3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Synlige resultater og professionel service

Jeg er helt vild med Hudplejeklinikken i Ringe!
Fra fÞrste besÞg blev jeg mÞdt af et utroligt sÞdt og professionelt team, der virkelig brÊnder for deres fag. Behandlingerne er i sÊrklasse med synlige resultater allerede efter fÞrste gang, og produkterne er simpelthen himmelske. Klinikken er så hyggelig og indbydende - altid rent og pÊnt. Den professionelle rådgivning har hjulpet mig med at forstå min hud bedre.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

2026幎1月17日
自発的なレビュヌ

Irritabel og afvisende betjening i telefonen

Ringede for at hÞre om deres behandlinger. FÞrste kvinde jeg talte med, Karolina, var sÞd, venlig og servicemindet. Hun ville gerne svare mig på mine spÞrgsmål men havde dog lidt svÊrt ved at forklare om forskellene på de forskellige behandlinger. Karolina blev dog nÞdt til at lÊgge på da hun havde en anden kunde. Klinikken forsÞgte derefter at kontakte mig mens jeg desvÊrre ikke kunne tage tlf. Jeg ringede selv tilbage igen et par dage efter og fik en Charlotte i rÞret. Charlotte virkede stresset og irritabel og havde ikke tid til at forklare hvordan man booker online eller om de forskellige behandlinger. Hun blev mere og mere irriteret for hvert spÞrgsmål jeg stillede. Det virkede bare som om hun hurtigst muligt vil af med mig... Hun tilbÞd ikke at ringe tilbage på et andet tidspunkt. Muligvis laver de gode skÞnhedsbehandlinger, det finder jeg jo så ikke ud af, men kan også mÊrke at jeg foretrÊkker en servicemindet, rolig, imÞdekommende og venlig stemning det sted jeg skal have behandling. Betjeningen er jo en ligeså stor del af oplevelsen som produkterne.

2025幎12月6日
自発的なレビュヌ

Uforskammet og inkompetent! Havde knÊkket en negl og skulle derfor

Havde knÊkket en negl og skulle derfor have taget shelllac af, som jeg ikke havde fået lavet hos Hudplejeklinikken. I stedet for 1 grim fingernegl så endte jeg med 10, da de ikke kunne lÞse opgaven inden for den tid, de havde sat af (hvilket jeg jo ikke havde indflydelse på). Dertil en uforskammet behandling af ejeren, som påstod det ikke var shellac på neglene og ikke havde problemer med at sende mig ud af dÞren med grimme negle - jeg kunne bare henvende mig der, hvor jeg have fået det lavet (hvilket er 200 km vÊk og derfor umuligt at nå inden en ny arbejdsdag begynder). Det er en shellac neglelak, jeg har haft på fÞr og fået fjernet - uden problemer. Så både uforskammet og inkompetent - en skidt kombi!

2023幎1月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ