Banner for Howdenrealkredit

Howdenrealkredit レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har talt med Randi fra Howden Realkredit adskillige gange gennem det sidste halve Ã¥r i forbindelse med, at vi har kigget pÃ¥ sommerhuse. Selvom vi ikke var kunder hos Howden, gav hun sig masser af t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan uden forbehold anbefale Howden. Vi har gennem en Ã¥rrÊkke vÊret igennem flere op og ned konverteringer Hver eneste gang er det forgÃ¥et med ro og ordentlighed og hÞj service.. Alt bliver fork... もっず芋る

At omlÊgge et lÃ¥n lyder kompliceret, men med Howden blev det en nem, tryg og utrolig gavnlig proces! Vores konsulent forklarede alt i enkle vendinger, sÃ¥ vi forstod det hele. Det fjernede al usi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvor tit er det lige man rent faktisk sparer penge ved at bruge dem? ;-) Som medlem af den gode North "klub" kan man for et symbolsk mÃ¥nedligt belÞb droppe natlige bekymringstanker om mulig lÃ¥noml... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融ブロヌカヌ

Howdenrealkredit に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme lÞbende opmÊrksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.

Derfor overvÃ¥ger vi dagligt renter, obligationskurser og lÃ¥nemuligheder for vores kunder. NÃ¥r markedet Êndrer sig, hjÊlper vi med at vurdere, om det giver mening at handle – og hvis det gÞr, hjÊlper vi hele vejen gennem processen.

Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlÊgge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.

Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gÞr.

Aktiv gÊldspleje

圓該䌁業による蚘述

Låneovervågning og forbedredelse
De bedste lÃ¥nemuligheder opstÃ¥r ofte, nÃ¥r renterne Êndrer sig hurtigt. Derfor nÞjes vi ikke med at overvÃ¥ge markedet – vi hjÊlper ogsÃ¥ vores kunder med at vÊre forberedt, nÃ¥r det rette tidspunkt opstÃ¥r. Gennem lÞbende dialog med kunder og samarbejdende banker sikrer vi, at relevante oplysninger er opdaterede, og at de nÞdvendige forberedelser er pÃ¥ plads. Det betyder, at vi ofte kan reagere hurtigere, nÃ¥r en attraktiv omlÊgningsmulighed viser sig. En god forberedelse kan vÊre afgÞrende. NÃ¥r tiden er knap, kan hurtig handling gÞre forskellen mellem at nÃ¥ en attraktiv kurs eller se muligheden forsvinde igen. Samtidig giver et tÊt samarbejde med bankerne ofte de bedste forudsÊtninger for en effektiv proces og konkurrencedygtige vilkÃ¥r. For os handler lÃ¥neovervÃ¥gning derfor om mere end blot at fÞlge renterne. Det handler om at sikre, at vores kunder er klar til at handle, nÃ¥r det giver mening.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

440件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Personlig, tilgÊngelig, hurtig og prÊcis kommunikation.

Vi er for nyligt blevet kunder hos Realkreditkonsulenterne. Det har vÊret en god oplevelse! Vi har fra start valgt den "store pakke", hvor al overvågning og proces er lagt i deres hÊnder, og hvor vi kun skal takke ja eller nej til de tilbud der kommer, som vi får tilsendt til at tage stilling til, når det er fordelagtigt ift. vores specifikke lån.
For at kunne agere hurtigt, har vi valgt at gå hele vejen og skifte bank til en af de banker Realkreditkonsulenterne har samarbejde med. I vores tilfÊlde et skifte fra Jyske Bank til Danske Bank. Der er mange papirer og mange ting i sådan et skifte, ny vurdering af huset osv osv. Men det er bare gået snor lige og ultrahurtigt det hele, både med lÞbende kontakt med Realkreditkonsulenterne og vores nye bank, så det har vÊret en fornÞjelse og en stor lettelse.
Nu er så vi sat op til at kunne reagere, når markedet er til det for vores specifikke lån, og vi betaler mere end gladeligt det relativt lille belÞb det koster i en omlÊgnig, kontra de muligheder vi ellers ville gå glip af.
Det er også en ting der er vÊrd at nÊvne, at man betaler et månedligt abonnement på 199 kr for at have sit lån overvåget, men at man kun betaler de 8000 kr det koster alt inkl, hvis man vÊlger at lÊgge sit lån om. En beslutning der er 100% ens egen. Gebyret indebÊrer al papirarbejde, gennemlÊsning osv, og bliver lagt ind som en del af det nye lån. Og i et lån på flere mio., er det jo peanuts, hvis man kan skÊre en klump restgÊld feks. Så man skal ikke have penge op af lommen udover abonnementet, hvilket er fedt.
SÃ¥ alt i alt en meget tilfreds kunde.
Nu må renter og kurser så gerne begynde at svinge, så vi kan omlÊgge snart igen :-)

2023幎2月15日

Har netop omlagt realkreditlån

Har netop omlagt realkreditlån. Ikke overraskende med stor besparelse, men det vigtigste er kommunikationen og sparringen med Realkreditkonsulenterne og i vores tilfÊlde både Martin og Kasper. Vender altid hurtigt tilbage og besvarer spÞrgsmål og hjÊlper med alt. Vildt nemt. De penge de koster er tjent hjem gange 1000 ved en omlÊgning. De er på din side. Tak.

2022幎11月21日

Jeg har vÊret kunde hos

Jeg har vÊret kunde hos Realkreditkonsulenterne siden 2019, og har aldrig oplevet andet end yderst kompetent og professionel sparring og rådgivning.
Jeg har vÊret mere end tilfreds og kan varmt anbefale deres VIP låneovervågning.
Senest har Kurt hjulpet med en omlÊgning der har skåret 720.000kr af vores restgÊld, og jeg fik i processen tid til at stille alle de mange spÞrgsmål jeg havde og hjÊlp til at afsÞge mange forskellige muligheder for at finde den bedste lÞsning for os - Kurt har givet en helt fantastisk service, og det har i Þvrigt altid vÊret vores oplevelse hos Realkreditkonsulenterne.

2022幎11月11日

Fantastisk service

Fantastisk service - har reduceret min gÊld med over 800.000 kr. over de sidste 3 år. Altid kompetent og hurtig service og jeg får altid lagt lånene om på en mere hensigtsmÊssig måde gennem Realkreditkonsulenten, fremfor banken eller mig selv. Bedste anbefaling herfra.

- Rasmus

2022幎11月7日
自発的なレビュヌ

Den bedste beslutning for min

Den bedste beslutning for min privatÞkonomi! Har fået så god og ikke mindst tålmodig service. Har fået reduceret mit realkreditlån med 380.000 og fået stÞrre rådighedsbelÞb. Kan kun anbefales.
Peter Bjerre

2022幎11月1日

Fik nedskrevet restgÊld med 30%

Vi sad med morgenkaffen og besluttede at tilmelde os lÃ¥neovervÃ¥gning efter en lÊngere pause. 5 minutter senere ringede Kasper - og anbefalede os straks en omlÊgning af vores 1% fastforrentede realkreditlÃ¥n til et 5% fastforrentet realkreditlÃ¥n. I lÞbet af fÃ¥ timer var omlÊgningen en realitet, sÃ¥ vi fik nedskrevet vores restgÊld med hele 30% - og samtidig en lavere ydelse. Renterne svinger sÃ¥ meget for tiden, sÃ¥ vi vil sÊtte stor pris pÃ¥ den daglige lÃ¥neovervÃ¥gning. Det var i Þvrigt 3. konvertering med hjÊlp fra Realkreditkonsulenterne 😁👍🍷

2022幎10月27日

Solid rådgivning

God og grundig rådgivning af Kurt. Hans tålmodighed og forståelse for at det er en stor beslutning for os, betyder meget. Vi har fÞlt os trygge gennem forlÞbet.
Den grafiske måde at sÊtte mulighederne op på, fungerer virkelig godt.

2022幎10月20日
自発的なレビュヌ

Meget kompetent rådgivning vedr. realkreditlån.

Fantastisk rådgivning vedr. låneomlÊgning af realkreditlån. Meget kompetente medarbejdere der ved hvad de har med at gÞre. Som kunde fÞler man sig godt rådgivet. Som V.I.P kunde tager de sig af alt papirarbejdet samt aftaler med bank og realkreditinstitut. Det eneste man som kunde skal gÞre er at underskrive dokumenterne i netbank. Jeg vil helt sikkert benytte dem nÊste gang der opstår en mulighed for at konveretere. Det holder de Þje med for mig, så jeg er sikker på ikke at gå glip af en mulighed.

2022幎10月5日