Jag fick ett trevligt personligt mejl utöver orderbekrÀftelsen med lite information om de varor jag bestÀllt. Kul och annorlunda, det uppskattar jag. Snabb leverans osv. Allt genom en positiv köpuppl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I bought the Eye Coach from here as it was a lot cheaper than on Amazon. Whilst browsing the website I also saw lots of other interesting training tools some of which I didn't even know existed! I ord... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra produkter att anvÀnda sig av nÀr man vill utöka antalet trÀningsövningar och sÀrskilt pÃ¥ detaljnivÃ¥ trÀna vissa moment. Produkterna pÃ¥ webbsidan har en bra förklaring vad dom ska/kan anvÀndas till... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En klar vinnare! Bra priser och snabb leverans. LÀtt att komma i kontakt och fick riktigt bra hjÀlp att vÀlja rÀtt produkt. Och nÀr man ringer för att frÃ¥ga fÃ¥r man genuin feedback. SÃ¥ skall det vara.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ããã¹çšååº
- ãã£ãããã¹çšååº
- ãã£ãããã¹çšååžæ¥è
- ããã« ã¯ã©ã
- ã¹ããŒãçšååº
- ããã¹ ã€ã³ã¹ãã©ã¯ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Smarta destinationen för tennis & padel! Hos oss hittar du ett brett utbud av både bÀstsÀljande varumÀrken samt unika produkter för tennis och padel. Vi på House of Bontin Àr specialister på smarta trÀningsverktyg som utvecklar spelarens teknik. Våra produkter anvÀnds och rekommenderas av klubbar runt om i hela Norden och passar både för trÀning på banan och hemma. Varmt vÀlkomna till oss!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb hantering av bestÀllning
Alltid proffsigt bemötande ochâŠ
Alltid proffsigt bemötande och snabbleverans.
Tack Petter
Bra kommunikation & snabb leverans
Bra kommunikation, snabb leverans och produkterna precis som förvÀntade :)
Gick jÀttebra att köpa och hÀmta
Gick jÀttebra att köpa och hÀmta. Kunde hÀmta redan samma dag!
Varorna kom snabbt och smidigt tillsnabbt och smidigt âŠ
Varorna kom snabbt och smidigt till ombudet.
Alltid mkt trevligt mottagande genomâŠ
Alltid mkt trevligt mottagande genom hela bestÀllningen! Man blir glad av att handla av dem..bÀttre betyg Àn sÃ¥ kan man vÀl inte fÃ¥ ðð
Kunde inte bli bÀttre!
Personlig och snabb service av högsta klass. Priset på varan var dessutom lÀgre Àn flera konkurrenters. Högsta betyg!
Snabb service
Snabbt och bra
Bra utbud och service
Snabb leverans osv. Allt genom en positiv köpupplevelse. Jag kommer sÀkert handla igen i framtiden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã