Hostrups Hotel レビュー 17

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Dårlig oplevelse

Havde købt et ophold på Hostrups Hotel, (2818kr) med udløb 31/12 25, men da jeg har været syg siden April 25 har jeg ikke været opmærksom på datoen, kontaktede Hotellet lige efter Nytår hvor de gjorde opmærksom på at de endnu ikke havde lukket op og da opholdet lå i gammel regnskabsperiode var det ikke muligt at få refunderet, har skrevet en mail 2 gange men aldrig fået svar, bad om måske en udsættelse til April/Maj 26 og ikke noget med at få det refunderet, jeg er så skuffet over at de ingen gang gider at svare 😔 det kalder jeg for dårlig service ☹️

2026年1月2日
5つ星のうち5の評価

Vi har lige været nede hos jer i denne…

Vi har lige været nede hos jer i denne weekend. Fra den 7. til den 9.11. Hvor er det er fantastisk sted. Super pænt, rent og personalet er til et 10 tal. Morgenmaden er helt i top.
Hvis jeg skal komme med en ting, er det, at jeg ville ønske der var værelser i stueetagen eller en elevator.
Jeg er dårlig gående, men det lykkedes at klare trappen. Det er bare en lille ting, og de 5 stjerner får I alligevel. Der er SÅ mange andre ting der opvejer det.
Vi kommer igen.

2025年11月9日
5つ星のうち5の評価

Anmeldelse af besøg på Hostrup hotel og restaurant

Meget imødekommende personale allerede ved telefonsamtale før besøget. Vi fik fin hjælp til at få båret vores bagage op på værelset.
Vi var der den 13. September 2025 ifm
2 x70 års fødselsdage.
Vi fik særdeles velsmagende og flot anrettet mad. Tjenerne var super servicemindede og meget venlige. Værelset meget fint og nyrenoveret.
Dagen efter spiste vi lækker morgenmad.
Alt i alt en meget positiv oplevelse❤️
Vi kommer meget gerne igen.
Dbh fra Peter og Lis Gamst
Hørsholm

2025年9月13日

5 ⭐️ Det har I fortjent

5 ⭐️ Det har I fortjent . Fantastisk oplevelse af hotellet - og ikke mindst af Tønder by. Super lækker hotel - moderne indretning, lækker værelse med egen bad/toilet og TV ( standard værelse ), kanon lækker aftensmad og super skøn morgen brunch. Man føler sig virkelig velkommen , imødekommes af smilende og venlig personale. Tønder by kan bare ret meget. Tønder må være hjertets by ❤️ Vi kommer igen senere på sommeren. 5 ⭐️ Fra fam Christiansen

2025年4月26日

Dejlig stemning

Dejlig stemning, stil og personlig service. God mad og vine. Skønne værelser og skøn beliggenhed i byen og i forhold til områdets mange natur og kultur oplevelser. Vi så bla. sort sol arrangeret af hotellet. Også kæmpe anbefaling af Tønder museum herfra.

2025年3月7日
5つ星のうち5の評価

D 6/11-23 var vi på holelet og var der…

D 6/11-23 var vi på holelet og var der i 4dag en dejlig tur og dejlig mad og god kvalitet vi har været der 3gang og vi 😉kom gerne igen 🫠prøv det det er pengne vær
Tak til kokkene i køkkenet for deres gode mad og tak personalet af god pleje af en forkølet og sløj mig vi takker her fra🤗god ju🤶🎅

2023年11月6日
5つ星のうち1の評価

De får kun en stjerne fordi

De får kun en stjerne fordi, at vi købte en dyr Menu men kødet var supper godt, men kun lidt sovs oven på kødet og ikke mere og seje pomfritter til og vi følte at vi ikke var velkommen

2023年7月6日

Virkelig et dejligt hotel

Virkelig et dejligt hotel, skønne og lækkert indrettede værelser. Vi var 3 par på gastronomisk weekend-ophold. Alt var lækkert og menu perfekt afstemt efter årstiden. Pænt dækket op. Morgenmad er så lækker. Personalet er meget søde og hjælpsomme. Har nu været der 2 gange og kommer gerne igen,

2023年5月20日
5つ星のうち3の評価

Besøgte resturan d.6/8 hyggelige…

Besøgte resturan d.6/8 hyggelige lokaler og søde personale. Havde bestilt bord til 4, fik anvist et bord og menukort det samme perfekt.
Men der var jo kun en menu at vælge imellem, så hvad skulle vi med menukort?
Husets hvid og rødvin kan anbefales.
Forret røget laks med rygeost og salat kedelig og ikke meget smag
Hovedret oksemørbrad med knust kartoffel svampesovs og forårsløg. Kødet lækkert men resten ikke noget særlig.
Jeg synes desserten var lækker men de andre ved bordet var ikke helt enige.
2500 kr 4 personer incl 2 vand 2 øl 4 glas husets hvidvin og 1 flaske husets rødvin er skudt langt over målet.
Kommer ikke igen.

2021年8月7日