Bestelling was goed optijd aangekomen, en ook juist. Bij de waterfilters die ik heb besteld stond duidelijk uitleg zodat ik de juiste filters kon bestellen. Ook was het goed verpakt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Eerste keer besteld bij hrshop.be voor de vervanging van mijn regenwaterfilters (draad + koolstof), de prijs voor de filters was scherp. Vrijdag besteld en dinsdag in huis, perfect op de hoogte g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Verkoop van producten voor ventilatie, regenwater, drinkwater, luchtbehandeling en meer... Ecologisch wonen en bouwen staat centraal!
é£çµ¡å
Smalle Weegbree 5, 2820, Bonheiden, è±åœ
- hrshop.be
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelling was goed
Bestelling was goed optijd aangekomen, en ook juist.
Verschrikkelijk, niets ontvangen, geen communicatie mogelijk.
Bestelling geplaatst op 1/9 met een vermeldde levertijd van 1-3 werkdagen. Er kan altijd wat fout lopen, dan maar op einde van dag vier staat de bestelling nog steeds op âwordt momenteel voorbereidâ, dus contact opgenomen via het contactformulier op de website. Zaterdag nog steeds geen reactie/verandering, dus dan maar via het Whatsapp nummer contact opgenomen.
We zijn nu opnieuw 3 dagen verder en nog steeds nergens reactie of wijziging van de orderstatus.
Ik wil mijn bestelling of geld terug!
Filters regenwater
Filters regenwater,
Bestelling is goed verlopen en vlot ontvangen in een degelijke verpakking.
Wij zijn zeer tevreden.
Dankjewel
L'article ne correspond pas à laâŠ
L'article ne correspond pas à la commande...
Pas sérieux
Article livré ne correspond pas à la commande.
Pas de réponse à mes emails.
Obligation de renvoyer le produit à mes frais!

Everything was fine
Everything was fine, I appreciate the quick delivery. Thank you
Au top
En plus du prix attractif, l'envoi a été rapide et soigné.
Bestelling tot levering perfect verlopen
Vrijdag besteld en dinsdag in huis, perfect op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Levering met Bpost zonder problemen.
De hele aankoop is van bestelling tot levering perfect verlopen.
top service
ben reeds jaren klant bij HRshop,en bestel steeds mijn materiaal bij hen.door een onoplettendheid had ik verkeerde filters besteld en kreeg ik de dag nadien al reeds een telefoontje van hen om mij te melden dat ik waarschijnlijk mis was.WAT EEN TOPSERVICE,heel erg bedankt aan de mannen van HRshop!!!!
Irrespectueux ce site et son suivi
Le site demande dâécrire pour faire retour ou échange et CE avant lâenvoie. Voilà 10 jours que jâattends une réponse via mail. Aucun point de contact. Pas de réponse. Il faut bannir et bloquer ce site. Honteux. Il faut déposer plainte pour quâil comprenne. PS: e-mail écrit dans la langue du commerçant.

Betrouwbaar en snel
I ordered Voordeelpack: Braukmann FF60WMF / FF20DMF / FF20GAC | Vervangfilterset voor FF60 AX. They offered the best price and it was delivered the next day. Very satisfied and I will definitely order from this site in future.
Ik was niet zeker welke filter ik moestâŠ
Ik was niet zeker welke filter ik moest bestellen en had info gevraagd. Een uur later kreeg ik alle informatie. Ik had de bestelling ook snel nodig. De dag nadien werd de bestelling al geleverd. Top!
filtre VMC Double Flux
BJR
Commandé Filtres pour VMC Double Soler § Palau Domeo 210 autour du 8 Juin 2022. On me donne 1-3 jours de délai de livraison ouvrables. Ma commande est réglée par carte bancaire et débitée aussitÎt, mais à ce jour, je n'ai toujours pas reçu les filtres. Pouvez-vous me dire ce qu'il se passe .Je vous remercie par avance.
Have an order since mid August placed
Have an order since mid August placed, have emailed numerous times since requesting an update on shipping. No replies or updates forthcoming. Very poor customer service. I know items can be delayed at the moment, but being ignored is not good form. Waiting patiently
Update
Amazing within 20 minutes of this review I have received a response. This poor review could have been easily avoided if information on products stock levels are updated on website and more importantly replying when a customer seeks an update on delays within 48 business hours

HRShop.be ããã®åç
HR shop est un excellent fournisseur.
HR shop est un excellent fournisseur.
Nous avons commandé 180 lots de filtres Vent-Axia pour notre résidence à Bruxelles.
Le fournisseur est fiable et sérieux.
Snelle levering en perfecte ondersteuning
Hele snelle levering en perfecte telefonische ondersteuning op mijn vragen. Zeker aan te raden en zal sowieso in de toekomst blijven gebruik maken van hun diensten!
NE PAS HESITER
Expédition rapide. La livraison était traçable, le transporteur nous a informés et lâemballage impeccable nâavait pas souffert.
Produit de la marque dâorigine ( Aldes ) à un prix défiant toute concurrence.
Enseigne de confiance et bonne communicante. Ne pas hésiter.
Perfekte service na een fout van Bpost
Perfekte service na een fout van Bpost, buiten schuld van hrshop. snel antwoord per telefoon en oplossing
Ik moest 3 weken wachten op 4âŠ
Ik moest 3 weken wachten op 4 regenwaterfilters. Heb een bericht via de site gestuurd maar nooit reactie gekregen. Dan telefonisch proberen bereiken, zelfs met het achterlaten van een voicemail om me te contacteren, maar ook hierop nooit een reactie ontvangen. Zeker niet aan te raden!

HRShop.be ããã®åç
Scherpe prijzen en goede communicatie
Al meerdere keren heb ik een bestelling geplaatst bij HRShop.be en steeds met goed resultaat. Bij mijn laatste bestelling waren er wat leveringsproblemen omwille van Corona, wat effect had op de leveringstermijn, maar ik werd gewoon proactief op de hoogte gehouden van het probleem en kreeg steeds een antwoord op mijn vragen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ