企業情報

3. アート スタジオ
  4. 芸術家
  5. ポスター店

当該企業による記述

Huephant to polska marka oferująca ekskluzywne obrazy na płótnie – limitowane edycje stworzone dla tych, którzy chcą się wyróżniać. Dla liderów, twórców własnych zasad, ludzi z ambicją. Nie sprzedajemy „dekoracji ściennych”. Sprzedajemy manifesty, które definiują Twoje wnętrze i Twoją osobowość. Co nas wyróżnia? Limitowane edycje – tylko 84 sztuki każdego wzoru Każdy obraz jest numerowany i posiada certyfikat autentyczności z podpisem – dla kolekcjonerów, którzy cenią unikatowość. Jakość muzealna, ręczne wykończenie w Polsce Druk 4K (300 DPI), płótna premium, drewniana rama z litego drewna sosnowego i ręczne lakierowanie. Gotowe do powieszenia od razu po rozpakowaniu. Inspirujący design i silne przesłania Połączenie pop-artu, luksusu i motywacji. Postacie z popkultury (jak Sknerus McKwacz, Tony Montana, Jordan Belfort) w zupełnie nowym, dorosłym wydaniu. Motywy takie jak: “No Risk, No Story”, “Don’t Call Me Lucky”, “Invest In Yourself”. Gwarancja na 100 lat + 30 dni na zwrot bez pytania Tak – jesteśmy aż tak pewni jakości. Dla kogo tworzymy? Dla przedsiębiorców, którzy chcą dodać prestiżu swojemu biuru Dla ambitnych osób, które codziennie stawiają na rozwój Dla fanów popkultury, którzy szukają czegoś więcej niż standardowego plakatu Dla tych, którzy cenią design, jakość i sztukę z przesłaniem Dla wszystkich, którzy chcą, by ich ściana mówiła: „To jest moje miejsce. To jest mój mindset.” Huephant to nie jest marka dla każdego. To marka dla tych, którzy myślą inaczej. Działają inaczej. I urządzają przestrzeń tak, jak chcą żyć – z ambicją, z klasą i po swojemu.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super praca

Rewelacyjnie wykonana praca. Obraz wyszedł cudownie i ogromne podziękowania za ekspresową dostawę. Jesteście wielcy!!!

2025年9月2日

Huephant からの回答

Bardzo serdecznie dziękujemy! Polecamy się na przyszłość!

Świetnie wykonany plakat

Świetnie wykonany plakat, dokładnie taki jak chciałam. Szybka przesyłka. Odpakowanie paczki sprawiało wielką radość. Polecam

Dziękujemy!

Obraz

Obraz, który zamówiłam jest w świetnej jakości, jestem bardzo zadowolona. Naprawdę jesteście godni polecenia!

Dziękujemy za opinię!

Rewelacyjna jakość produktów

Rewelacyjna jakość produktów, idealnie pasuje do wystroju pomieszczenia. Jestem zachwycona pod każdym względem, a w szczególności niesamowitym wykonaniem obrazu. Zdecydowanie polecam każdemu i napewno ponownie dokonam zakupów!!

Dziękujemy!

Super

Produkt przyszedł bardzo szybko, super zapakowane, zgodny z opisem (jakosc wymiata), przyszlo z haczykiem wiec z wieszaniem nie bylo problemow. Nie ma na co narzekac, naprawde super robota.

2025年5月15日

Huephant からの回答

Bardzi nam miło. Dziękujemy!

Świetny kontakt z ekipą

Świetny kontakt z ekipą, rozwiali wszystkie moje wątpliwości. Paczka przyszła szybko i dobrze zapakowana. Jestem bardzo zadowolony i z pewnością zrobie tutaj jeszcze zakupy.

2025年5月15日

Dzięki wielkie!

5つ星のうち3の評価

Wydruk pozostawia wiele do życzenia…

Wydruk pozostawia wiele do życzenia ,bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę ponad 8 dni także same minusy .

2025年4月25日

Huephant からの回答

Dzień dobry Ewa, dziękujemy za opinię. Zawsze staramy się, aby nasze produkty były jak najwyższej jakości. Zapewniamy również jak najszybszą wysyłkę do naszych klientów. Natomiast każdy nasz obraz jest robiony ręcznie na indywidualne zamówienie, co powoduje, że czas oczekiwania to 3-4 dni robocze. Na naszej stronie głównej jest to jasno napisane.

Jeśli wydruk nie spełnił twoich oczekiwań, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta przez email: kontakt@huephant.com

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。