レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sjovt! PÃ¥ deres egen hjemmeside er anmeldelserne helt i top. Jeg har lige fÃ¥et en mail om jeg vil give en anmeldelse, hvor de linker til deres hjemmeside. Men meget kort efter bestillingen af hundeteg... もっず芋る

Det her er et svindelfirma! Bestilte navneskilt, ventede 13 dage, skrev igen
ingen respons! Pengene er trukket, jeg har vÊret naiv og skulle have gjort, som jeg plejer: Tjek trustpilot inden bestilli... もっず芋る

Bestilte et graveret hundeskilt. Det var let oprette bestillingen, og resultatet var ogsÃ¥ fint. De to stjerner handler om leveringstiden, under bestilling stod 5-7 dage efter afsendelse. Det blev ti... もっず芋る

Er indberettet til Toldstyrelsen og snart ogsÃ¥ Forbrugerstyrelsen. De snyder systematisk, sÃ¥ledes at kunden opkrÊves moms og toldafgift, nÃ¥r pakken sendes fra deres produktion uden for EU. SÃ¥ledes bet... もっず芋る

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

178件のレビュヌ

LÊngere leveringstid, men kvalitets hundetegn

Der gik cirka 14 dage fra jeg bestilte min ordre til jeg modtog den. Lidt lang tid og Skrev til dem efter 7 hverdage, da jeg stadig ikke havde modtaget noget, de svarede hurtigt på mail (inden for 2 dage) at den var på vej.
Derefter kunne fÞle mit brev gennem PostNord tracking. Kvaliteten på hundetegnene er virkelig god, og fedt at man kan tilfÞje design, det gÞr dem lidt mere specielle. Dog skal man huske de kommer fra USA og dermed kan man risikere told, så overvej hvad man kÞber for.

2026幎4月22日

Sjovt

Sjovt! På deres egen hjemmeside er anmeldelserne helt i top. Jeg har lige fået en mail om jeg vil give en anmeldelse, hvor de linker til deres hjemmeside. Men meget kort efter bestillingen af hundetegnet, sendte jeg en anmodning om annullering af ordren, da der var fejl i det. Jeg fik fÞrst svar 3 dage efter, at den ikke kunne annulleres, da den var sendt og pengene trukket. Jeg fik dog en rabatkode på 25%. Men jeg har endnu ikke modtaget hundetegnet.

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Det her er et svindelfirma

Det her er et svindelfirma! Bestilte navneskilt, ventede 13 dage, skrev igen
ingen respons! Pengene er trukket, jeg har vÊret naiv og skulle have gjort, som jeg plejer: Tjek trustpilot inden bestilling!
BESTIL ALDRIG NOGET FRA hundenavneskilt.dk

2026幎3月13日

En måneds ventetid.

Lang vente tid.
Når penge er trukket plejer man at modtage en mail om, hvilket firma der bruges til at levere med, da det skulle vÊre hjemmelevering, men der står ingen, andet end et andet firma, som ikke er fra hjemmesiden. Det er ren forvirring, for man skal gemmes sÞge hjemme siden for at finde ud af, at det er et ud lands hjemmeside. Derfor aner man intet om det og har ventet nÊsten en måned nu, uden at hÞrer noget, det var heldigvis kun 180 kr, så heldigvis små belÞb, men så fik jeg det her i min postkasse og den er faktisk rigtig fin. Jeg bestilte en sort metal hundetegn der var rund og med bjerg og stjerner, samtidig med hans navn stod foran og på bagsiden står efternavn og adresse med telefon, så det var fint og faktisk helt nemt at lÊse, prÊcis derfor jeg laver en anmeldelse her.
For man kan forvente lang vente tid, da det kommer helt fra USA.
Så 2 stjerner passe til den lange vente tid, også selvom det var det vÊrd, men synes firmaet burde oplyse kunder om ventetiden, flere detaljer i mail og isÊr de er fra USA.

2026幎3月3日
自発的なレビュヌ

Bestilling kig hurtig og penge blev

Bestilling kig hurtig og penge blev trukket hurtigt.
Levering sker ikke. Efter 25 dage er varen ikke kommet endnu.
De skriver ellers 5/7 dage på hjemmesiden.
De er gode til at sende markedsfÞring mens man venter.
Jeg regner ikke med at få mine varer.

2026幎2月5日

Ustabil levering, vare fin

Bestilte et graveret hundeskilt. Det var let oprette bestillingen, og resultatet var også fint.
De to stjerner handler om leveringstiden, under bestilling stod 5-7 dage efter afsendelse. Det blev til 25 dage efter afsendelse. Pakken var sendt fra udlandet, og sporingen mangelfuld - jeg var i tvivl om den var forsvundet. Jeg henvendte mig og blev bedt om, melde tilbage efter 27 dage, for at de kunne sende en ny. Firmaet ville vinde på at gÞre forsendelsen gennemskuelig.

2026幎2月27日

Ikke danskejet

Har modtaget pakken efter flere ugers ventetid. Virksomheden ligner en dansk hjemmeside, det er det dog ikke. Men skulle heldigvis ikke betale ekstra for noget.

2025幎2月19日

PAS PÅ - IKKE DANSK FIRMA

Jeg har bestilt et hundeskilt fra hjemmesiden til 125 kr og TRE uger efter modtager jeg et brev fra PostNord om at jeg skal betale 194,25 kroner for at få pakken. Virksomheden gÞr IKKE opmÊrksom på at den ligger udenfor EUs grÊnser. Handl ikke hos dem! Brug en dansk/EU butik. Svindler firma!!!

2025幎10月10日
自発的なレビュヌ

Bestilt et skilt til min hund til i alt

Bestilt et skilt til min hund til i alt 120kr. Kan ikke forstå at det ikke kommer. Skriver til dem og de svarer at jeg bare skal vÊre tålmodig. Får så i dag er brev fra Told om at jeg skal betale 200 kr for at modtage min vare, fordi den åbenbart er sendt fra USA?! Helt sort! Hvem tÊnker at kÞbe et .dk domÊne fra USA og udgive sig for at vÊre et dansk firma? Det vil jo aldrig fungere på lÊngere sigt. Taberfirma!

2025幎10月29日
自発的なレビュヌ

Jeg har bestilt to hundeskilte fra

Jeg har bestilt to hundeskilte fra hjemmesiden til 275 kr og TRE uger efter modtager jeg et brev fra PostNord om at jeg skal betale 251 kroner for at få pakken. Virksomheden gÞr IKKE opmÊrksom på at den ligger udenfor EUs grÊnser. Handl ikke hos dem! Brug en lokal butik, også selv om det koster 100 kroner mere!! Svindler firma!!

2025幎10月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ