Hulpmiddelenwebwinkel レビュー 33

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Helemaal perfect, het betreffende artikel , een scootmobielcape, en de levering alles naar volle te redenheid. Temeer omdat ik even een beetje argwanend was omdat de site enigszins onduidelijk was w... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

bed-tafeltje voor op de wc besteld voor zoontjelief als hij gespoeld word. Dit zodat hij op het tafeltje kan filmpje kijken, kleuren, lezen en in de toekomst huiswerk kan maken tijdens de spoelbeurt.

5つ星のうち5の評価

De bestelling keurig en op tijd ontvangen. Maar het bleek niet het artikel wat wij voor ogen hadden. Het artikel ongeopend retour gezonden en de afwikkeling van deze retourzending is snel en conform d... もっと見る

企業が回答しました

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Netjes verpakt

Netjes verpakt, maar het was wel fijn geweest als ik een mail had ontvangen wanneer het pakje geleverd zou worden

2017年10月20日
5つ星のうち3の評価

Rommelig ,.

Rommelig ,.. Ik schrijf deze review op meermaals aandringen via email, hoewel ik nog niet mijn gehele bestelling binnen heb
ik had op 31/8 een bijzet tafel en een douche kruk gekocht , het tafeltje heb ik binnen .. die was bijna 20 euro, en werkt prima ,past fijn over mn benen als ik op de bank zit , erg blij mee ,,
de douchekruk .. komt als t goed is vandaag , moest uit engeland komen ,.. was iets mis gegaan .. ik weet het niet ,, heb t idee dat dit n eenmans zaak is, die overigens veel websites lijkt te hebben , komt erg rmmelig over allemaal , ik had mn producten op hulpmiddelen,.nl gekocht maar nu verloopt alle comunicatie via bedtextiel , vreemd, mja ik denk dat deze persoon vast veel verschillende sites heeft,,en dat misshien daardoor dingen wat rommelig gaan ... ik hoop vandaag de douche kruk te mogen ontvangen, heb iig een track en trace die aangaf vandaag tussen 6 en 22 uur te bbezorgen ,
vreemd dat er zo op een review aangedrongen wordt terwijl de bestelling nog niet eens volledig binnen is, mja tot zover ..
tevreden over t tafeltje , nog wachtend op de douche kruk , ik ga er vanuit dat die geleverd wordt vandaag en dat die fijn is ! dus via de websites van deze persoon kopen is wat rommelig, maar ik ga er vanuit dat ook t douch krukje naar behoren functioneel zal zijn , dus hoewel traag toch tevreden hoor ! prima prijs(meer had ik niet voor deze dingen kunnen betalen)

2017年9月8日

Beste Mevr. Dorothea Meijer,

We hebben inderdaad meerdere websites maar zijn begonnen als Slaaptextiel.nl. Om het voor de mensen makkelijker te maken ons te vinden (en binnen de site verwante artikelen te vinden) zijn langzamerhand meer sites bijgekomen. De zaak is wel begonnen als een éénmanszaak, maar dat is het inmiddels niet meer.
We hopen dat u heel tevreden bent met uw bestelling!

Klantenservice Beddengoed.com

5つ星のうち2の評価

Erg lange levertijd

Erg lange levertijd! Deze spullen koop je vaak niet voor je plezier.
Het wordt wel gemeld via een e-mail, maar daar koop je niet zoveel voor

2017年9月5日

Beste A. J. Van Roon,

Vertraging kan altijd voorkomen, daar kunnen we helaas niets aan doen. Ook wij zouden liever op tijd leveren en meestal lukt dat ook wel, maar soms moeten we onze klanten teleurstellen, zoals bij u het geval was. Excuses daarvoor.

Klantenservice Beddengoed.com

Prima snelle service

Prima snelle service, de regencape bevalt goed!

2017年8月29日

Beste T. Boer,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Wij wensen u veel gemak van uw aankoop en zien u graag weer terug.

Klantenservice Hulpmiddelenwebwinkel.nl

Trustpilot エクスペリエンス