連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Ik dacht dus Nederlands bedrijf

Ik dacht dus Nederlands bedrijf. Helaas goederen vanuit China. Zou 5 delig zijn . Helaas...veel te veel betaald. Lange levertijd!

2026幎4月1日

Huismall からの回答

Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer te lezen over uw ervaring. Het is onze verantwoordelijkheid om u een perfecte ervaring te bieden, en het is duidelijk dat we daar deze keer niet in geslaagd zijn. We begrijpen uw teleurstelling en frustratie volledig. Stuur de details van uw situatie naar service@huismall.com. Ons klantenserviceteam neemt binnen 24 uur contact met u op om het probleem op te lossen en hopelijk deze fout goed te maken.

We verontschuldigen ons nogmaals voor het ongemak en danken u voor uw vertrouwen en geduld.

Troep

Troep! Werkt voor geen meter.

2026幎1月5日

Huismall からの回答

Geachte klant, hartelijk dank voor het delen van uw feedback met ons.
Het spijt ons ten zeerste om uw ervaring te lezen. Het is onze verantwoordelijkheid om u een perfecte ervaring te bieden, en dat is deze keer duidelijk niet gelukt. Wij begrijpen uw teleurstelling en frustratie volledig. Stuur de details van uw situatie naar: service@huismall.com, en ons klantenserviceteam zal binnen 24 uur contact met u opnemen om het probleem op te lossen en hopelijk deze onoplettendheid goed te maken.
Wij verontschuldigen ons nogmaals voor het eventuele ongemak en danken u voor uw vertrouwen en geduld.

vierkante boren voor houtbewerkingl

ik heb niet de bestelde artikel ontvangen heb de vierkante boren voor houtbewerking bestelt en heb gewoon 4 boren gekregen

2026幎2月6日

Beste gewaardeerde klant,
Wij hebben uw bericht ontvangen en vernomen dat u het gewenste artikel nog niet heeft ontvangen. Ons hele team maakt zich hier grote zorgen over. Wij begrijpen uw teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Wij beloven u plechtig dat elke bestelling het verdient om met zorg behandeld te worden. Wij garanderen dat wij de volledige verantwoordelijkheid voor uw bestelling op ons nemen.
Stuur uw bestelgegevens naar uw speciale after-sales servicekanaal: service@huismall.com. Deze e-mail gaat rechtstreeks naar ons "Zorgeloze after-sales serviceteam", en een vertegenwoordiger zal binnen 24 uur persoonlijk contact met u opnemen en een duidelijke oplossing bieden.
Geef ons alstublieft de kans om ervoor te zorgen dat het door u bestelde artikel veilig bij u wordt afgeleverd.

Malafide website

Malafide website. Maat komt niet overeen met de maattabel. Veel te klein. Volgens hun retourbeleid dien ik een adres te vragen waarnaar ik kan terugsturen, maar tot heden zonder resultaat. Terugsturen dient te gebeuren binnen de maand, een termijn die ondertussen al verlopen is. Terugbetaling bij gevolg ook niet mogelijk.

2026幎1月22日
5぀星のうち1の評䟡

Verschrikkelijk lang wachten op product

Verschrikkelijk lang wachten op product al 2x mail gestuurd en dan krijg je te horen maak je geen zorgen. Komt uit buitenland ( China ) wacht nog tot 10 dg🙈 en neem anders weer contact op. Nagelverzorging product beter elders kunnen kopen. Huidmall staat bij mij op de Zwarte lijst. Nooit meer.
Ik moet nog maar zien na 14 dg of ik het nog krijg. Het is toch weer 19 euro...balen

2026幎1月16日

Rechtstreeks uit China van SHEIN

Ik kocht laarzen bij ze. Levering duurde lang en werden uiteindelijk rechtstreeks vanuit China bezorgd, in een plastic tas. Ik vind het gewoon oplichting. Wanneer je een reactie plaatst op Facebook, onder een bericht van hun, wordt deze ook niet zichtbaar. Dat zegt al genoeg.

2025幎11月21日
5぀星のうち1の評䟡

Er wordt niet geleverd wat getoond wordt!

Houten box met ‘magnetische’ figuurtjes gekocht.
Het werd voorgesteld dat de houten figuurtjes magnetisch zouden zijn, maar de losse magneetjes moet je er zelf nog opplakken.
Daarnaast zag je op de website voorbeeldfiguren, die kinderen met de houten figuurtjes zouden kunnen maken. Deze zijn niet meegeleverd.
Kortom, niet geleverd wat beloofd wordt.

2025幎11月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス