レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En super betjening med sÞde medarbejder . En fantastisk mad. Mange flere retter end normalt. LÊkkere rÃ¥vare. . OG sÃ¥ er det helt vildt billigt. TAK FOR MAD.og en god fÞdelsdag. HILSEN Jesper og... もっず芋る

Hvordan kan de krÊve at man skal kÞbe noget at drikke hvis man bestiller deres buffet? Vi var et selskab pÃ¥ 3 hvoraf den ene - grundet operation - ikke mÃ¥ spise og drikke pÃ¥ samme tid. Derfor Þnskede... もっず芋る

Dejlig mad, godt tilberedt og fint pakket nÃ¥r der er tale om takeaway. DesvÊrre virker hjemmesiden ikke altid lige godt. Ofte meget lange svartider (langsom langsom) og senest i fredags kunne det simp... もっず芋る

SmaglÞst, klumpede ris, dÃ¥rlig and , dÃ¥rlig stegte ris m kylling, som ellers er deres favorit bestilling. Bestilte for 400kr gennem Wolt, penge ud af vinduet. Man skulle tro det var flere dage gammel... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hualong Buffet Roskilde. Vi Þnsker at give vores kunder en unik madoplevelse med lÊkre sushiretter.

• Astersvej 5, 4000, Roskilde, デンマヌク

• hualong.dk

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

27件のレビュヌ

Penge ud af vinduet

SmaglÞst, klumpede ris, dårlig and , dårlig stegte ris m kylling, som ellers er deres favorit bestilling. Bestilte for 400kr gennem Wolt, penge ud af vinduet. Man skulle tro det var flere dage gammelt,det vi fik serveret. Og så var maden nÊrmest kold da vi fik den.
Kan ikke forstå de har fået 7.4 anmeldelser gennem Wolt.

2025幎12月29日

RespektlÞs opfÞrsel Þdelagde vores familieaften

Fortjener ikke engang én stjerne – en virkelig trist og skuffende oplevelse

Vores kÊre datter blev fÊrdig med 9. klasse, og i anledning af hendes fine afslutning ville vi fejre hende pÃ¥ en hyggelig mÃ¥de. Da vi alle elsker sushi, valgte vi at tage pÃ¥ kinesisk restaurant – og nogle venner havde anbefalet Hua Long i Roskilde, fordi de sagde, at buffeten var god.

Vi ankom hele familien og begyndte at tage mad fra buffeten. Vores sÞn pÃ¥ 12Ã¥r begyndte ogsÃ¥ at tage det, han kan lide – isÊr sprÞde ting som pommes frites, friterede rejer og blÊksprutte.

Pludselig kommer en kinesisk mand hen til ham – vi ved ikke prÊcis, hvad hans rolle var, mÃ¥ske medarbejder eller chef – og siger til vores sÞn, at han skal tage lidt af alle slags retter og ikke kun det, han kan lide. Vores sÞn forklarede, at han ikke kan lide de andre ting, men manden sagde bare direkte:
“Det er forbudt.”

Vores sÞn blev ked af det og irriteret over for manden. Han havde ikke lyst til at spise mere.

Vi gik hen til manden og spurgte, om det virkelig var forbudt. Hans svar var hÃ¥rdt og ubehageligt – han sagde, at det var en “regel”, og at man ikke mÃ¥tte tage kun én eller to slags mad. Vi spurgte ham, om han kunne vise os denne regel – men han nÊgtede og sagde blot, at det var sÃ¥dan det var.

Vores sÞn spiser kun friterede ting – og hvordan kan en restaurant med buffet overvÃ¥ge hvad folk tager, og endda irettesÊtte et barn? Han kiggede direkte i vores tallerkener. Det fÞltes meget ubehageligt og respektlÞst.

I sidste ende betalte vi for maden, men ingen af os fik rigtig spist fÊrdigt. Vores sÞn var ked af det, og selv vores datter – som vi ellers fejrede – blev ramt af stemningen og blev trist. Hele stemningen var Þdelagt.

Det var desvÊrre en helt igennem mislykket oplevelse, og den ansvarlige medarbejder opfÞrte sig uhÞfligt og upassende. Vi giver ingen stjerner for den behandling, vi fik.

Vi har vÊret pÃ¥ mange kinesiske restauranter i KÞbenhavn – hvor vi altid er blevet mÞdt med venlighed og respekt. De steder fortjener al ros.
Men denne oplevelse hos Hua Long – den var direkte trist.

2025幎6月24日

Fuld valuta for pengene

Vi besÞgte 3 voksne + 1 barn Hua Long i Roskilde fÞrste gang 28. juni og blev positivt overraskede over den hÞje kvalitet.
Hua Long er en klassisk kinesisk restaurant med det forventede set up og retter.
Men deres buffet, hvor der hele tiden blev fyldt op, er det bedste tilbud vi har set i lang tid.
To gode supper, masser af smagsfulde retter, knivskarp og flot sushi, mongolsk bbq, frugt, is og kaffe - det hele ad libitum til en fornuftig pris.
For os er de sÊdvanlige dybstegte retter ikke det store hit, men der var bare noget for enhver smag.
Vi bestilte 4 gange store hhv cola og classic Þl. Og når Hua Long skriver 'store', så er de virkelig store! NÊsten en liter LOL.
LÊg dertil hurtig og hÞflig betjening. Alt i alt en rigtig god oplevelse for vores familie, som gik stopmÊtte derfra.
Det bliver ikke vores sidste besÞg!

2025幎6月28日

Det kan da ikke passe

Hvordan kan de krÊve at man skal kÞbe noget at drikke hvis man bestiller deres buffet? Vi var et selskab på 3 hvoraf den ene - grundet operation - ikke må spise og drikke på samme tid. Derfor Þnskede denne person ikke at bestille noget at drikke sammen med maden. Men beskeden var, at så måtte vedkommende forlade stedet. Ved henvendelse til restauranten efterfÞlgende var beskeden, at de jo skulle tjene penge. I Þvrigt ikke noget som står skrevet i menukort eller andre steder. Skidt.

2024幎8月8日
自発的なレビュヌ

Medarbejer hoster i hÊnder uden og spritte hÊnderne af

Idag den. 3. August 2024, spiste min kÊreste og jeg på restauranten i Ringsted ved 18 tiden.

FÞrst og fremmest hostede den ene medarbejder flere gange i sin hånd uden og spritte hÊnder eller vaske hÊnder efter eller noget som helst.

Der hvor man for steget det kÞd man vÊlger var fyldt med olie og vandet.

Frugtsalaten var der dårlige pÊre og andre frugter i der også var dårlige som man tydeligt kunne smage og se hvis man kigger ordeligt.

Alt andet smagte super fint, men det andet er sku for dårligt og slet ikke hvad vi er vandt til og opleve, det skuffende og ikke pengene vÊrd mere.

2024幎8月3日

Som sådan okay...

Det var som sådan okay at spise idag på Hua Long, men vi er kommet der mindst to gange om året og synes ikke rigtig vi fÞr har oplevet at alt det som burde vÊre varmt var så koldt - ja faktisk var det kun nudlerne som var lidt lune. Normalt skal det ikke vÊre sådan at når man tager fra de "varme" retter på fadene og stiller dem hen på bordet, at det så allerede opleves som at retterne nÊrmest er kolde. Men måske Hua Long har skulle finde måder at spare på og det så gik ud over varmen til retterne....det var ihvertfald en lidt "kold" oplevelse idag.....sushi retterne fejlede dog absolut ingenting og smagte som altid helt perfekt - hvilket også er med til at vi giver tre stjerner fremfor kun to.....

2024幎4月17日
自発的なレビュヌ

Vi var idag ude og spise

Vi var idag ude og spise, da vi kom, kom den unge ansatte (lys hårede) ikke engang med en baby stol, den måtte vi selv hente..

Da der var gÃ¥et lidt kom hun igen og pÃ¥talte vores datters iPad larmede og hun kunne hÞre den helt op i baren. Ingen gÊster ved de andre borde havde bemÊrket det da vi spurgte😡

Da vi skulle gå bad jeg hende om at hente chefen , hvilket hun ikke var meget for. Men jeg var insisterende og til sidst kom han, her fortalte jeg om oplevelsen og at vi aldrig kom igen ..

Maden var god, manden og den Êldre dame og resten af personalet super sÞde. Men den attitude hun havde , var simpelthen så uacceptabel..

2023幎9月21日
自発的なレビュヌ

LÊkker mad og god service

Bordet stod klart til os, da vi kom. Vi var 12 voksne og 2 bÞrn. Og dejligt tÊt på dÞren, så bÞrnene kunne komme lidt ud.
Virkelig venligt og sÞdt personale. Rigtig god mad. Meget at vÊlge imellem.
Kan helt klart anbefales😃😃

2023幎8月24日

DÃ¥rlig flabet service

Har lige vÊret ude og spise der.Min datters fÞdselsdag. Havde bestilt vindues plads men det kunne vi ikke fÃ¥ selv om der var flere ledige mens vi var der. Maden er ok men betjeningen var sÃ¥ dÃ¥rlig og flabet. Lige pludselig skulle aircondition tÊndes lige nede under hvor vi sad. Der bliv sÃ¥ koldt sÃ¥ man ikke kunne sidde der. Da jeg pÃ¥talte det over de 2 unge piger var svaret at de andre gÊster havde det varmt sÃ¥ det kunne der ikke gÞres noget ved. Vi mÃ¥tte desvÊrre rejse os og gÃ¥, da der var sÃ¥ koldt at man ikke kunne nyde sin mad. Øv en kedelig oplevelse.

2023幎8月9日

Maden er sådan set god

Maden er sådan set god - men meget uacceptabel opfÞrsel af personalet, som i min situation var to blonde piger. Meget arrogante og slet ikke en sÊrlig venlig betjening.

2023幎6月12日
自発的なレビュヌ

Forsinkelser, kold mad og manglende tilbehÞr.

Jeg bestilte mad til klokken 18. 18:15 er det endnu ikke ankommet, så jeg ringer for at hÞre om det er på vej. De fortÊller maden netop er lavet fÊrdigt i kÞkkenet og vil leveres.
18.35 ankommer maden fÞrst, hvor mine edamammebÞnner er kolde og jeg har ikke fÃ¥et min dip med. Jeg ringer til restauranten igen. De siger, at de ikke kan tage ansvar for budet og at jeg selv kan hente min chili Mayo eller fÃ¥ penge tilbage, hvis jeg kommer op i restauranten. Jeg spÞrg om jeg ikke kan fÃ¥ nogle af pengene retur pr. MobilePay men det afvises. De siger flere gange jeg skal komme derop. Jeg siger jeg netop har bestilt mad fordi jeg har dÃ¥rlig ryg. Det respekteres ikke - svarene kÞrer pÃ¥ autopilot og fokus er, at det er ikke restaurantens skyld men budet (just eat). Jeg synes det er sÃ¥ respektlÞst at de ikke tager ansvar men giver buddet skylden for forsinkelsen, nÃ¥r maden jo ikke engang var fÊrdig i restauranten da jeg ringet 18.15. Det sagde de selv. Derudover at bede mig 4-5 gange i telefonen komme op til dem, nÃ¥r jeg fortÊller at jeg har dÃ¥rlig ryg og netop derfor har bestilt mad. Det godt nok mange penge at betale for dÃ¥rlig service, manglende ansvar, manglende dip og kolde bÞnner.. Þv

2023幎4月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ