ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rzetelna rekrutacja od poczÄ tku do koÅca, po pierwszym kontakcie z Panem Robertem to on kontaktowaÅ siÄ ze mnÄ ,zabiegaÅ o caly proces rekrutacyjny . Zero przekÅamaÅ. PeÅna profeska.
Polecam agencje Humanbe jako jej pracownik ! ð W pracy jest bardzo miÅa atmosfera, wszyscy pomocni, nawet jeÅli nigdy nie pracowaÅo siÄ w rekrutacji, to dziÄki Mateuszowi, Karolinie i innym wspóÅ... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DziÄkujÄ za pomoc w zaÅatwieniu pracy
DziÄkujÄ za pomoc w zaÅatwieniu pracy. Trudno czasami zaufaÄ Agencji ale moje zaufanie okazaÅo siÄ trafne. Pan Robert jest bardzo elokwentny co przekÅada siÄ na jakoÅÄ. Przez caÅy okres rekrutacji trzymaÅ palec na pulsie praktycznie przeprowadziÅ mnie za przysÅowiowÄ rÄ czke. PodobaÅo mi siÄ ogromny wybór ofert pracy kaÅŒdy znajdzie coÅ dla siebie. MogÄ ze spokojem i czystym sumieniem PoleciÄ pana Roberta.
Nic dodaÄ nic ujÄ Ä
Nic dodaÄ nic ujÄ Ä, co do Rekrutera odpowiedni czÅowiek na odpowiednim stanowisku. PrzedstawiÅ mi kilka ofert pracy ,kaÅŒdÄ z nich omówiÅ szczegóÅowo. Polecam kaÅŒdemu Humanbe
Rzetelna rekrutacja od poczÄ tku doâŠ
PeÅen profesjonalizm..
Rekrutacja szybko sprawnie bezâŠ
Rekrutacja szybko sprawnie bez problemów.przedstawine przejrzyÅcie , odpowiedzi na pytania wszystkie które zadawaÅam omówione bez ukrycia jakiej kolwiek informacji ,dziÄkujÄ i pozdrawiam
Szczerze polecam HumanBe
Szczerze polecam HumanBe, a w moim przypadku pana Roberta. Bardzo zaangaÅŒowany w caÅy proces rekrutacji. Po kilku dniach pracy w Ceva Logistics moje wraÅŒenia sÄ pozytywne, w grupie panuje miÅa atmosfera. Oby tak dalej.
Jestem zadowolony z rozÅwietny poziom rekrutacji.mowyâŠ
Jestem zadowolony z rozmowy rekrutacyjnej, którÄ przeprowadziÅem z rekrutatorem. Wszystko zostaÅo przedstawione w jak najlepszym Åwietle. Rekrutator sÅuÅŒyÅ pomocÄ oraz rozjaÅniÅ wszystko niejasnoÅci, pozdrawiam.
Wsparcie na kaÅŒdym etapie
Wsparcie na kaÅŒdym etapie, peÅna profeska. Kontakt z rekruterem panem Robertem bez zarzutu. Owocna wspóÅpraca z firmÄ HumanBe. Klasa :)
Wsparcie
Wsparcie koordynatorów na kaÅŒdym etapie rekrutacji, mili, uprzejmy i pomocni. Przyjemna praca. Serdecznie polecam âºïž
Polecam i doceniam za ciÄ gÅy kontakt zâŠ
Polecam i doceniam za ciÄ gÅy kontakt z PaniÄ rekruter i natychmiastowe dziaÅania w rozwiÄ zaniu jakiejkolwiek sytuacji ððâ€ïž
Jak dla mnie bardzo miÅa i przyjemnaâŠ
Jak dla mnie bardzo miÅa i przyjemna atmosfera pod wspóÅpracÄ. Rzeczowa konkretna i bardzo profesjonalna. Pozdrawiam serdecznie âºïž
Bardzo polecam firmÄ humanbe tymâŠ
Bardzo polecam firmÄ humanbe tym bardziej rekruterke paniÄ AgatkÄ bardzo miÅa pani wszystko objaÅniÅa pomogÅa dobraÅa super ofertÄ z caÅego serca na plus
Jestem bardzo zadowolony ze wspóÅpracyâŠ
Jestem bardzo zadowolony ze wspóÅpracy :D
Bardzo przyjemnie
Bardzo fajny rekruter , caÅy proces byÅ pomocny na kaÅŒdym kroku , szybciutko znalazÅ mi pracÄ która teÅŒ jest super ;)
Szczerze polecam
Profesjonalnie i bez stresu. Wszystko zaÅatwione sprawnie, kontakt super. Polecam kaÅŒdemu, kto szuka pracy za granicÄ .
Bardzo fajna agencja,pomogÅa mi szybkoâŠ
Bardzo fajna agencja,pomogÅa mi szybko z pracÄ ,Dobre warunki zastaÅam na miejscu w Holandii. Polecam
Super
Super ! Polecam agencje , pomoc z kaÅŒdej strony oraz darmowe szkolenia co jest dodatkowym atutem.
Firma godna polecenia
Firma godna polecenia. Darmowe szkolenia. Super kadra. Bardzo profesjonalne podejÅcie do osoby starajÄ cej siÄ o stanowisko rekrutera. Polecam
PracowaÅam jako rekruter i absolutnieâŠ
PracowaÅam jako rekruter i absolutnie nie polecam.
Pan Mateusz ma ogromne wymagania, niestety maÅo oferuje, zaczynÄ
jÄ od bardzo sÅabego szkolenia po zadania które wychodzÄ
poza role rekrutera.
Polecam agencje Humanbe jako jejâŠ
Polecam agencje Humanbe jako jej pracownik ! ð
W pracy jest bardzo miÅa atmosfera, wszyscy pomocni, nawet jeÅli nigdy nie pracowaÅo siÄ w rekrutacji, to dziÄki Mateuszowi, Karolinie i innym wspóÅpracownikom wszystkiego moÅŒna siÄ nauczyÄ, wystarczy chcieÄ !
Zgrany i uczciwy team, bez kolorowania !
Szef jest bardzo rzeczowy i konkretny. PracujÄ prawie rok i nie narzekam na brak terminowoÅci wypÅat :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ