レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Kom med 2 trÊtte bÞrn og fik dem puttet, herefter opdager man at vÊrelset er snusket og beskidt. BadevÊrelset er klamt og ulÊkkert. Vi orkede ikke at flytte da det var sent... もっず芋る

DesvÊrre ikke muligt med 0 stjerner. HotelvÊrelse mÞg beskidt. Ingen shampoo i brusekabinen og ulÊkre hÃ¥ndklÊder. Ingen service i receptionen. Receptionist oplyste, at ingen leverer mad i en lille b... もっず芋る

Bestilte 2 overnatninger med udsigt over havnen, men fik udsigt ud over haven. Fik mit vÊrelse, men da jeg Ã¥bnede dÞren, blev jeg mÞdt af en stank af kloak 🀮 bedre om et andet vÊrelse hvilket jeg fik... もっず芋る

Har lige besÞgt Marina sad udenfor pÃ¥ en terrasse total mangel pÃ¥ hygge.Ingen farvede blomster men kun stedsegrÞnt.Stedet virker i afvikling og ikke rent, nedslidt og trist.Hotellet har engang huset... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi glÊder os til at byde dig velkommen pÃ¥ Hotel Marina i VedbÊk, KÞbenhavn. Her bor du pÃ¥ en helt fantastisk beliggenhed, eksempelvis med havudsigt over Øresund. Hotel Marina er et helt ideelt valg for de fleste rejsende. Familier og par har gode muligheder for at nyde natur, kultur og attraktioner. Forretningsrejsende fÃ¥r en god base, da der her kan afholdes mÞder og konferencer med nemme transportmuligheder til KÞbenhavn. PÃ¥ hotellet i VedbÊk er der fri adgang til trÊningsrum, gratis internet, gratis parkering og hyggelige omgivelser.

2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

44件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Anmeldelse af hotelophold

Anmeldelse af hotelophold

Vores ophold på hotellet var desvÊrre en skuffende oplevelse.

Morgenmadsbuffeten var tÊt på uspiselig. Baconen var brÊndt, scrambled eggs var slatne, brÞdet var så hårdt som sten, og pandekagerne havde en gummiagtig konsistens. Det eneste der egentlig fungerede var de blÞdkogte Êg.

VÊrelserne er meget slidte og utÊtte – det fÞltes nÊsten som om vinduerne stod Ã¥bne, fordi det trak sÃ¥ meget. Generelt fremstÃ¥r hele hotellet gammelt og meget slidt.

Vi havde også set frem til hotellets 7-retters menu, som man forventer er noget sÊrligt. DesvÊrre var den meget ligegyldig og på ingen måde en oplevelse, der lever op til forventningerne.

Personalet bestod primÊrt af meget unge mennesker, som tydeligt ikke har fået ordentlig oplÊring i deres arbejde. Det virker mere som et ledelsesproblem end deres egen skyld.

Det mest positive ved opholdet var den store og gode parkeringsplads.

Alt i alt en skuffende oplevelse, og et hotel der trÊnger til både en renovering og bedre ledelse.

2026幎3月13日
自発的なレビュヌ

For mange fejl til prisen

5* - Hotellets beliggenhed er rigtig god.
4* - VÊrelsets beliggenhed var rigtig god.
3* - Hotellets stand og funktion er ok, men dyrt.
2* - Sengelampe og tv ikke indstillet korrekt.
1* - Ingen ekstra puder og tÊpper i vÊrelse. Bruser kan ikke indstilles i hÞjden og bademåtte mangler.
0* - toilet virker ikke og affaldspose til hygiejneartikler mangler.

2025幎12月24日

Koldt og nedslidt

Har lige overnattet 1 nat Kommer til hotellet kl 14 Betaler og får udleveret nÞglekort Går op til vÊrelset der er koldt radiator står på 0 BadevÊrelset også koldt skruer op for varmen på badevÊrelse ingen varme da vi vender tilbage kl 23 Der er dog kommet varme på vÊrelset Trist vÊrelse ingen udsmykning Dårlig seng at sove i Har givet 1400kr for overnatning uden morgenmad burdehave kostet det halve Vil ikke anbefale dette sted

2025幎12月24日
自発的なレビュヌ

Man undrer sig ikke over de mange

Man undrer sig ikke over de mange dårlige anmeldelser, for i den butik er der ikke megen forståelse for uforudsete hÊndelser.
På grund af alvorlig sygdom og hospitalsindlÊggelse er det ikke muligt for os at benytte en middag via Spot.
Vi har så forsÞgt at få forlÊnget perioden lidt, men selvom Hotel Marina har modtaget betalingen, lader det sig ikke gÞre.
Men efter at have lÊst anmeldelserne her, har vi fuldstÊndig mistet lysten til at spise på stedet, så skaden er ikke så stor, og vi under gerne den skrantende virksomhed de par håndÞrer, vi har betalt.
I Þvrigt har 2 andre restauratÞrer med glÊde forlÊnget vore vÊrdibeviser, - den ene endda helt frem til 1. februar 2026.

2025幎11月15日

Mere Hostel end hotel!

Minder ikke om et hotel, men mere et gammelt hostel!

Grundet mit arbejde bor jeg meget på hotel rundt omkring i DK, og sÊtter stor pris på et brusebad om aftenen efter en lang dag. Men her skal man op og stå i et badekar. VÊrelser der fÞles tomme, dårlig seng og udsigt til en gammel gård.

At prisen her er den samme som feks Scandic midt i Kbh er mig en gåde! Gik i receptionen og klagede og fik annulleret resterende dage jeg kunne, af min booking og flyttet hotel ind til byen.

2025幎5月21日

OPMÆRKSOM

Hej!

SjÊldent oplevet noget så dårligt som Hotel Marina. Deres vÊrelser er bestemt ikke den oplevelse man forbinder med hotel:

VÊrelserne er beskidte (manglende rengÞring), mangler toilet papir, det virker snusket og desuden oplevede jeg at personalet virkede ugidelig og uhÞfligt.

Fik en parkeringsbÞde på Deres parkeringsplads på trods af anvendelse af deres elektroniske parkering (tablet). Der var sket en teknisk fejl (fra deres side), så registreringen ikke gik igennem. Hvilket resulterede i parkeringsafgift, som jeg hÊfter for påtrods af dialog med personalet.

2024幎10月22日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre ikke muligt med 0 stjerner.

DesvÊrre ikke muligt med 0 stjerner.
HotelvÊrelse mÞg beskidt. Ingen shampoo i brusekabinen og ulÊkre håndklÊder. Ingen service i receptionen. Receptionist oplyste, at ingen leverer mad i en lille by efter kl 2100. LÞgn, da vi fandt flere steder på nettet og fik mad leveret på 20 min. Receptionist var sur og gad nÊrmest ikke vÊre på job en lÞrdag aften.
Overvejer i et ophold på hotellet, så brug pengene på andet hotel. Prisen er jo latterlig for vÊrelserne.

2024幎9月7日

Super dejligt hotel

To par med tre overnatninger på Hotel Marina.
Vi boede på dejlig lyse vÊrelser, med rigtig god plads. Maden var helt fantastisk og personalet meget sÞde og imÞdekommende. Kan absolut kun anbefale dette dejlige sted tÊt ved stranden.

2024幎7月18日

Her holdt jeg gerne selv en fest

Har lige vÊret til et stort selskab her på Marina.
Det er lÊnge siden jeg har fået så velsmagende tilbehÞr i form af to super lÊkre salater fyldt med masser af forskellige smage og en kartoffelret der slig benene vÊk under os alle i velsmag. SÞd betjening og der var fint dÊkket op.
Fint at man kan holde gratis, ved at man HUSKER at taste bilen ind på p-maskinen i reseptionen.
Her holdt jeg gerne selv en fest

2024幎5月17日
自発的なレビュヌ

Vi har haft to fantastiske dage på

Vi har haft to fantastiske dage på Hotel Marina. Kaffe og kage begge dage, 7 retters aftenmenu begge dage, morgen buffet begge dage. Vil gerne rose for alt, god mad super personale, imÞdekommende venlige med dejlige smil og kvikke bemÊrkninger. Et personale som virkelig var tilstede og nÊrvÊrende. Er sikker på at vi kommer igen.

2024幎3月12日

NÊsten perfekt

Vi var to par der skulle have en hyggetur med to overnatninger, to gange syv retters aftenmenu og morgenbuffet. Vil gerne rose personalet, var meget opmÊrksomme, venlige og imÞdekommende. Barpersonalet burde nok ofre et par timer på et drinks/cocktail kursus, det var ikke godt. Poolområdet var en nydelse, bare Êrgerligt man er så nÞjsom med håndklÊder! Vi kommer helt sikker tilbage når sommeren melder sin ankomst. Ps. Kan ikke forstå at man i et stort bad/toilet skal kline toilettet op af vÊggen, så man nÊste ikke kan sidde der uden at banke hovedet ind i den store toiletpapirholder!

2024幎2月15日

DÃ¥rlig service

Min kÊreste og jeg havde fået et ophold af min mor, og dårlig service er noget der skal fremhÊves. Vi bestiller mad til kl. 19.30 og fÞrst kl. 21.30 går vi fra borderet efter deserten. Under alt kritik at vi skal vente så lÊnge på vores måltid. Og mere end det, så går tjenerne forbi vores bord flere gange uden at tage vores brugte service med, hvordan kan man som tjener gå tomhÊndet ud flere gange. Tjeneren var nÊsvis og tog ikke imod kritik men forsatte den dårlige servering. Maden var heller ikke noget at råbe hurra for. Det Þdelagte totalt vores aften og vi skal vÊre her til mandag, og det er nu ikke lÊngere en glade men en "gadvide om imorgen bliver bedre" jeg tvivlet men vi må se hvad der sker! Vi spiser ihvertfald ikke på hotellet igen..

2023幎7月29日

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Kom med 2 trÊtte bÞrn og fik dem puttet, herefter opdager man at vÊrelset er snusket og beskidt. BadevÊrelset er klamt og ulÊkkert. Vi orkede ikke at flytte da det var sent. Vi fik hverken undskyldning eller refundering. KÞrte da vi vågnede, bare tanken om morgenmad på dette hotel gav kvalme. Arrogant receptionist, mage til smart kÞbenhavnersnude. Farvel og tak.
Synd man ikke kan give 0 stjerner
.HOLD JER VÆK

2023幎7月10日

Vi er udenlandsdanskere som siden 2019

Vi er udenlandsdanskere som siden 2019 har brugt Hotel Marina som base når vi var hjemme på besÞg så vi betragter os som stamkunder. FÞrste gang vi kom hang der kaffe op af dÞrkarmene og betjeningen var - pga COVID-19 meget begrÊnset. Men efter nu 4 års ret frekvente besÞg på Hotel Marina ser vi absolut ingen fremgang. I Juni 2023 boede vi 4 dage på hotellet men toilettet
virkede - som er sÊdvane - ikke - sÃ¥ vi blev opgraderet til et Family room , hvilket var rigtig fint. Da vi skulle booke igen bad vi specifikt om samme Family room, hvilket ikke skulle vÊre et problem. Da vi ankom blev vi modtaget af en ikke sÊrlig venlig receptionost som sagde rummet var udlejet men de havde en tilsvarende “upgrade”. Stor var vores overraskelse da vi kom til en snusket 2 vÊrelses lejlighed med ekko i “alrummet” som var et stort kÞkken med et spisebord og en briks - et mikroskopisk TV pÃ¥ vÊggen og alle ledninger var hevet ud af vÊggen. Absolut ingen tÊpper eller anden lyddÊmpning. BademÃ¥tter findes ikke sÃ¥ efter bad sejler badevÊrelset. Vi pÃ¥talte det til receptionisten som sagde det var et af de “bedste” vÊrelser. Da vintalte med en anden ansat pÃ¥ hotellet rystede vedkommende pÃ¥ hovedet og sagde det er velkendt at hotellet er kendt for dÃ¥rlig og snusket service. Meget seÞrgwligt og vi mÃ¥ desvÊrre se os om efter et andet sted at vÊre mÃ¥r vi besÞger Danmark ca 8 gange om Ã¥ret.
SÞrgeligt at et hotel med så meget miljÞ og potentiale behandler kunder så skidt - @marcella en udfordring til forbedring

2023幎7月8日
自発的なレビュヌ

Har lige besÞgt Marina sad udenfor på

Har lige besÞgt Marina sad udenfor på en terrasse total mangel på hygge.Ingen farvede blomster men kun stedsegrÞnt.Stedet virker i afvikling og ikke rent, nedslidt og trist.Hotellet har engang huset fodboldlandsholdet det er slut for lÊnge siden. Det er Êrgerligt for beliggenheden er dejlig ved vandet.
Vi fik kakao med flÞdeskum troede vi ,det var vand med kakaopulver og flÞdeskum fra sprayflaske kunstigt flÞde 100kr for det. vi kommer aldrig mere ,vi gav dem en chance i dag ,det er slut.Vi havde spurgt om rigtig flÞdeskum, tjener venligmen nej det er slut med Marina desvÊrre.

2023幎6月2日

Hotellet er utrolig slidt

Hotellet er utrolig slidt, men vÊrst af alt var maden under al kritik.
Fisken lugtede af fisk, kÞdet smagte af indmad og den stegte rÞdspÊtte var nÊrmere dampet.
Det virker mest af alt som et samlebånd/affodringscentral.
Til var maden dyr selvom den var dårlig.

2023幎3月25日

Personalet bestod af en mand

Personalet bestod af en mand
Reception, “tjener” afrydder, og med en meget lidt kundevenlig adfÊrd. Maden bar ogsÃ¥ prÊg af der helt sikkert ikke var en kok i kÞkkenet. cappuccinoen var fra en maskine pÃ¥ morgenmadsbuffet pÃ¥ trods af at de havde en maskine der kan lave den rigtig, hvis personale havde vÊret til stede. Og sÃ¥ var det alt for dyrt for alm. kop kaffe , Et fÞr sÃ¥ storslÃ¥et sted, virker som om det har givet op, virkelig en dÃ¥rlig oplevelse. Kommer ikke igen

2023幎3月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。