Banner for How Are You Diagnostics

How Are You Diagnostics レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Heb onlangs een cholesterol test laten uitvoeren waar ik vragen over heb. Men is telefonisch niet te bereiken onder de nummers die op de webpagina vermeld zijn en men reageert ook op geen enkele mail.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Opviel was de snelheid waarin mijn testresultaat binnen kwam. De geleverde testset was duidelijk en makkelijk uit te voeren. Al met al, zeer tevreden.

5぀星のうち5の評䟡

Voor het eerst een PCR test gedaan omdat ik ga reizen. Er werd keurig uitgelegd hoe alles gaat, en de inlogcodes waren meteen al tijdens het afnemen van de rest binnen gekomen in 2 aparte mailtjes i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nadat ik in maart corona heb gehad was ik benieuwd naar de antistoffen. Test was snel in huis en eenvoudig stap voor stap uit te voeren. Duidelijke handleiding, en alles compleet in één pakket. Binnen... もっず芋る

䌁業情報

1. 研究所
  2. 性病怜査サヌビス

How Are You Diagnostics に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Onze missie & visie
We worden steeds zelfstandiger, meer bewust van onze gezondheid en investeren meer in onze levensstijl. Wij zijn er om jou hierin te ondersteunen en inzicht te geven. Inzicht in je lichaam, wat deze tekort komt of misschien wel te veel van heeft. Inzicht in allergieën, ziektes en aandoeningen, die zich nog niet hebben geuit of waarmee ineens iets verklaard wordt. Inzichten, die je kunt gebruiken om vroegtijdig je levensstijl bij te stellen of als incentive om medisch advies te zoeken. Het kan ook zo zijn dat je twijfels en/of klachten ervaart. Zou ik
 hebben? Veel mensen ervaren een drempel om naar de huisarts te gaan, of hebben hier simpelweg geen tijd, zin of geduld voor. Met diverse zelfafnametesten bieden we uitkomst. De drempel wordt lager om klachten te laten onderzoeken. Zo kun je eerder aan de bel trekken of actie ondernemen, mocht er iets mis zijn.

Bezuiniging en personeelsgebrek in de gezondheidszorg
De groeiende behoefte aan zelfstandigheid op medisch gebied komt niet uit de lucht vallen. De gezondheidszorg wordt minder toegankelijk. Dat komt onder andere door bezuiniging en personeelsgebrek. Uit deze ontwikkelingen is onze missie ontstaan. De zelfafnametesten zijn het alternatief voor het laten testen en analyseren door de huisarts of het ziekenhuis. Met onze testen neem je zelf de regie in handen en bepaal je zelf wat er wanneer getest gaat worden. Je voert de testen thuis uit, op ieder gewenst moment en krijgt snel en betrouwbaar resultaat.

Gezondheidstesten

圓該䌁業による蚘述

De testen van How Are You Diagnostics worden geanalyseerd in ons eigen ISO 15189 en NEN 7510 gecertificeerde laboratorium en beoordeeld door onze eigen specialisten (klinisch chemicus of arts-microbioloog). Wij hebben speciale thuis testen ontwikkeld zodat je ze gemakkelijk thuis, op ieder gewenst moment, kunt uitvoeren. Het onderzoek van de test vindt op exact dezelfde wijze plaats als in het ziekenhuislaboratorium. Voor het uitvoeren van de test leveren wij je materialen met bijbehorende instructies aan om het resultaat zo betrouwbaar mogelijk te laten zijn. Heb je vragen of verbeterpunten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

連絡先

Promotion box for How Are You Diagnostics

Wil jij meer weten over je gezondheid?

Wij hebben speciale gezondheidstesten ontwikkeld voor zelfafname.

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4