Huis & comfort レビュヌ

1,598
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

De bestelling werd pas een week na plaatsing bezorgd. De mail dat het product was verzonden was reeds toegestuurd 2 dagen na plaatsing bestelling. Bestelling is wel op het juiste adres bezorgd.

5぀星のうち4の評䟡

Ik koop al jarenlang bij Huis & Comfort tot volle tevredenheid. En dat kan vanalles zijn van: mooie adresstickers (met eigen teksten) tot mooie dames slippers, waar je zelfs bij dagelijks gebruik jar... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Veel keus, alhoewel de kwaliteit niet altijd perfect is. Redelijk snelle levering dit keer. Nadeel was dat de verpakking ( verzenddoos) kapot was. Veel te slappe kwaliteit. Gelukkig zaten alle best... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en alles compleet. Dit is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. De bezorgdienst was ook op tijd. De bezorgdiensten zijn het grootste probleem.

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

圓該䌁業による蚘述

Huis & Comfort, uw expert voor nieuwe, handige en geniale artikelen in de categorieën keuken, gezondheid en decoratie! Meer dan 8.000 artikelen verkrijgbaar in de webshop. Blijvend lage prijzen & aantrekkelijke aanbiedingen.

連絡先

(1,598)

過去12か月のレビュヌ数: 338ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

De bestelling was er vlot maar bij het

De bestelling was er vlot maar bij het retouren heb ik na ruim een week nog niets gehoord. Dit kan volgens mij wel sneller.

Geachte klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven.
Wij hebben het nagekeken en de retourzending hebben wij goed ontvangen en de terugbetaling heeft inmiddels ook al plaatsgevonden.

Wij sturen alle informatie naar u toe per e-mail.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag van u.

uw team Huis & Comfort

5぀星のうち2の評䟡

Zeer ontevreden

Eigenlijk alles; vanaf bestelling tot aflevering

Geachte klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Wij vinden het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij nemen vandaag meteen contact met u op om na te vragen wat er precies is mis gegaan en hoe wij dit kunnen oplossen.

5぀星のうち4の評䟡

Onhandig dat ik niet weet wanneer een

Onhandig dat ik niet weet wanneer een pakketje afgeleverd gaat worden, MAAR de bezorger zet het heel lief voor mijn deur neer, op 3 hoog.

2026幎7月2日

Huis & comfort からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback! We kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn!

Goede producten

Goede producten , snelle levering

5぀星のうち5の評䟡

Leuke website om te zien

Leuke website om te zien, makkelijk om producten op te zoeken. Pakket is altijd netjes verpakt en tot nu toe niks kapot geleverd.

Producten altijd goed.

Producten altijd goed.
Levering duurde wat langer maar goed te volgen. En ik had er geen haast mee.

2026幎6月28日

Het laden kastje staat prima in kamer

Het laden kastje staat prima in kamer
ik heb er een koel ventolator op staan om het koel te
houden

2026幎7月5日

5぀星のうち5の評䟡

Alles goed en snel geregeld

Alles goed geregeld, snelle terugbetaling, goede klantenservice

2026幎7月3日

100% tevreden

dit bedrijf doet alles goed

2026幎6月25日

Prima

Duidelijke communicatie, snelle levering en tevreden met de artikelen.

2026幎6月29日

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Graag tot een volgende keer.

Goede artikelen

Goede artikelen. Je wordt op de hoogte gehouden van de levering.

2026幎6月26日

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

We kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn.

Alles ging naar wens

Alles ging naar wens, verzending en het product is helemaal oke, bedankt.

2026幎6月25日

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

We kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn.

Veel keus

Veel keus, alhoewel de kwaliteit niet altijd perfect is.
Redelijk snelle levering dit keer.
Nadeel was dat de verpakking ( verzenddoos) kapot was. Veel te slappe kwaliteit. Gelukkig zaten alle bestelde artikelen er wel in.

2026幎6月15日

Huis & comfort からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback! Onze excuses dat de doos was beschadigd.

5぀星のうち5の評䟡

Binnen een week was de bestelling

Binnen een week was de bestelling binnen super mooi bestekje met naam schaaltjes was er 1 stuk maar kan ik toch gebruiken niet te moeite om terug te sturen

2026幎6月16日

Huis & comfort からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback! U kunt graag nog een foto sturen van het defekte artikel. Dan nemen wij deze aanvraag graag in behandeling.

5぀星のうち1の評䟡

We hebben het artikel nog steeds niet

We hebben het artikel nog steeds niet ontvangen, ondanks belofte het opnieuw te sturen. Vroeger ging de levering beter dan nu. Hopelijk komt het nog goed.

2026幎6月15日

Geachte klant,

Wij gaan vandaag meteen contact met u opnemen. Wij zien namelijk dat het pakket is afgeleverd.

Wij gaan u alle informatie toesturen en dit probleem spoedig voor u oplossen.

uw team Huis & Comfort

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス