Je merkt het aan het eten
Je merkt het aan het eten. Is echt pure passie.
Samenvattend : “zware top”
Een mix van Europees & Aziatisch restaurant Sinds 2023 is Harskamp een gezellig, sfeervol en modern restaurant rijker, House of Amy. We bereiden de heerlijkste gerechten, waarbij de Aziatische keuken centraal staat en waar ook sushi op het menu staat. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Na een heerlijke wandeling of fietstocht is het uitstekend vertoeven op het gezellige terras. Lekker in de kussens hangen van de loungehoek met een lekker drankje erbij. Even wat lekkers nuttigen van onze uitgebreide lunchkaart óf gezellig dineren, het behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Cafetaria Liever thuis genieten van ons eten? Ook dat is geen probleem! Naast het restaurant zit onze cafetaria voor afhaal, waar we o.a. friet, snacks, broodjes en diverse menu’s aanbieden. En ook hier voor de sushi liefhebbers, vraag gerust naar onze sushi kaart. Wij heten u van harte welkom!
Dorpsstraat 20, 6732AE, Harskamp, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Je merkt het aan het eten. Is echt pure passie.
Samenvattend : “zware top”
afgelopen vrijdag een schaal sushi (64) opgehaald om met vrienden thuis te eten, in één woord geweldig! De verscheidenheid aan smaken en texturen, verrukkelijk, we hebben heerlijk gegeten. Ik kan de sushi van Amy aanbevelen!
Wij hebben heerlijk gegeten bij House of Amy. Heerlijke smaken en bereiding en er is veel keuze om naar eigen smaak te bestellen. Vriendelijke bediening en leuke eigentijdse sfeer. We komen zeker weer terug!
Wij hebben echt een heerlijke avond gehad vanavond bij House of Amy. Gweldig lekker gegeten en erg gezellige bediening. We hebben ons laten verassen in de keuze van de menu’s. Geen spijt van. Een fantastische ervaring. Zeer aan te bevelen.
Het is een leuk restaurant leuke bediening het eten was wat mijn betreft wat aan de laffe kant erg vlak van smaak ik had tipan hibirico varken wat aan de karige kant wat vlees betreft
Dochter had curie deze was wel lekker vond zei. Vrouw had kippesnitshel was ook niet bijzonder. Voor de rest erg rommelig wat bezoekers betreft jeugd zat aan andere tafel te praten en buiten te roken.
Heerlijk gegeten en gedronken. Genoten van de aziatische keuken. Gezellige sfeer en uitstekende bediening, echt een aanrader.

House of amy からの回答
Super lekker en goed eten!
Mooie ambiance en zeer vriendelijke bediening.
Verfijnd Aziatisch eten, echt aanrader.
Ron en Diny

House of amy からの回答
Goed eten en erg gezellige sfeer!
Afhalen is ook snel klaar altijd en altijd lekker. Personeel is erg klantvriendelijk en gezellig. Echt een aanrader!!!
Gezellig restaurant.
Je kunt er heerlijk gevarieerd eten. Altijd klant vriendelijk. Is zeker een aanrader!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。