Hoteldeville レビュヌ 46

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min mand og jeg har netop vÊret pÃ¥ spa-overnatning pÃ¥ Hetel de Ville i Gilleleje. Alt var lÊkkert. Maden fuldstÊndig fantastisk. Morgenbuffet sÃ¥ fin med lÊkker Êg-anretning mm Gode drinks. Spa- og... もっず芋る

Frokost og spa-deal. De 3 stjerner er for frokosten. Den var rigtig god og gjorde turen vÊrd trods alt. Spaen var godt nok en sÞlle omgang. Som en eftertanke der er opstÃ¥et under planlÊgningen af e... もっず芋る

Jeg har vÊret pÃ¥ ophold hos Hotel de ville da de var nyligt opstartede og var skuffet over servicen og spa’en. Personalet var langt fra imÞdekommende og det virkede allermest som om at vi gener... もっず芋る

Helt fantastisk spa-dag. Fra man kom til man gik var der venligt og opmÊrksomt personale, der sÞrgede for alt. Man fik en dejlig blÞd badekÃ¥be og hÃ¥ndklÊde til lÃ¥ns. SpaomrÃ¥det var nyt, hy... もっず芋る

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

46件のレビュヌ

FÞrst bliver vi mÞdt af et ungt

FÞrst bliver vi mÞdt af et ungt mennesker der tager imod os, da vi spÞrger ind til slippers får vi af vide af de er blevet stjålet og at de desvÊrre ikke har. I mit skab er en kåbe der er alt for lille. Jeg er 172 cm. Den går nok til ca 10 cm op fra håndleddet Da vi så kommer ud efter bad står der en stor kurv med rene slippers, så passede jo ikke. Men kunne have sparet os for evt smitte af fodvorter hvis de havde givet dem derude istedet. Der er ingen skilte nogle steder og man kan ikke finde rundt. En kvinde fortalte at hun var ved at drukne da hun ikke kunne svÞmme og der ikke stod bassinet var meget dybt. Det kunne vÊre en start at have skilte generelt. Vandet er kÞligt og mangler noget skrub til fÞdder eller andet. Der er ikke rigtig noget luksus.
Da vi er fÊrdige og har vÊret i bad virker hÃ¥rtÞrrer ikke og vi spÞrger om en anden, hvor medarbejderen siger at nu er der jo ikke sÃ¥ mange gÊster tilbage sÃ¥ det kan vÊre lige meget 😮‍💚 total elendig service. Plus omklÊdningsrummet er sÃ¥ smÃ¥t at man stÃ¥r helt oveni hinanden.
Ikke et sted jeg ville komme igen desvÊrre, efter den dårlige service.

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

Skuffende service og mangelfuld spa

Personalet var langt fra imÞdekommende og det virkede allermest som om at vi generede dem ved overhovedet at besÞge hotellet.
Spa’en var mangelfuld; alt for kold sauna, mini omklÊdning, ingen scrub eller lign, en alt for kold Hamam/damp og personalet var tydeligt uinteresserede i at snakke med os om det - selvom vi var hÞflige og venlige.

Siden hen har jeg haft overvejet at prÞve det igen i håb om at de blot havde opstartsvanskeligheder, men ved kontakt med receptionen har det desvÊrre kun vÊret en skuffende oplevelse bare at prÞve at spÞrge ind til forholdene på hotellet og faciliteterne.
Der er ingen hjÊlpsomhed eller service fra personalet og er derfor bestemt ikke et sted jeg valgte at besÞge igen.
Øv..

2026幎4月1日

Tag ikke dertil for spa

Frokost og spa-deal. De 3 stjerner er for frokosten. Den var rigtig god og gjorde turen vÊrd trods alt. Spaen var godt nok en sÞlle omgang. Som en eftertanke der er opstået under planlÊgningen af et eksklusivt hotel og udfÞrt med en stor portion ligegyldighed.
Listen med kritikpunkter for spaen er lang, men i korte trÊk kan nÊvnes; ekstremt lille og nusset omklÊdning. Sansebrusere
skift af vandstrÃ¥le og styrke, men ellers ingen forskel, dyb(!) pool jeg kunne ikke bunde nogen steder, sÃ¥ reelt set er den bare et svÞmmebassin. Der var dispensere med lunkent vand. 2 saunaer der ikke virkede eller ikke var tÊndt
vi sÃ¥ ikke skyggen af en medarbejder i de 45 min. vi gav denne spa en chance, sÃ¥ jeg ved ikke hvorfor de ikke var varme.
Jeg har prÞvet svÞmmehaller med bedre faciliteter og fÞler intet behov for at komme igen.

2026幎3月22日

Hotel de Ville - udsÞgt madoplevelse og dejlig spa

Min mand og jeg har netop vÊret på spa-overnatning på Hetel de Ville i Gilleleje. Alt var lÊkkert. Maden fuldstÊndig fantastisk. Morgenbuffet så fin med lÊkker Êg-anretning mm
Gode drinks. Spa- og sauna gus super godt. Dejligt vÊrelse med udsigt til havet. Personalet var utrolig imÞdekommende og hjÊlpsomme.
Vi giver stedet vores bedste anbefaling og kommer igen.

2026幎2月27日

Plads til forbedring.

Plads til forbedring.
Venligt og smilende personale. LÊkkert interiÞr og rent og pÊnt. LÊkker mad og fin betjening. Det var de to ⭐⭐
DesvÊrre blev vi misinformeret af receptionisten, da vi indtjekkede. Vi fik et vÊrelse i Borgmester boligen og blev informeret, at vi skulle gå udenfor, for at komme ind i bygningen og derved også udenfor, når vi skulle i SPA området. Dette var en stor skuffelse, da det gjorde opholdet noget mere besvÊrligt i en kold februar eftermiddag/ aften. Istedet for at gå i spaen fra sit vÊrelse i sin badekåbe indendÞrs, måtte vi pakke alt ned, vores badetÞj, skiftetÞj og have stort overtÞj og stÞvler på ind i omklÊdningsrummet, for der at skifte.
I selve badeområdet var så småt, at man stÞdte fysisk ind i andre besÞgende og der var kun et toilet til hele spaområdet.
I badet gik bruseren i stå, midt i badet og jeg måtte vente, til den anden bruser var ledig.
EfterfÞlgende fandt vi om aftenen så ud af, at vi godt kunne have gået igennem en konference lokale, for at komme ned til hovedbygningen og videre til spaen! Virkelig skidt information.
Receptionisten informerede også at udtjek sÞndag var 10:00, selvom vi fortalte, at vi var oplyst kl.10:30 og dette viste sig også at vÊre den korrekte tid.
Vi vidste ikke, at saunagus var på 3.sal, da det ingen steder stod, så da vi troede det var nederst i spaen, nåede vi ikke den.
SÃ¥ ja alt i alt en noget skuffende oplevelse.

2026幎2月21日
自発的なレビュヌ

Havde glÊdet mig til at opleve dette

Havde glÊdet mig til at opleve dette nye sted, der er blevet hypet mange steder.
Vi var 5 veninder, der havde booket morgenmad og spa. Det blev en skuffelse af de helt store. Morgenmaden var spartansk og det var på ingen måde krÊset for at give en oplevelse af forkÊlelse, ligesom udbud og prÊsentation på buffeten; var ordinÊr.
Spaområderne er lÊkre nok, men der mangler i den grad et boblebad eller vildmarksbad. Vandfaldsbruseren havde intet tryk, så der er intet sted, hvor vand har en massageeffekt. Den stÞrste katastrofe var dog omklÊdningsrummet. Med to brusere og ét toilet og så trange pladsvilkår, at man ikke kunne undgå at stÞde ind i andres nÞgne blåmammorererede popo, tror jeg valget falder på en svÞmmehal nÊste gang. Det er både billigere og i dag har de fleste svÞmmehaller båse med plads til privatliv og er dimensioneret til det antal gÊster man lukker ind. Vi flygtede ud af kaoset og gjorde os fÊrdige derhjemme.

2026幎2月21日
自発的なレビュヌ

Alt ved hotellet var yderst lÊkkert

Alt ved hotellet var yderst lÊkkert - spaen var super dejlig og en mega fed oplevelse. Personalet var meget informerende om alle muligheder. VÊrelset og udsigten var fantastisk. Og sidst men ikke mindst var maden utrolig lÊkker. SÃ¥ vi vil sige at det er pÃ¥ niveau med SvinklÞv, bare i en moderne udgave med bl.a. lÊkkert design

2026幎2月18日

Var til Frokost og Spa

Var til Frokost og Spa . Maden var virkelig god og smukke omgivelser men sÃ¥ kom vi til Spa’en. OmklÊdningen er alt alt for lille man stÃ¥r nÊrmest og gnubber sig op ad hinanden nÃ¥r man var 4 personer. Selveste Spa’en er bare en lille opgradering af en svÞmmehal . Virkelig en skuffelse.

2026幎2月13日

Var på hotel de ville i går med 3

Var på hotel de ville i går med 3 veninde fÞrst frokost som var virkelig god
Men så kom vi til spa det er jo et helt kapitel for sig selv omklÊdningsrum er så lille at der ikke burde blive lukket mere en 4 person ind ad gangen der er kun 2 bruser
Selveste spaområde er pÊnt og rent men vandet er alt for koldt i den inddÞrs pool og den pool der er på taget burde også vÊre varmer
Og så mangler der et vildmarksbad med bobler vi var desvÊrre ikke helt begejstret håber de for rette op

2026幎2月11日

Ufleksibel service

Jeg har ikke fÞr oplevet så ufleksibel en spa, man skulle tro, at man som ny på markedet gerne ville have god kundeservice, men ak.
Allerede ved gennemfÞrt booking skrev de, at bestillingen hverken kunne annulleres eller Êndres, hvilket i sig selv er en meget ufleksibel politik for gÊster. Det skal siges, at vi ikke havde bestilt en bestemt behandling med en booket ansat, men blot 3 timers spa + frokost.
Dagen inden skete der selvfÞlgelig det, som man håber ikke sker - barn syg. Jeg ringede ang. at rykke vores tid - uden held. Jeg prÞvede igen dagen efter igen uden held.
Min anmeldelse er altså ikke baseret på selve stedet spafaciliteter, men på deres service, eller rettere mangel derpå.
Det er risikabelt at booke ophold, når man ikke kan få lov til at Êndre i booking, derfor kommer jeg fremadrettet ikke til at booke noget her.

2026幎2月10日

DÃ¥rlig oplevelse

Jeg var sammen med en veninde til frokost/spa-dag. Omgivelserne var fine og maden var god. Vi havde nogle udfordringer inden ankomst (dagen fÞr) hvor politiet rådet til, at man ikke kÞrte ud med mindre det var strengt nÞdvendigt grundet kraftigt snevejr. Det var receptionisten pÊnt ligeglad og hun var for Þvrigt uforskammet i sin talemåde. Jeg spÞrger indtil om jeg kan snakke med ledelsen i forhold til at flytte hvor spa-dag, men det kan jeg ikke for det er hende (altså receptionisten) som bestemmer.
Da vi ankommer på dagen fortÊller ejeren af stedet at hun havde stået ved siden af, under telefonsamtalen, men det referat hun gav af sagen hang meget dårligt sammen med virkeligheden. Så jeg tÊnker, at det nok ikke er helt korrekt og jeg undre mig da også over at hun ikke stopper en medarbejder som taler så provokerne i telefonen.

2026幎2月7日

Jeg havde booket dags spa til 4

Jeg havde booket dags spa til 4 personer lÞrdag d. 7/2 kl. 14.00-17.00, som betÞd at vi kunne saunagus kl. 16.30.
Hotellet ringede til mig dagen fÞr min booking for at oplyse at de måtte flytte min tid til kl. 13.00 eller kl. 19.00, da deres booking system havde lavet en fejl og normalt aldrig var åben for dags spa kl. 14.00. (I skrivende stund, kan jeg stadig booke dags spa kl. 14.00 der står de har 40 ledige pladser)
Denne nye tid ville betyde ingen saunagus samt en masse ny planlÊgning med veninder, kÞrsel og omrokering med bÞrn.

Imens jeg evaluerede med mine veninder ift. ny tid og manglende gus, så bad jeg hotellet undersÞge en eller anden form for kompensation, det var hun afvisende omkring, og i fÞrste omgang kunne det slet ikke komme på tale.

Udover ombooking af tid, så henvendte jeg mig til dem pr. mail i går da jeg desvÊrre blev nÞdt til at aflyse den ene booking, så vi kun kom tre personer.
Det blev så til at Clara slettede hele vores booking, selvom jeg havde skrevet at det kun var den ene.
Det betÞd så at de 1600 kr. jeg havde betalt allerede var sendt retur, men da det jo er weekend kommer de mandag eller tirsdag.
Hvis jeg Þnskede at tage imod tilbuddet om en af de to nye tider, så skulle jeg selv booke på ny og dermed betale yderligere 1200 kr.
Det vil sige at jeg ville have 2800 kr. svÊvende hos dem.

Jeg arbejder selv i service branchen og jeg ved at det er muligt at stoppe en nets overfÞrsel, når vi taler et så kort interval, og det er helt almindelig god kundeservice at tillbyde en kompensation.

Gitte kunne tilbyde mig en kop kaffe. (!!!)

Jeg er i chok over hotellets manglende kundeservice, og kunne aldrig drÞmme om at anbefale det til andre.

Jeg kontaktede Marienlyst Strandhotel for at hÞre om de havde plads, på trods af fyldt booking kalender.
De kunne godt klemme tre pers. ind og oprette en manuel booking. Se dét er hvad jeg kalder for god service ;-)

2026幎2月6日

Super lÊkker oplevelse

Vi har vÊret på en lÊkker overnatning. Vi synes det var super lÊkkert med lÊkre pools og saunaer. Og super god mad!!
Vi vil dog Þnske der kunne komme flere skilte op. På vej op til vores vÊrelse kunne vi ikke se om vi skulle på fÞrste eller anden sal. Nede i spa afdelingen kunne man ikke se om det private dÞre eller om det fÞrte til noget spa. Der mangler skilte ved allé saunaerne da man ikke ved om det er damp, kul eller infrarÞd. På et tidspunkt kom jeg til at gå i det forkerte omklÊdningsrum, da der ikke står mand eller dame på dÞren. Vi vil også Þnske der var et is kold vand kar.
Ellers meget lÊkker oplevelse og super flotte vÊrelser og sÞd personale. 😊

2026幎1月26日
自発的なレビュヌ

HÃŽtel de Ville, er for vildt👌🏌👌🏌👌🏌

Min datter og jeg havde et helt igennem fantastisk ophold, hvor vi nÞd alle faciliteterne, den udendÞrs og indendÞrs pool, aftenmaden og morgenmaden - og det dejligeste vÊrelse, som vi blev opgraderet til, med udsigt til vandet. Der var super service af alle, men i sÊrdeleshed af Pia i receptionen. Det her var mit andet ophold og bestemt ikke det sidste🀗

2025幎12月23日
自発的なレビュヌ

En dejlig oplevelse på flere plan at

En dejlig oplevelse pÃ¥ flere plan at besÞge Hotel De Ville. Vi blev modtaget med smil i receptionen og fik forklaret al info. Der var morgenkÃ¥ber pÃ¥ vÊrelset og fluks gik vi i SPA afdelingen, hvor der var et fint udvalg af muligheder. Der manglede dog mulighed for at sidde i pools bÃ¥de den indendÞrs og den udendÞrs da jeg kun er 160 gav det lidt udfordringer. Fik god modtagelse i restauranten hvor vi fik serveret bÃ¥de mad og drikke hurtigt - dog var akustikken helt forfÊrdelig og man var temmelig trÊt bagefter da lyden var meget hÞj og rungende. Senge og vÊrelser var super - dog underligt at der ingen “dÞr” var i brusekabine der sprÞjtede vand ud. Jeg skulle have kontakt med receptionen inden mit besÞg og de anbefaler at man skriver mail, hvilket sÃ¥dan set er fint nok, men havde behov for at udsÊtte mit besÞg og ville gerne ringe og det var ikke en god oplevelse - personen virkede meget stresset men hjalp mig dog i sidste ende, sÃ¥ jeg fik lov at rykke min booking hvilket jeg var taknemmelig for.

2026幎1月3日

Som sild i en tÞnde

Dagspa, i tidsrummet 9-12, inkl. frokost.

Det var vores fÞrste besÞg på Hotel de Ville, og ved ankomst synede alt stort, lyst og rummeligt (p-plads og hall / reception).
Dette stopper dog brat, når man lukkes ind i damernes omklÊdningsrum.
Bag indgangsdÞren er der lockerskabe, dvs. omklÊdende gÊster skal håndtere / skabe plads, hver gang nogen går ind / ud.
Herefter passeres spejlområdet, med fÞntÞrrere etc. - placeret, hvor der samtidig er passage ind og ud, og dermed ingen plads.
OvertÞj eller fodtÞj kan man ikke komme af med, og resten af omklÊdningsrummet er slet ikke dimensioneret til at rumme det antal gÊster, som antallet af skabe lÊgger op til (ca. 60).
Vi var ca. 15-18 kvinder, som skulle klÊde om samtidig, hvilket var en trang oplevelse.
Der er to brusere og ét (1) toilet i omklÊdningsrummet, dvs. der opstod hurtigt kÞ-dannelse, som blev yderligere presset, da det viste sig, at omklÊdningsrummets ene toilet er spa-afdelingens eneste (til damer, vel at mÊrke).
De tillokkende Karmameju produkter med hhv. shampoo, balsam og bodylotion var tomme (Þv!), og slutteligt rÞg sikringerne, så ingen kunne tÞrre hår, og alle frokostgÊsterne mÞdte op i restauranten med drivvådt hår.
OmklÊdningsrummet er både ankomst og afslutning ved et spa besÞg, og i dette tilfÊlde var det en kaotisk og crowded oplevelse.

Spa-afdelingen var god, selvom saunaen på taget ikke var ordentlig varm ved ankomst (knap 70 grader).
Restauranten hiver den samlede bedÞmmelse op på 3 stjerner - lÊkker mad, sÞd og hurtig betjening.

2025幎12月30日

Bare en skÞn dag

Så kom dagen. TÊnk at jeg nÊsten skulle runde de 60 år, fÞr jeg fik prÞvet et spaophold. En veninde og jeg kÞbte et 3 timers spa med frokost og dessert.
Hold op, vi havde gået i nÊsten 2 måneder og talt om, hvad man skulle have med og hvordan det mon ville vÊre.

Vi har simpelthen bare hygget os og haft den bedste betjening med sÞde og rare mennesker omkring os hele dagen.
Alt er top nice - men den opvarmede pool og saunaen på taget tog kegler.

Vi kommer helt sikkert igen👍👍👍

2025幎12月15日
自発的なレビュヌ

OBS på sikkerheden ikke er i orden på stedet

Jeg deltog i starten af november i en fin saunagus på Hotel de Ville.
EfterfÞlgende var der mulighed for at benytte faciliteterne på stedet.
Der var en meget glat og uafdÊkket udendÞrs terrasse, som jeg faldt baglÊns på og slog min nakke og ryg betydeligt.
En dame faldt på betontrappen, som heller ikke var beklÊdt med noget skridsikkert materiale.
Jeg skrev en mail til hotellet og gjorde dem opmÊrksom på problemet.
Jeg har ikke hÞrt fra dem, så vil gÞre andre opmÊrksomme på sikkerheden ikke er i orden på stedet.

2025幎11月12日

Fejl i systemet

Vi bookede en sÞndag og havde virkelig glÊdet os. DesvÊrre havde systemet registeret vores booking 5 min efter vi bestilte i stedet for ugen efter som vi bookede. Personalet Þnsket ikke at hjÊlpe os og afviste blankt. Det synes vi var unfair.

2025幎9月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ