House Improvement Nederland B.V. レビュヌ 22

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over dit bedrijf. De communicatie verliep soepel en was duidelijk. Op vragen wordt vlot gereageerd. Er werd goed rekening gehouden met onze wensen. De afgesproken tijdspad werd behaa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Voor de prijzen die gevraagd worden, valt de kwaliteit van de kozijnen erg tegen. Daarnaast oogt de afwerking erg goedkoop. Ook hoor en merk je genoeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf het moment dat Jan langs kwam om de mogelijkheden te bespreken, hadden we een zeer goed gevoel. Daarna meerdere besprekingen geweest die allemaal naar volle tevredenheid verliepen. De plaatsi... もっず芋る

䌁業情報

1. 請負業者

圓該䌁業による蚘述

Wilt u uw woning aanpassen zodat u energie bespaard, niet meer hoeft te schilderen en vooral meer comfort en woongenot krijgt dan bent u bij ons aan het juiste adres. De adviseurs van House Improvement nemen de tijd voor u om samen uw wensen te bespreken waarna zij het beste advies en direct een reële prijs voor u bepalen. De bouwkundige, die ook samenwerkt met architecten en makelaars, komt inmeten zal u kundig adviseren zodat uw woning niet alleen de oorspronkelijke uitstraling behoud maar er een grote verbetering zichtbaar is.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Stressloze improvement kennen ze niet. Niet met dit bedrijf beginnen.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen.

Toen ik voor het eerst met ze in contact kwam leek hun aanbod en hun praatje heel positief. Op een of andere manier ook alleen maar goede reviews gezien. Ik hoop dat iemand dit leest alvorens ze met dit bedrijf verder gaat.

Ik zal onderaan de reviews alles opsommen wat mis is gegaan voor de geïnteresseerden. Anders is de reviews niet meer te lezen.

Verkoop en inmeten ging eigenlijk netjes. Al snel hoorden we dat opties die bij de verkoop zijn aangeboden niet mogelijk waren. Ook waren en afspraken gemaakt over betalingen die ineens van de tafel werden geveegd.

Datum ingepland. De installatie zou 3 dagen duren. Monteurs komen aan, trailer verkeerd geladen, en weer weggegaan.

Last minute worden we gebeld. De afwerkkappen van deze kozijnen zijn zonder houtnerf, betaal nu 1500 euro extra en je krijgt ze met houtnerf. Deze optie is ons nooit voorgelegd bij verkoop. Onder druk ja gezegd want je wil het wel mooi natuurlijk. Voor ons is tussen raam en muur alles kozijn, weten wij veel wat wat is. Dat dit niet standaard hetzelfde is als het kozijn vind ik gewoon wat van.

Die monteurs zelf zijn goede jongens trouwens. We hebben een oud en dus lastig (lees scheef) huis. Wat zij keurig hebben opgelost.

Na de eerste daadwerkelijke installatie dag kwam ik erachter dat ze normaal glas hebben gemonteerd ipv het zonwerende glas waar we bijna 2000 euro extra voor hebben betaald. Ik vraag me af of ze dit zelf zouden hebben gezien en opgelost. Ze zijn eerst verder gegaan met installatie en het juiste glas zou later binnenkomen en geïnstalleerd worden.

Het werk valt ze tegen, donderdag geven ze aan maandag terug te komen (zonder overleg), dit werd gewoon medegedeeld.

Laatste installatie dag bleek glas bij de voordeur verkeerde maat. Dus we hebben een twee weken met hout bij de voordeur gezeten.

De horren waren overigens ook de verkeerde maat.

Dat glas bij de voordeur hebben ze vervolgens nieuw besteld. Kwamen ze later installeren, weer verkeerde maat.

Voor de beeldvorming:
* Week 12 2026 zou de installatie zijn.
* Heel veel belletjes van onze kant (zij nemen geen initiatief)
* Wij hebben zelfs een ingebreke stelling gestuurd waar zij niet/slecht op hebben gereageerd.
* Tussentijds gewoon de laatste factuur sturen want ze waren bij administratie niet op de hoogte dat ze nog niet klaar waren.
* Week 24 2026 hebben ze eindelijk de laatste ruit er goed ingezet en de horren geleverd. Kwam de monteur de achter dat die hor bij de voordeur de verkeerde maat is. Ofwel, 12 week later en we zijn nog niet klaar....

Bovenstaande geeft nog niet eens alles weer wat ze niet goed hebben gedaan. Al met al, ik kan wel janken zo slecht als dit gegaan is. Heel veel vingertje wijzen, sorry komt er moeilijk uit, initiatief kennen ze niet. We willen nog 3 kozijnen laten doen op korte termijn en de andere helft van het huis op langere termijn. Wel, niet bij home improvement dus.

Ik ben benieuwd wanneer we de laatste hor binnen krijgen...

Voor wie nieuwsgierig is:
* Bij verkoop afspraken gemaakt over betalingen. 1e factuur 1e dag montage, 2e factuur na aflevering. Is van tafel geveegd door degene die inmeet.
* Opties niet besproken (kiepramen scharnierend op het midden of boven, afdekkappen houtnerf). Als de optie gegeven was wilden we kiepramen scharnierend aan de bovenzijde. Is nooit besproken. Gelukkig door toeval hadden ze twee van deze types over.
* Op eerste montage dag was de trailer verkeerd geladen, monteurs konden weer naar huis.
* Worden gebeld over de afdekkappen, die zijn standaard glad wit, (terwijl we voor de rest allemaal houtnerf hebben gekozen), 1500 euro extra en maken ze met houtnerf. Onder druk ja gezegd.
* Na 1 daadwerkelijke montagedag zag ik dat er standaard glas is gemonteerd ipv zonwerend waar we 2000 euro extra voor hebben betaald. Dit zelf moeten constateren en aangeven.
* Montage zat tegen en op donderdag werd er zonder overleg; tot maandag geroepen. Ze gaan er klakkeloos vanuit dat je wel allerlei dingen met werk regeld ofzo.
* Onze houten vloer is op twee plekken beschadigd, terwijl we overal stuklopers hadden gemonteerd op plekken waar ze aan het werk gingen. En op plekken waar ze niet werkten is schade.
* Handgreep was zonder vast te draaien op kozijn gedrukt, die is eruit gevallen en heeft schade in de vensterbank veroorzaakt.
* Verkeerde maat raam voordeur, twee weken met hout geleeft.
* Juiste maat raam voordeur, alleen gehamerd wat we niet hadden besteld...
* Horren verkeerde maat.
* Weken verder: Juiste type raam, verkeerde maat bij de voordeur.
* 12 weken tot eindelijk het juiste raam werd geplaatst bij de voordeur.
* Eindelijk passende horren. Behalve die van de voordeur...

Ik heb geen tekens meer over en ben eigenlijk nog niet klaar met de lijst. Dat zegt genoeg...

2026幎6月13日

Beste mevrouw Olthof,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u het traject als teleurstellend heeft ervaren. Wij begrijpen dat de langere doorlooptijd en de verschillende herstelmomenten voor frustratie hebben gezorgd.

Tegelijkertijd willen wij graag enige context geven bij het verloop van het project. Tijdens het verkoop- en inmeettraject heeft u bewust gekozen voor houtnerfprofielen in plaats van de standaard kunststof afwerking, omdat deze beter aansluiten bij de authentieke uitstraling van uw woning.

Daarnaast hebben wij geadviseerd een profiel toe te passen dat beter past bij de bestaande kozijnen. Deze keuzes hebben uiteindelijk geleid tot het eindresultaat dat wij vooraf gezamenlijk voor ogen hadden.

De werkzaamheden stonden oorspronkelijk gepland voor drie dagen. Tijdens de uitvoering bleek echter dat meer afwerkingswerkzaamheden nodig waren dan vooraf kon worden voorzien. Wij hebben ervoor gekozen deze werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren, zodat de kwaliteit van het eindresultaat gewaarborgd bleef.

Tijdens de montage is helaas geconstateerd dat een verkeerde glassoort was geleverd. Zodra dit bekend werd, hebben wij direct nieuw glas besteld. Vervolgens bleek één ruit opnieuw niet correct geproduceerd, waarna ook hiervoor direct een nieuwe bestelling is geplaatst. Ook bij de horren hebben zich leverings- en pasvormproblemen voorgedaan, die steeds direct zijn opgepakt en opgelost.

Ten aanzien van de door u genoemde vloerbeschadiging hebben wij zonder discussie ingestemd met een vergoeding van € 80. Daarnaast hebben wij alle noodzakelijke naleveringen uitgevoerd totdat het project volledig conform afspraak was afgerond. Wij begrijpen dat u graag vaker tussentijds geïnformeerd had willen worden. Wanneer wij afhankelijk zijn van levertijden van fabrikanten, beschikken wij echter niet altijd over nieuwe informatie om te delen. Dat neemt niet weg dat wij uw feedback hierover serieus nemen.

Dat de totale doorlooptijd van het project langer is geweest dan u had verwacht en dat dit vervelend voor u is geweest, begrijpen wij. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om te benadrukken dat wij kwaliteit altijd vooropstellen. Wanneer wij tijdens een project constateren dat extra werkzaamheden nodig zijn of dat geleverde onderdelen niet aan de gewenste kwaliteit voldoen, kiezen wij ervoor dit zorgvuldig op te lossen in plaats van voor een snelle afhandeling. Dat kan er soms toe leiden dat een traject langer duurt dan oorspronkelijk gepland, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit uiteindelijk leidt tot het beste en meest duurzame eindresultaat.

Wij vinden het jammer dat het traject niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Tegelijkertijd zijn wij tevreden dat uiteindelijk alle overeengekomen werkzaamheden zijn uitgevoerd en dat uw woning nu is voorzien van nieuwe kozijnen die volledig aansluiten bij de gemaakte keuzes en afspraken.

Wij wensen u veel woonplezier met het eindresultaat.

House Improvement Nederland BV

5぀星のうち1の評䟡

Matige behandeling van werknemers en slechte prijs-kwaliteitverhouding

Ook hoor en merk je genoeg over hoe monteurs behandeld worden binnen het bedrijf. Betalingen of afspraken hierover worden niet nagekomen. Naar buiten toe lijkt alles professioneel, maar achter de schermen is het helaas een ander verhaal.

Ik zou hier persoonlijk geen zaken meer mee doen.

2026幎5月28日

Goedendag "Jan",
Graag zouden wij weten wie Jan is om na te gaan waar er eventueel problemen zijn.
Maak je a.u.b. even bekend met je achternaam of met de naam van de Klant die met ons een overeenkomst heeft gesloten zodat wij contact op kunnen nemen.

Bedrijf levert slecht werk

Bedrijf levert slecht werk, kozijnen niet op maat! Wijzen met de vingers naar anderen en nergens verantwoordelijkheid voor nemen! Betalen monteurs niet uit! Laat door dit bedrijf geen kozijnen plaatsen, er zijn veel beter in de buurt.

2026幎5月28日

House Improvement Nederland B.V. からの回答

Beste Dion, Graag zou ik met jou in contact komen. Wij hebben met geen klant onder de naam Wekking een overeenkomst. Wel vreemd dat dit gelijk komt met "Jan" die we ook niet kennen. Zou je aub ons willen bellen zodat wij weten waarmee wij te maken hebben en waar de issues liggen?

5぀星のうち5の評䟡

Vakkundige plaatsing en uitstekende service

Enkele weken geleden heb ik mijn ramen en kozijnen laten vervangen door House Improvement Nederland B.V. en ik kijk hier zeer positief op terug.

Het contact verliep professioneel en prettig. Eerst met Joel en vervolgens met Jan Oslman, die het traject zorgvuldig heeft begeleid. Afspraken werden duidelijk gecommuniceerd en netjes nagekomen.

De montage is vakkundig uitgevoerd door Dennis en zijn team. Er is netjes gewerkt en het eindresultaat is van hoge kwaliteit.

Al met al een betrouwbare partij die staat voor kwaliteit en service. Zeker aan te bevelen.

2026幎2月4日

Ontzettend tevreden

Afgelopen november heb ik de kozijnen van mijn hele huis laten vervangen door House Improvement.

In eerste instantie had ik een ander bedrijf de opdracht gegeven. Helaas hebben zij mij maanden laten wachten en op het laatste moment laten weten dat zij het project niet binnen mijn gewenste termijn konden uitvoeren.

Daarna ben ik in oktober in contact gekomen met Joël en Jan van House Improvement. Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk bij hen ben terechtgekomen. Eind november was mijn huis volledig voorzien van nieuwe kozijnen.

Het personeel is zeer vriendelijk en vakkundig, werkt snel en communiceert duidelijk. Daarnaast hanteren zij ook nog eens zeer scherpe prijzen.

Voor nieuwe kozijnen moet je echt bij House Improvement zijn. Absoluut een aanrader!

2026幎3月5日

Kunststof kozijnen laten plaatsen

We hebben op de eerste verdieping kunststof kozijnen laten plaatsen door house improvement.
Het advies gesprek door Joel was heel duidelijk en gaf ook precies aan wat we konden verwachten. Daarna kwam er een collega voor het inmeten van de kozijnen, dit was ook een prettig gesprek en er was ruimte genoeg om samen over onze ideeen te sparren. Toen de kozijnen geleverd werden kwamen ze erachter dat er een beschadiging zat aan 1 van de kozijnen, dit werd meteen netjes opgelost, er werd een nieuw kozijn besteld en geplaatst.
De kozijnen zijn vakkundig geplaatst met een nette afwerking, precies zoals we het ons hadden voorgesteld.
We hebben mooie horren erbij besteld en dat is ook een aanrader! Dus al met al zijn we zeer tevreden, house improvement is een bedrijf wat afspraken nakomt!

2025幎12月8日

Zéér tevreden

Wat bepaalde dat ik bij dit bedrijf mijn kunststof kozijnen bestelde was, omdat het niet opdringerig werd aangeboden zoals bij een ander bedrijf.
Ik had er een goed gevoel bij, en dat gevoel klopte!
Alles keurig afgewerkt.

2025幎8月18日

Zeer tevreden

Onlangs hebben wij nieuwe kozijnen laten plaatsen en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Er werd fijn meegedacht, duidelijk gecommuniceerd en de plaatsing verliep soepel en professioneel.

De kozijnen zijn van mooie kwaliteit en goed afgewerkt. Je merkt aan alles dat hier met passie en vakkennis wordt gewerkt. Wij zouden dit bedrijf zonder twijfel aanbevelen!

2025幎11月13日

Aanrader

Aanrader. Goede en kundige collega's over de vloer gehad. Jan heeft rustig de tijd om genomen om ons door alle mogelijkheden te spreken. Mijn vrouw wilde de materialen graag zien, dus we zijn langs gereden en op zaterdag waren we zelfs welkom om even in de fabriek te kijken. Installatie gebeurde door 2 vriendelijke en kundige mannen. Al met al een prima ervaring

2025幎6月19日
5぀星のうち5の評䟡

Aanradertje voor mensen die overwegen hun kozijnen te laten vervangen!

Toen we in voorbereiding op het laten vervangen van onze ramen en kozijnen offertes opvroegen bij 5 verschillende leveranciers, sprong House Improvement er eigenlijk meteen al uit. Vriendelijke mensen aan de telefoon en vervolgens een zeer vriendelijke vertegenwoordiger op bezoek. Hier vonden we al snel een klik en dat sterkte ons in de overtuiging dat we met een zorgvuldige en ter zake kundige partij te maken hadden. Toen we er financieel ook uitkwamen en de deal later bezegelden, ging de vervolgfase in en kregen we de projectleider op bezoek die alles professioneel kwam inmeten. Dat ging allemaal vrij soepeltjes. Na een levertijd van enkele maanden (maar dat is overal) kregen we bericht dat de kozijnen klaar waren en een week later kwam er een container voor de deur, gevolgd de dag erop door 2 vriendelijke mannen uit Twente die na een bak koffie direct aan de slag gingen. Klus heeft in totaal 4 werkdagen geduurd en is naar onze tevredenheid afgerond. Paar kleine foutjes werden ter plekke opgelost. Wat ons betreft een prettige ervaring met als gevolg dat we nu mooie nette kunststof kozijnen hebben met HR++ glas. Na de laatste afrekening kregen we ook nog netjes een overzicht voor de subsidieaanvraag bij RVO.

2025幎5月23日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over dit bedrijf.

Zeer tevreden over dit bedrijf.
De communicatie verliep soepel en was duidelijk. Op vragen wordt vlot gereageerd. Er werd goed rekening gehouden met onze wensen. De afgesproken tijdspad werd behaald. De mannen leveren netjes werk en legden ons alles goed uit. Ook vriendelijk na de overige gezinsleden.
Rondom het huis hebben ze alles keurig achtergelaten.
De materialen zijn goed en wij ervaren direct al verbetering in warmte en geluid.
Wij raden dit bedrijf zeker aan.

2025幎1月13日

Tevreden

We werden telkens netjes op de hoogte gehouden. De heren die hier langskwamen waren vriendelijk en behulpzaam. Mocht ik de beneden etage op termijn vervangen dan zal ik dit bedrijf weer inschakelen.

2024幎5月24日

Klassewerk

De plaatsing en afwerking van de kozijnen en deur en het glaswerk ook professioneel gedaan door leuke ploeg mensen.
Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Wijcher Roffel

2024幎3月6日

Super tevreden klant

Het kennismakingsgesprek was erg helder. Alles werd goed uitgelegd en er werd goed naar onze wensen geluisterd.
Dat was in juni. In september zijn ze begonnen met het plaatsen van de kozijnen. Alle kozijnen in onze woning werden vervangen. De klus duurde 4 a 5 dagen.
1 raampje was er niet en werd bij besteld maar dat heeft nog 9 weken geduurd voordat dat raam ook was geplaatst.
De afwerking is echt goed. De jongens werken hard en ruimen alles netjes op als ze weg gaan.
Communicatie kan misschien soms iets beter maar uiteindelijk zijn wij erg tevreden met het resultaat en zou ik zeker weer zaken met house improvement willen doen.

2023幎11月13日

goed vakwerk geleverd

Super en goed vakwerk geleverd.
10 kozijnen en voordeur geplaatst.
Vriendelijke mensen en behulpzaam.
Na het plaatsen is er nog contact geweest door het bedrijf of alles naar wens was.
Als er nog wat moet worden gedaan staan ze bij mij op de eerste plaats.

2022幎9月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス