䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Hun er den vÊrste nogensinde

Hun er den vÊrste nogensinde. Jeg gik til hende for at slippe af med min akne. Det fÞrste besÞg var meget kort, og hun lyttede aldrig til mig. Jeg kunne ikke give hende en opdatering, fordi hun ikke ville give mig en chance. Hun ordinerede en salve, der forårsagede en alvorlig allergisk reaktion: rÞdme i mit ansigt og hÊvelse omkring mine Þjne. Da jeg var til det andet besÞg og fortalte hende, hvad der var sket, bad hun mig om at bruge den samme medicin, men i en mindre mÊngde. Jeg gik til et tredje besÞg og bad hende om at ordinere en anden creme, fordi den fÞrste slet ikke havde hjulpet, og den allergiske reaktion fortsatte, selv efter jeg begyndte at bruge en lille mÊngde. Hun skiftede cremen, men det hjalp slet ikke, og jeg lider stadig af denne type akne. Behandlingen varede omkring halvandet år, og jeg så ingen forbedring. Så jeg stoppede med at gå til hende.

2026幎7月10日

🚫hold jer vÊk fra Malgorzata Wanat-Krzak🚫

HOLD JER LANG VÆK FRA DENNE KVAKSALVER.
Małgorzata Wanat-Krzak Burde ikke have Autorisation som hudlÊge, aldrig har jeg oplevet sÃ¥ inkompetent en person,som ikke ejer forstÃ¥else for sine patienter, hendes dansk er sÃ¥ dÃ¥rligt at jeg ikke ved om jeg fik en diagnose til min datter eller jeg fik opskriften pÃ¥ russisk rÞdbede suppe,min datter blev praktisk talt ikke undersÞgt for hun havde skrevet en resept pÃ¥ en hormon creme, da jeg forsÞger at fÃ¥ forklaret hvad hun udskrev fik jeg bare et surt svar ,hvor jeg tror hun bad mig om at blande mig uden om,eller ogsÃ¥ fik jeg endnu en opskrift pÃ¥ en russisk gryderet.
Hun er ganske enkelt en hudlÊge som alle bÞr holde sig langt fra, for det viser sig nu, at den creme hun udskrev en resept på ville gÞre min datters eksem meget vÊrre ,da den under ingen omstÊndigheder på påfÞres åbne sår .
SÅ PAS PÅ HUDLÆGEN I SKIVE...

2024幎1月23日

UtrovÊrdig...

UtrovÊrdig...
Efter endt behandling, hvor jeg har takket nej til et prÊperat, på grund af bivirkninger - bliver jeg af lÊgen forvisset om, at hun nok skal sige god for et hjÊlpemiddel, når jeg sÞger hos kommunen.
Men det gÞr hun ikke, nÊrmere modsat...
Hun er ikke til at stole på!!

2022幎9月1日

Direkte modbydelig sekretÊr!

Direkte modbydelig sekretÊr!

Havde fået stillet diagnosen "Folliculitis" af samme hudlÊge (hudsygdom hvor jeg får store bylder rundt på kroppen).

Ringede fÞrst til min egen lÊge men blev bedt om at kontakte hudlÊgen da det jo er hendes område (forståeligt nok).
Da jeg så grÊdende og desperat kom igennem forklarede jeg hende at jeg i 2 dÞgn ikke havde sovet og bogstaveligt talt skreget af smerte pga. en byld fik jeg af vide at jeg skulle komme derind fordi:

"hudlÊgen vil ikke gÞre noget ved det fÞr hun har set det"

PrÞvede så at forklare hende at det ikke var muligt fordi jeg ikke kunne sidde op, gå eller stå pga. af smerter.. men hendes eneste svar var bare igen:

"hudlÊgen vil ikke gÞre noget ved det fÞr hun har set det"

PrÞvede så en gang til at forklare hende at det ikke var muligt og om jeg ikke kunne komme til at tale i telefon med hudlÊgen...
Men endnu en gang var svaret bare kold og kynisk:

"hudlÊgen vil ikke gÞre noget ved det fÞr hun har set det"

SmÊkkede rÞret på og ringede igen til min lÊge og 1 time efter blev jeg hentet i en ambulance og kÞrt til Viborg hvor jeg så blev haste opereret dagen efter.

2021幎9月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ