企業が回答しました
Min oplevelse med Houman Smykker har været direkte chokerende dårlig. Jeg har aldrig før følt mig så dårligt behandlet som kunde. Kommunikationen var ikke bare uprofessionel – den var grænsende ti... もっと見る
企業が回答しました
Vi har fået skiftet batteri i et ældre dykkerur hos Houmann. Urværket viste sig noget tid efter batteriskiftet at være defekt. Vi har derfor har uret sendt tilbage til Houmann der har behandlet sagen... もっと見る
当該企業による記述
Houmann.dk er Danmarks bedste sted at købe dine luksus varer online – lidt billigere
Houmann.dk har internet butikkerne
UrogSmykker.dk
Børneuret.dk
Ur-Tid.dk
og Riepels.dk
Urskiven.dk har et af Danmarks største udvalg af mærkevarer ure – lidt billigere, og hver måned kommer flere ure og mærker til. Har vi ikke lige det ur du ønsker, så kontakt os, da vi så vil gøre alt hvad vi kan, for at skaffe det. Vi er stærkest i ur mærkerne Citizen, Casio, TW Steel og Ingersoll - men er autoriseret forhandler i mange andre ur mærker også
Guldsmykket.dk din online Guldsmed med mærke smykker, egen import og egen produktion – lidt billigere. Hver måned kommer der flere fantastiske smykker til og finder du ikke lige det du ønsker dig, så er vi gerne behjælpelig med at få en pris frem på netop det smykke du vil have!
Hos Guldsmykket.dk finder du bla. kollektioner fra BNH, Houmann, Christina Jewelry, Aagaard, Izabel Camille, Bee Jewellery og BeChristensen
Guldsmykket.dk har nok Danmarks største udvalg af kæde armbånd, ankel kæder og halskæder - langt over 10.000 forskellige
Vielsesring.net for jer der har bestemt jer til at vie livet til hinanden og gerne med stil vil vise omverdenen, hvor meget I elsker hinanden.
Altid mange gode tilbud - eller design selv hjemme eller online!
Riepels.dk Buntmageri og pelse med 50 års erfaring.
Køb online eller kom og besøg vores dygtige buntmager, der tryller alt frem i pels
Hos Riepels.dk finder du mærker som Great Greenland, B*Hamburg, Bon Gout, Levinsky Furs, David Jones
Houmann.dk er hjemmesiden du skal huske, her kan du nemt og sikkert handle luksus varer online – lidt billigere
Ægirsvej 12, 3600, Frederikssund, デンマーク
ネガティブなレビューの 85%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kommunikationen var ikke bare uprofessionel – den var grænsende til respektløs. I stedet for at hjælpe eller forsøge at finde en løsning, blev jeg mødt med en tone, der fik mig til at føle mig mistænkeliggjort. På et tidspunkt sad jeg faktisk tilbage med en klar følelse af, at jeg nærmest blev behandlet, som om jeg havde gjort noget forkert eller uærligt, bare fordi jeg henvendte mig med et problem.
Det er fuldstændig uacceptabelt. Som kunde forventer man at blive mødt med respekt og en vilje til at hjælpe – ikke at blive mødt med en defensiv og anklagende tilgang.
Derudover virkede det som om, de slet ikke havde styr på deres egne processer, og ansvaret blev konsekvent skubbet videre i stedet for at blive håndteret ordentligt.
Alt i alt fremstår Houman Smykker som en virksomhed, der mangler både professionalisme og basal forståelse for kundeservice. Jeg har mistet al tillid og vil på ingen måde anbefale andre at handle der.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Jeg søgte efter et ur til fornuftige penge og endte på guldsmykkets hjemeside hvor jeg fandt et godt ur, som jeg bestilte og efter påske fik jeg mail om at de kunne gøre det klar til afsendelse 3—5 senere og så skule transport firmaet også bruge llidt tid tid til transport.
Så alt en god oplevelse at handle hos guldsmykket.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Super effektiv service. Min ordre kom efter få dage som ønsket, trods hellidage!

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Når varen søges frem står der gratis fragt, og så skal der alligevel betales fragt når man skal betale. De siger så at de ikke har fået rettet det endnu..... Det er lidt fusket.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Det var nemt at tilmelde sig og vil helt sikkert anbefalde ande at at tilmelde sig Dit Ur

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Fuldstændig fantastisk kommunikation og service hele vejen igennem processen. Havde længe udset mig et helt specielt Luminox ur, som ikke kunne findes hos danske forhandlere. Jeg henvendte mig og fik øjeblikkeligt svar på, at det kunne skaffes hjem. Uret var i restordre og forsinket ude ved produktionsstedet, hvormed det var uvist, hvornår det kunne skaffes hjem.
En måneds tid efter kom uret så til Danmark og så til mig. Og det er et LÆKKERT ur, der absolut fungerer, som ønsket. Fra Lucca, der har holdt mig grundigt orienteret, oplevede jeg altid hurtige og venlige svar tilbage. Ofte inden for en time! Storartet! Her handler jeg gerne igen. Tusind tak for at gøre en kæmpe indsats for at skaffe mig mit drømmeur.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Bestilte 2 ting, den ene var i restordre men kom lige efter I havde fået den hjem. Flotte lysholdere, en god oplevelse
Jeg har handlet og var godt tilfreds-
Jeg står og skal have en bjørn borg kæde til ca 10,000 har du den tygge til den pris det skal være 8 karrat 50cm og den bredde kan det lade sig gøre
Mvh Birgit
Jeg indleverede mit ur, et pingo citizen, for ny silikoneforsegling, samt trykprøve. Havde selv skiftet batteri. Uret fungerede, men ville have testet det. Får det tilbage og urmagerværksted siger at det er så beskidt at det ikke går?? Det gik fint, men urmager siger det kræver et nyt urværk til 2800,-kr. Det afslår jeg og uret sendes tilbage med bøjet sekundviser som nu gør at uret slet ikke kan gå. De nægter nu at rette deres fejl. Jeg har selvfølgelig billede af uret inden jeg sendte det. Heldigvis, for jeg får nok brug for det snart. At urremmen.dk vil associeres med den urmager vil ikke gøre dem godt.
Jeg bestilte et smykke og opdagede kort efter, at det var på tilbud til en billigere pris hos en anden forhandler. Så jeg tillod mig at spørge Houmann / Guldsmykket.dk om de ville matche prisen. Og det gjorde de - virkelig god service. Det er ikke sidste gang jeg køber smykker her.
Jeg har nu ventet snart 1 måned på levering af et ur, hvilket efter min mening er helt uacceptabelt for en webshop. Når man driver en ren onlinebutik uden fysiske butikker, bør det absolut mindste være, at man kan finde ud af at pakke og sende varer inden for rimelig tid.
Derudover synes jeg, det er virkelig synd, at det er den pige, som tager telefonen, der skal stå model til kundernes frustration og kritik. Det er ledelsen/chefen, der har ansvaret for, at forretningen fungerer, og at ordrer bliver håndteret korrekt og til tiden – ikke kundeservicemedarbejderen.
Samlet set virker det som manglende styring og overblik over forretningen, og det giver desværre en meget dårlig kundeoplevelse. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke anbefale Guldsmykket.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Jeg har købt swiss military by chrono 30 mm til dame og info står der glas type safir. Efter 3-4 mdr ser jeg 3 dybe ridser. Hvilket jeg synes er mærkeligt.
Jeg ringer til guldsmykker, får at vide, at det er safirglas der er monteret, og det kan godt blive ridset. Men jeg vælger at få det lavet hos den lokale urmager, han fortæller mig, at bag på uret står der safir coating.
Det synes jeg er træls, da det står på info og derfor jeg købte det.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Jeg bestilte et par øreringe hos Houmann/Guldsmykket og modtog en ordrebekræftelse – men derefter skete der ingenting i flere dage. Først da jeg selv kontaktede dem for en status, fik jeg at vide, at forsendelsen var forsinket, men at de forventede at sende den tirsdag.
Den tirsdag skete der igen ingenting, og jeg hørte ikke noget fra dem. Jeg måtte endnu en gang selv rykke, hvorefter jeg fik beskeden om, at pakken var strandet hos PostNord. Uanset hvem der har fejlen, er det dårlig service ikke at kontakte kunden af eget initiativ med opdateringer, når man allerede ved, at der er problemer.
Som om det ikke var nok, fik jeg bagefter at vide, at de ikke kan bestille en ny vare, fordi smykket nu pludselig omtales som “udgået”. Jeg foreslog derfor en lignende vare til samme pris, men det ville de ikke, fordi de nu påstår, at det jeg købte var en outletvare – hvilket heller ikke fremgik af webshoppen.
Samlet set: manglende opdateringer, manglende ansvarsfølelse over for kunden og meget uklare/ufuldstændige produktoplysninger.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Meget godt sted at handle. Fik flot smykke til god pris. Kan varmt anbefales😍

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Jeg har to gange bestilt et ur og begge gange har jeg flere dage efter bestilling modtaget en mail om at uret er udgået. Hver gang undskylder de sig med at det er en fejl fra leverandørens side.
De tager ikke selv noget ansvar....
Hos andre guldsmede kan man selvfølgelig ikke bestille udgåede varer. Jeg kommer ikke til at bestille mere fra dette useriøse firma...

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Kundeservice svarer hurtigt og er hjælpsomme. Varer og levering i orden.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Bestilte en ny vielsesring da min gamle var blevet for stor.
Rigtig god rabat fik jeg over nettet!
Der stod 10-14 dages leveringstid - og fik den tilsendt inden for det tidsperspektiv.
Handler helte sikkert igen på hjemmesiden:)

Super god service.
Har købt et Soldier to Soldier armbånd men desværre i forkert størrelse.
Forslog at jeg kom forbi deres kontor for at prøve et andet. Så selv om det var midt i en flytning var jeg velkommen og vi fandt den rigtige størrelse. Det var dog ikke på lager, men 4 dage efter modtog jeg det med GLS. Kan kun anbefale dem, til dit smykkekøb på nettet.

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
De reklamerer med Et sæt smykker Armbånd og halskæde som de så senere hen siger ikke er et sæt selv om det står klart og tydeligt på deres hjemmeside Så meget misvisende .

Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør からの回答
Bestilte en rem om søndagen som ikke var på lager, men den var alligevel klar til afhentning i pakkeshoppen om onsdagen.
Desuden har de nogle gode remme til nogle gode priser ift. andre steder.
Handler gerne her igen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。