Min mand og jeg tilbragte en weekend pÃ¥ Hotel Odeon og kan varmt anbefale det! Hotellet ligger centralt placeret, der er en afslappet stemning og meget venligt & hjÊlpsomt personale. VÊrelset lÊkk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DÃ¥rlig forretningsmoral Hej Jeg afbestilte (grundet sygdom) lÞrdag den 4. oktober et bestilt og betalt vÊrelse og fik straks en bekrÊftelse pÃ¥, at belÞbet blev tilbagefÞrt til mit kreditkort. Om man... ãã£ãšèŠã
Hotellets reservationssystem er under al kritik. Vi havde et vÊrelse i 2 nÊtter, og dag 2 duede ingen nÞglekort, sÃ¥ alle skulle tjekke ind igen og der var kÊmpe kaos og kÞ i receptionen. Da vi pÃ¥pege... ãã£ãšèŠã
Vi havde to overnatninger pÃ¥ hotellet. Det var kun egen betaling fra fredag til lÞrdag. LÞrdag eftermiddag kunne vi ikke komme ind pÃ¥ vores vÊrelse. Vi skulle Ã¥bent tjekke ind igen. Servicen og... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Personalet er smilende og hjÊlpsomme
Personalet er smilende og hjÊlpsomme. LÊkker morgenmad. Restauranten servere fantastisk mad. VÊrelserne er stilfuld indrettet med behagelige senge.
Kort og godt - Hotel Odeon får vores varmeste anbefaling.
Min mand og jeg tilbragte en weekend på Hotel Odeon og kan varmt anbefale det! Hotellet ligger centralt placeret, der er en afslappet stemning og meget venligt & hjÊlpsomt personale. VÊrelset lÊkkert og roligt, på trods af den centrale placering.
Da vi ankom trÊtte sent fredag aften, tog Charlotte Forum imod os i receptionen. Hun hjalp på den fineste måde med indtjekning og registrering af parkering, så oplevelsen blev virkelig god.
Vi fik en gratis opgradering af vÊrelset og drinks i baren.
I lÞbet af weekenden spiste vi den lÊkreste morgenmadsbuffet, samt afprÞvet et par aften retter i restauranten. Begge dele med stor succes.
Kort og godt - Hotel Odeon får vores varmeste anbefaling.
Oliver
Oliver - sikke en god mand.
En mand der kommer til undsÊtning på falderabet! Vi er super taknemmelige for at have en mand som Oliver!
Virkelig god service fra Oliver superâŠ
Virkelig god service fra Oliver super god mand der hjÊlper os i sidste sekund
Tak for en god oplevelse
Underlig oplevelse ,er blevet opkrÊvetâŠ
Underlig oplevelse ,er blevet opkrÊvet 175 kr for parkering,2 mdr efter vi er tjekket ud ,trods at vi ved afrejse fik besked på at alle regninger var betalt ,var betalt ,ved opringning til hotellet blev jeg bare ikke hÞrt ,hvis hotellet havde lavet fejl bÞr de sluge den ,om ikke andet for at undgå det her
DÃ¥rlig forretningsmoral
DÃ¥rlig forretningsmoral
Hej
Jeg afbestilte (grundet sygdom) lÞrdag den 4. oktober et bestilt og betalt vÊrelse og fik straks en bekrÊftelse på, at belÞbet blev tilbagefÞrt til mit kreditkort. Om mandagen skrev hotellet at det var en fejl, og at bestillingen var ikke refunderbar. Det accepterede jeg ikke, da der var afgivet en bekrÊftelse og efter flere insisterende mails fik jeg pengene tilbage med bemÊrkningen pr. kulance!!
Der er så meget galt
Parkering er en joke. Sengene alt for små. Ikke rengjort på vÊrelset. Bruser i stykker. PrÞvede comwell ved siden af - samme pris og vil til en hver tid vÊlge det fremover.
God hotel med dÃ¥rlig parkeringsâŠ
God hotel med dårlig parkerings muligheder med stor chance for parkerings bÞde, isÊr hvis man har et stort bil.
SÃ¥ heller en hotel med bedre parkeringsforhold
Advarsel. Find et andet hotel!
Kan IKKE anbefales! Der er ikke styr på bookingen. Vi måtte have et familievÊrelse, hvis vi Þnskede yderligere en nat. NÊste morgen var vÊrelset alligevel booket. KÞbte parkering til hotellets plads, og jeg spurgte om alt var ok, og om der var noget vi skulle gÞre. Fik at vide alt var ok, og vi skulle ikke gÞre yderligere efter betalingen - vi skulle bare nyde vores ophold. Alligevel fik vi en P bÞde på hotellets P plads. Vi klagede i receptionen, men de frasagde sig alt ansvar.
Prisen for 2 nÊtter var 6. 800 kr. plus en bÞde på 950 kr.
ForfÊrdelig receptionistarbejde
Havde to overnatninger i forbindelse med en stor fest i byen, så stor at min arbejdsplads havde booket det meste af hotellet fra lÞrdag til sÞndag. Vi kom dog fredag og skulle selv betale den fÞrste nat, hvilket vi i forvejen havde booket igennem receptionen hvor vi også havde aftalt en pris. Vi kommer fredag og betaler mere end aftalt, men vi kan se få refunderet det overskydende senere (intet problem).
Fredag aften bestiller vi to drinks i baren og Þnsker at betale kontant, da det er sÃ¥dan vi styre vores Þkonomi. I baren siger bartender at vi pÃ¥ ingen mÃ¥der kan betale kontant, da det er et udsat sted og de skal derfor ikke tage imod kontanter. En anden fra check-in siger derfor at vi kan sÊtte det pÃ¥ vÊrelset og betale kontant dagen efter. Det var faktisk INTET problem. Om lÞrdagen kl 15 forsÞger vi at komme ind pÃ¥ vÊrelset, hvilket vi IKKE kan, vi er sÃ¥ uheldige at busserne med mine kollegaer er begyndt at komme, hvilket betyder at vi venter 1,5 time pÃ¥ at nÃ¥ receptionen for at fÃ¥ fornyet adgangskort til vÊrelset. Hvis personalet havde fortalt os dette var nÞdvendigt var vi kommet nogle timer fÞr og ikke ventet i den kÊmpe kÞ! Samtidig da vi nÃ¥r receptionist og fortÊller at kortet ikke virker, siger hun meget strengt: âja det er fordi I ikke har betalt en regningâ hvortil min mand svare at det har vi ikke fordi vi fik besked pÃ¥ at sÊtte det pÃ¥ vÊrelset og nu kunne betale kontant. Receptionisten fortÊller at man ikke kan betale kontant og det har man aldrig kunne. Hvis vi havde det prÊcise belÞb kunne de dog gÞre en undtagelse for os. Min mand finder lovgivning pÃ¥ omrÃ¥det og fortÊller at hvis de ikke tager imod skal dette vÊre skiltet hvilket det ikke er. Vi indvilligede dog i at betale pÃ¥ kort, da vores kollegaer ikke skulle vente lÊngere end de gjorde. Oplevelsen af at en receptionist, foran venner og kollegaer, beskylder os for ikke at have betalt en regning som om vi ville stikke af, er utrolig nedladende og hotel personale er bestemt ikke noget vi vil anbefale nogen - desvÊrre.
Dertil er vÊrelse bitte smÃ¥ og man skal kende hinanden godt for at dele vÊrelse. Ja, desvÊrre ikke et besÞg vÊrd og efter at have skrevet dette til hotellet, hvorefter vi har fÃ¥et en âforklaringâ og skylden er skudt hen pÃ¥ min arbejdsplads fordi de ikke har afleveret korrekt navneliste - ja bare lad vÊre Hotel Odeon⊠Vores oplevelse hÊnges nÊsten udelukkende op pÃ¥ jeres personales hÃ¥ndtering og kommunikation med jeres gÊster.
Fik en ven på besÞg i et par timer
Fik en ven på besÞg i et par timer. For dette havde de pålagt et gebyr på 250 kr. Snakkede med reception chefen omkring dette. IfÞlge hende antog man at min ven var en ekstra gÊst, uden at spÞrge mig. De kunne også bare se overvågningen.
Skuffet oplevelse
Vi havde to overnatninger på hotellet. Det var kun egen betaling fra fredag til lÞrdag.
LÞrdag eftermiddag kunne vi ikke komme ind på vores vÊrelse. Vi skulle åbent tjekke ind igen.
Servicen og stÞrrelsen på vÊrelserne hÊnger slet ikke sammen med prisen. Vi var meget skuffet.
Hotellets reservationssystem er underâŠ
Hotellets reservationssystem er under al kritik. Vi havde et vÊrelse i 2 nÊtter, og dag 2 duede ingen nÞglekort, så alle skulle tjekke ind igen og der var kÊmpe kaos og kÞ i receptionen. Da vi påpegede at det ubelejlige i denne situation, blev det blot affejet, meget dårlig kundeservice fra hotellets side. Meget små senge og vÊrelser. Absolut under standard til den vÊrelses pris!
God service og oplevelse
Overordnet god oplevelse med fint vÊrelse, hyggelig reception/bar og godt udvalg i morgenmadsbuffet. Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at jeg havde glemt en ting på mit hotelvÊrelse. Her kontaktede jeg hotellet og fik en rigtig god hjÊlp og service, som jeg er meget glad for.
Kundeservice i verdensklasse
Kundeservice i verdensklasse - 5 stjerner herfra.!
En skuffende oplevelse
Indledende var vi positive over oplevelsen på Hotel Odeon, men vi blev dog skuffede undervejs i opholdet. Da vi i fÞrste omgang skulle finde frem til hotellet, var det lidt forvirrende; man skal ned i en underjordisk parkeringskÊlder. Selvom det lykkedes, kunne det have vÊret fint, at hotellet havde informeret om dette inden opholdet. VÊrelset var egentlig fint, men morgenmaden skuffede. Her var der for mange mennesker på for lidt plads, nogle af morgenbollerne var simpelthen så hårde, at de ikke kunne skÊres over, og flere steder manglede der service til at tage maden med; ost måtte tages med fingrene, pÞlser med en kniv (?), ingen tang til at tage brÞd, og da det blev tid til at få brygget en varm chokolade på kaffeautomaten, fik man en varm kop vand med meget lidt kakaopulver i. Da vi informerede personalet om sidstnÊvnte, fik vi at vide, at de netop havde ordnet det, men så efterfÞlgende, at de forsÞgte igen, og måtte konkludere, at den ikke virkede.
Da vi tjekkede ud, skulle vi betale for parkeringen, hvilket vi ellers ikke var blevet orienteret om - det er sÃ¥dan set fair nok, men personalet kunne med fordel have informeret om dette ved indtjekning. Da vi efter udtjekning modtog regningen pr. mail, kunne vi se, at vi havde betalt for to velkomstdrinks, som vi ikke har fÃ¥et. Vi undersÞgte selv sagen pÃ¥ deres hjemmeside, og kunne konkludere, at vi har valgt dem til, da vi bookede, men da vi havde booket to mÃ¥neder inden, havde vi glemt dette, og det stod ikke beskrevet i vores ordrebekrÊftelse, som vi fik inden opholdet. Vi ville normalt forvente, at receptionisten lige nÊvner dette ved indtjekning og fortÊller, hvor man kan fÃ¥ sin velkomstdrink. Ãrgerligt at have betalt for noget, man ikke har fÃ¥et. Alt i alt en skuffende oplevelse
Tak for en meget fin overnatning
Min sÞn og jeg har lige haft en overnatning på Hotel Odeon i hjertet af Odense i forbindelse med et arrangement i byen. Og der er kun rosende ord herfra. Personalet i receptionen tog rigtig godt imod os ved ankomst og vÊrelset vi havde fået tildelt var super moderne og dejligt rent. Vi havde booket med morgenmadsbuffet dagen efter, og det var den lÊkreste buffet med alt hvad hjerte kunne Þnske. Omgivelserne var meget rolige, og alt hvad vi behÞvede var inden for få minutters gåafstand.
Vi havde alt i alt en super overnatning og vi kommer bestemt igen, tak herfra :)
Gebyret for 48 min er 100% vÊrelses prisen!
Have booket via Hotels.com, til 4/10. Har netop vÊret nÞdt til at annullere, men hos Odeone kan man ikke som de fleste andre hoteller via Hotels.com annullere til f.eks. kl.12 på ankomst dagen (4/10, men det er dagen fÞre kl. 18. Jeg annullerede ca. kl. 18:48, den sagde der ville vÊre et gebyret, men hvor meget står der intet om. Nu her kl. 19:12 får jeg så en mail bekrÊftelse på annulleringen, og annulleringsgebyret så er gÊlden da jeg var 48 min for sent ude, gebyret er hele prisen for bookningen, kr. 1025,-! Synes sateme det er dårlig og ringe stil, at man for 48 min skal have 100% i gebyr. Andre hoteller kan åbenbart godt få det til at lÞbe rundt med annullering til kl. 12 på ankomst dagen. Ja fejlen er min, men det er sateme stadig ringe vilkår, og vild gebyr-pris.
Morgenmads kaos og kr. 1900 for parkering i to dage.
2 parkeringsbÞder á 875,- kr. + 150 kr betaling for parkering til hotellet.
Da jeg skulle registrere min bil, blev jeg ikke informeret om, at den betalte parkering på kr. 150 kun var på "de sorte pladser" men det blev jeg informeret af parkeringsvagten som havde skrevet to bÞder til mig. Denne p-vagt gav sig tid til at forklare, at de oplevede det nÊsten dagligt klager omkring gÊster som ikke er informeret.
Efter henvendelse i receptionen, henviste de et skilt og deres hjemmeside omkring de sorte pladser, som jeg efterfÞlgende skulle have hjÊlp til at finde af parkeringsvagten, det for ikke at få den trejde bÞde..
Ingen tilbud om tilbagebetaling af de kr. 150 som blev opkrÊvet af hotellet, det er jo mit eget ansvar var beskeden. Tror ikke jeg behÞver at uddybe, hvad jeg tÊnker om den manglende service og oplevelse af ligegyldighed.
Morgenmaden var fin. Massiv kÞ og mange mennesker i et lille området, hvilket gjorde at flere ikke kunne finde en plads.. en kÞrestolsbruger kunne dårlig komme rundt og ledsageren bad om en stole flere gange uden at den kom.. de unge tjenere (To) var klar underbemandet i forhold til antallet af gÊster.
Har skrevet til hotellet, men forsat oplevelse af ligegyldighed.
Rigtig god oplevelse alt i alt
Rigtig god oplevelse alt i alt.
VÊrelset var rent og pÊnt, og lignede det på vÊrelset, det eneste minus var at sengen på dobbeltvÊrelset kun var 140cm bred. Morgenmaden var rigtig lÊkker og personalet var gode til at fylde op. Personalet i receptionen var meget venlige og hjÊlpsomme. Det eneste jeg har at sÊtte på hotellet er at de trak belÞbet for opholdet 2 gange på min konto, men heldigvis var personalet forstående da jeg ringede og sÞrgede for at jeg fik tilbagebetalt det ene belÞb. Fire stjerner herfra. Kan godt anbefale.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ