レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Imponerende god service. Jeg havde ved en fejl bestilt jeans i to forskellige størrelser, og blev hurtigt ringet op for at sikre, at det var korrekt. Det var det ikke – og tak for det. Herefter kom... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Bestilte sko på hjemmesiden, som er overskuelig og hvor det er nemt at få et overblik og øvrige varer. Ordren blev bekræftet straks efter bestilling, og blev leveret som aftalt. Super service- TAK

企業が回答しました

企業情報

1. 衣料品店
  2. 紳士衣料店

当該企業による記述

Hr. Ravn modebutik startede 1. marts 2021 under de hårde omstændigheder med Corona. Vores vision og drøm er at drive en autentisk, personlig og inspirerende tøjbutik. Med fokus på den enkelte kunde, hvor nærvær og ærlig service, skal bibringe kunden en hyggelig og anderledes oplevelse. Vores kærlighed og passion for vores butik skal brænde igennem overfor kunden. Vi er altid klar med kompetent vejledning og med masser af inspiration - om det gælder festtøj eller den casual stil for at opdatere garderoben. Sagt med andre ord, vi elsker at sætte tingene sammen på kryds og tværs. Vi har et spændende mix af danske og internationale brands. Vi har håndplukket hver og en vare, så sortimentet passer til vores butik. Vi står altid klar til at vise de nye varer, der lige er kommet ind ad døren. Samtidig kan du få en kop kaffe, en kold fadøl eller et glas vin og lade dig inspirere af butikkens flotte rammer. Kig forbi - om det er i butikken eller online, så møder du os i øjenhøjde.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5-stjerner herfra

5-stjerner herfra. Det hele startede dog lidt dårligt ud med en lagerfejl på en af deres varer. Men med god kommunikation fra teamet fandt vi sammen en god løsning. Topklasse service og gode produkter - Hr.Ravn kan klart anbefales.

2026年4月8日
5つ星のうち5の評価

Har købt smukke vandglas, da forsendelsen ramte ind i påsken fik jeg en mail om at der ville være forsinkelse på min pakke, synes det var rart lige at få en update på hvorfor det ikke lige gik så hurtigt. Glassene var pakket godt ind.
Det var en god service med update.

2026年4月9日

Rigtig fine vare👍👍

2026年3月25日

Hej Hans,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at det hele lykkedes som det skulle. Vi er super glade for, at oplevelsen hos os giver anledning til en anbefaling.

Clarks sko - super service

2026年3月18日

Hej Sten,

Imponerende god service.

Imponerende god service.
Herefter kom pakken hurtigt frem, og bukserne passer perfekt. En virkelig positiv oplevelse.

2026年3月27日

Hej Svend,

5つ星のうち5の評価

Fantastisk udvalg til virkelig gode…

Fantastisk udvalg til virkelig gode priser. Kan klart anbefales!

2026年3月31日

Hej Troels,

5つ星のうち5の評価

Nemt og hurtig ekspedition og…

Nemt og hurtig ekspedition og modtagelse af den bestilte vare.
Fornem service.

2026年3月27日

Hej Tom,

Super fantastisk god service

Super fantastisk god service! Lynhurtig ekspedition og så fint indpakket ved afhentning!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2026年3月26日

Hej Maria,