Houtdirect レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden over mijn besteling vlondertegels bij Houtburcht. De pretttige wijze van communiceren is een voorbeeld voor andere zaken en/of leveranciers. Dit is te danken aan Wilco Riezebos die mij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een fijn bedrijf. Hebben composietplanken bestelt, ook plinten, bleek dat we die niet nodig hadden. Gemeld, direct geld hier van terug ontvangen Bij levering bleken er 2 zwaar beschadigd, meld... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik het afgelopen jaar veel tuinhout gekocht bij Houtdirect, maar kwam toch nog wat Frake planken tekort. Kon zelf de benodigde planken komen uitzoeken. Uitstekend door Tim geholpen. in eerdere ervari... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een zoektocht op internet naar padoek terras planken, uitgekomen bij houtdirect. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar bij de winkels die dat wel zijn, kom je veel negatieve reactie tegen. Hulpzam... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 材朚店
  2. 補材工堎

圓該䌁業による蚘述

Houthandel in Waalwijk met Nationale dekking met de website.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Onjuiste maatvoering en slechte service

Grote eiken houten meubelplaat 5 M besteld. Vooraf telefonisch contact gehad dat deze op bepaalde dag bezorgd zou worden, krijg later mail dat dat toch niet kan (en ook nooit had gekund maar wel toegezegd was).
Vervoerder heeft niet vooraf gebeld zoals afgesproken. Plaat is na bezorgen bij verplaatsen op de gelijmde naad losgegaan en gevallen waardoor beschadigd. Geen reactie op mail hierover. Bij verwerken blijkt maat afwijkend, geen 20 maar 18 mm dik, waardoor aansluiting met andere planken die ik besteld had niet paste, die waren wel 20 mm dik. Geen reactie op mail daarover. Na bellen uiteindelijk nieuwe kleine planken geleverd van 18 mm. Absoluut geen aanrader dus.

2022幎6月23日

Houtdirect からの回答

Hoi Rolf, jammer van uw review. Het was inderdaad onze fout dat de planken met een afwijkende dikte geleverd waren. Hiervoor hebben wij kosteloos nieuwe planken geleverd allemaal in 18 mm dik. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Prachtige panelen, top service

Prachtige panelen. Had per ongelijk de verkeerde maat besteld. zonder problemen om kunnen wisselen! Klasse

2022幎6月21日

Hoi Carolien, bedankt voor de beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, wel lang moeten wachten op een gedeelte van de bestelling, dat uiteindelijk niet meer binnen is gekomen en dus ook niet geleverd.
Maar de rest van het hout is goed en correct geleverd.

2022幎6月21日

Hoi Carla, bedankt voor uw review. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Beste,

Beste,

Zeer tevreden, goede communicatie!

Ik raad het iedereen aan, jullie adres doorgestuurd!

Mvg,
Gwenny

2022幎6月18日

Houtdirect からの回答

Hoi Gwenny, bedankt voor uw mooie beoordeling van ons bedrijf! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

5぀星のうち4の評䟡

Bestellen ging makkelijk maar best

Bestellen ging makkelijk maar best lange levertijd hoewel geen probleem.
Kwaliteit is ok maar bezorging kan wat vriendelijker. Mijn dochter was alleen thuis en vroeg om hulp maar het werd gewoon voor de deur gegooid en ze werd niet vriendelijk toegesproken. Ik snap wel dat het niet gebracht kan worden waar je wilt maar een beetje vriendelijkheid en een beetje hulp zou op zn plaats zijn en van een beetje service getuigen. Gelukkig is de bouw goed goed gegaan en ze heeft nu een mooie overkapping.

2022幎6月17日

Houtdirect からの回答

Hoi Henk, bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. Wij zullen onze transporteur hierop aanspreken. Fijn dat jullie nu wel een mooie overkapping hebben staan. Wij wensen jullie er veel plezier mee! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

5぀星のうち5の評䟡

prima oplossing na bezwaar!

Bij levering waren er enkele balken niet naar wens. Na een telefoontje was het snel geregeld! Enkele dagen erna werden andere geleverd, Prima opgelost!!

Hoi Rene, bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

5぀星のうち3の評䟡

Kwaliteit van hout was erg slecht

Kwaliteit van hout was erg slecht, nog slechter dan eerste levering. Scheuren in balken over de volledige lengte. Op e-mail met fotos wordt niet gereageerd.

Naschrift 14JUN22: dank voor de telefonische reactie nav mijn review. Ik neem verdere foto’s en laat via mail weten om hoeveel balken het precies gaat.

Houtdirect からの回答

Hoi Sebastiaan, we hebben zojuist telefonisch contact gehad. Helaas is uw mail bij ons in de spam terecht gekomen en hebben wij daarom niet gereageerd. Wij horen graag nog van u, zodat wij dit passend kunnen oplossen. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Planken besteld

Planken besteld, verkeerde maten zijn geleverd, maar alles is netjes
geregeld door een telefoontje en omgeruild voor de juiste maten

Houtdirect からの回答

Hoi Shahriar, bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Mooie panelen

Mooie panelen voor een eerlijke prijs goed verpakt vriendelijk personeel

2022幎6月12日

Houtdirect からの回答

Hallo Carola, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn zeer tevreden over houtdirect.

Wij zijn zeer tevreden over houtdirect.
Inmiddels hebben wij een prachtige veranda en mooie schuttingen gemaakt.
Prima levering
Prijs kwaliteit perfect.

2022幎6月11日

Hoi Carola, bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

5぀星のうち4の評䟡

Een week later als oorspronkelijke

Een week later als oorspronkelijke aangegeven een beetje jammer want we hadden dit goed ingepland. Uiteindelijk wel kunnen oplossen.
Verder is het goed gegaan.

2022幎6月10日

Bedankt voor uw beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Top service

Mooie panelen waarvan de akoestische werking super is. Retour brengen van de teveel bestelde artikelen werd ook netjes verwerkt.

2022幎6月10日

Houtdirect からの回答

Hoi Johan, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。