Afgelopen juni heb ik de leermeester cursus gevolgd in Eindhoven. De locatie is super dichtbij het station. Ook was de lunch geweldig in orde! De cursus zat ook goed in elkaar en met name onze docen... もっと見る

企業が回答しました
Super training! Het boek er naast is wel aan te raden. Er waren een paar dingetjes die ik in het examen voorbij zag komen, die niet waren behandeld in de video training. (Dit was minimaal) Voor de... もっと見る
企業が回答しました
Ik vond het prettig dat ik kon kiezen tussen diverse trainingen en echt kon afwegen wat voor mij het beste aansluit. Voor mij werk een e-learning het beste, fijn zo'n mix tussen boek + video's + vrage... もっと見る
企業が回答しました
HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!
当該企業による記述

Postbus 1816, 4801 BV, Breda, オランダ

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ten eerste was het een hele leuke dag. Francis was fantastisch en de stof die behandeld werd hielp extra. Ik had mijzelf wel goed voorbereid. Al met al leidde dat tot 1 fout antwoord op het examen. Helaas wordt dat naar beneden afgerond en had ik slechts een 9. 😉
Allemaal heel duidelijk, persoonlijk en met geduld. Accommodatie ook goed verzorgd.
Het was een duidelijke e-learning. Rustig uitgelegd met ruimte voor toetsen tussendoor

Horeca Stichting Nederland (HSN) からの回答
De cursus zat ook goed in elkaar en met name onze docent Tjalling verdient de complimenten! Hij wist ons op een humoristische maar toch ook zeer duidelijke manier de benodigde informatie en kennis bij te brengen. Voor mij heeft dit een heel andere kijk op Hospitality gegeven. Tjalling, nogmaals bedankt!

Horeca Stichting Nederland (HSN) からの回答
Ik had heel erg veel aan de filmpjes en voorbeelden.

Horeca Stichting Nederland (HSN) からの回答
Goede theoretische cursus, duidelijk lesmateriaal en aanvullende videos zijn ook prettig. Veel oefen examens waar je ook veel van leert.
Het was de spoedcursus, afgezien daarvan vond ik sommige onderwerpen erg droog en theoretisch omdat je het eigenlijk in de praktijk zal moeten ervaren wat je hebt aan de kennis.

Horeca Stichting Nederland (HSN) からの回答
De online cursus wordt duidelijk en met veel passie verteld door Gabriella. De manier waarop sprak me erg aan. Haar voorbeelden, tips en trucs. Op die wijze blijft er veel hangen. Niet te schoolmeester achtig. Dikke pluim.

Horeca Stichting Nederland (HSN) からの回答
Ik heb de cursus bij Horeca Stichting Nederland als zeer prettig ervaren. De trainer gaf op een duidelijke en professionele manier les en wist de stof begrijpelijk over te brengen. Er was voldoende ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden, waardoor de lessen interessant en leerzaam bleven.
De ontspannen en fijne manier van lesgeven zorgde ervoor dat ik met plezier de cursus heb gevolgd. Ik heb veel nuttige kennis opgedaan die ik direct in de praktijk kan toepassen. Zeker een aanrader voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen de horeca.

Horeca Stichting Nederland (HSN) からの回答
de theorie wordt op een afwisselende manier aangeboden, in tekst en video

Horeca Stichting Nederland (HSN) からの回答
Hele fijne manier van lesgeven en uitgebreid de tijd genomen om je met alle vragen te helpen

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。