego zgłoszenia odpowiadali w ciągu 10 minut.
Polecam każdemu tą firmę.
- niska cena
- dobry support(pomaga prawie natychmiastowo)
- stabilność(od 2 lat wszystko działa sprawnie)

Serdecznie polecam!!!
Strata czasu i pieniędzy
Nie polecam. ich usługi są bezwartościowe. strata czasu i pieniędzy

Hostline.pl からの回答
Na gorąco po kolejnej pomocy ze strony…
Na gorąco po kolejnej pomocy ze strony Pana Darka z Hostline! Szybkie i rzeczowe odpowiedzi. Naprawdę polecam każdemu kto się zastanawia.
Kontakt na 5+
Ceny 5+
Najlepszy hosting w Polsce
Zostałem poproszony o wstawienie opinii i z chęcią to właśnie robię. Klientem jestem już ponad 2 lata i nie mogę znaleźć żadnych negatywnych spostrzeżeń. Do tej pory wszystko działa jak należy.
Dział wsparcia odpisuje mi nawet w środku nocy po 5 minutach. Nie spotkałem się do tej pory z tak dużym zaangażowaniem ze strony firmy dla klienta.
Polecam kazdemu
Korzystam od roku. Dobry support na który zawsze mogę liczyć - za te pieniądze bajka! Wcześniej bylam w innej firmie i naprawdę porównanie dzień do nocy ! Jestem świeżo po odnowieniu i naprawdę poelcam
Support usunął wszystkie pliki z serwerów i się nie przyznaje
Jestem klientem od 3 lat. Utrzymuję tu serwer i 10 domen. Kilka razy w roku zdarzają się jakieś dziwne problemy techniczne. Mimo braku zmiany jakichkolwiek ustawień nagle przestają działać jakieś funkcje - np. przekierowania itp. Zazwyczaj po zgłoszeniu i wymianie jakiś 15 wiadomości z supportem (na początku zawsze zbywają - po dociśnięciu starają się dopiero sprawdzić) problemy były załatwiane. Do dziś. Wyobraźcie sobie, przy kolejnej awarii - przestały działać maile - gdzie żadne ustawienia nie były zmieniane, próbie odświeżenia ustawień, support zdecydował że cytuję "Usunie wszystkie domeny i doda je ponownie". Miało to dotyczyć tylko DNS, natomiast usunęło wszystkie przekierowania i co najważniejsze... PLIKI NA SERWERZE - tj. strony internetowe. Co support na to? "To nie możliwe, to nie my", nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi
Atrakcyjne ceny oraz błyskawiczna pomoc…
Atrakcyjne ceny oraz błyskawiczna pomoc w migracji! Polecam

Najlepsi
Jednym słowem: Najlepsi! Świetne wsparcie w każdej odpowiedzi. Uwaga: nawet o 4 nad ranem!
Strony działają szybciej i w końcu mogę na skrzynkach pozbyć się wszelkiego SPAM.
Bardzo pozytywne doświadczenie.
Moje strony są mało wymagające i stwierdziłem że z powodzeniem mogę pozwolić sobie na dużo tańsza usługę.
Trafiłem na Hostline.pl i byłem w szoku, że za dużo mniejsze pieniądze otrzymałem wsparcie techniczne równie dobre jak u konkurencji z tego słynącej. Różnicy w działaniu serwisów również nie ma.
Oby tak dalej!
Na chwilę obecną zostaję z Hostline.pl :)
Pozdrawiam :)
Hostline.pl? Top!
Z czystym sumieniem mogę polecić Hostline.pl każdemu zakładającemu stronę internetową. Dużo możliwości, kreatory stron, które takim laikom jak ja ułatwiają tworzenie. Do tego bardzo dobre ceny za hosting i domenę (przysłowiowe "grosze"!). Co zaskoczyło mnie najbardziej, trochę z własnej winy namieszałem podczas tworzenia strony i poprosiłem o wsparcie. Ku mojemu zdziwieniu support odpisał mi po chwili, przeprowadził przez cały proces w sposób profesjonalny i miły...a było po 20:00! Liczyłem na odpowiedź następnego dnia, a już po kilku minutach i wiadomościach mój problem został rozwiązany. Szaleństwo!
Spoko ceny za dostępne możliwości
Spoko ceny za dostępne możliwości. 4 gwiazdki bo trochę zbyt skomplikowany panel direct admin.
Najważniejsze w hostingu jest...
Co jest dla mnie najważniejsze w hostingu? Support. Musi być szybki i musi ogarniać.
A dodatkowo jeśli mają domeny za mniej niż pół ceny tego co teraz płacę to już w ogóle wypas!
Hostline spełnia wszystkie moje oczekiwania! Polecam!

Hostline.pl からの回答
Szybka migracja i super kontakt (nawet…
Szybka migracja i super kontakt (nawet w święta).
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。