KÞb ikke fra denne falske virksomhed. Da varerne endelig kommer, var kvaliteten, efter min vurdering, meget dÃ¥rlig. Lugtede langt vÊk af et Kina-produkt. Jeg bad derfor om at fÃ¥ mine penge retur.... ãã£ãšèŠã
Hold jer langt vÊk fra dette firma. Det er svindel! De opdaterer konstant med mails om overload af nye ordre,ansÊttelse af nye medarbejdere mm. Leveringstid mange uger. Jeg har returneret pakken... ãã£ãšèŠã
Hold jer vÊk fra dette firma. Meget lang leveringstid. Hvis du sÃ¥ ikke er tilfreds med vare og leveringstid og skriver til dem, sÃ¥ fÃ¥r du ingen tilbagemelding. De skriver mange gange mens du venter e... ãã£ãšèŠã
KÞb aldrig hos dette sÃ¥kaldte danske firma. I virkeligheden personer, der giver sig ud for at vÊre nystartet, som er Ã¥rsag til lang leveringstid trods pengene er trukket. De bestiller sÃ¥ varerne i Kin... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 9ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Ekstrem lang leveringstid og nÞjagtigâŠ
Ekstrem lang leveringstid og nÞjagtig samme kvalitet og materialer som dem du kan kÞbe på Temu til 40kr (dog har de fået sat firma navn på, som sidder pi⊠skÊvt.)
MÃ¥lene er ikke korrekte og der er rettet henvendelse til firmaet, som ikke svarer som lovet.
Dårligt produkt, som minder om en dårlig kopivare
Der gik nÊsten 3 uger inden varerne kom og da jeg modtog dem, levede de slet ikke op til beskrivelsen. Det er så dårlig kvalitet og kÞler overhovedet ikke. Kan ikke kaldes kÞlemåtter, hvis man spÞrger mig. Jeg har forsÞgt at returnere ordren, men de svarer ikke. Så hverken produkt eller virksomhed kan anbefales
Manglende varer i forsendelse
Manglende varer i forsendelse, ingen kontakt og tvivlsom kvalitet.
Skrev til dem angående manglende varer for 2 uger siden, uden svar.
Kvaliteten er ikke som lovet.
Kommer ikke til at handle der igen.
lad vÊre at handle her, det rene fusk
KÞbt kÞle måtte til hund. Bestiller hos dansk firma med dansk kvalitet iflg. hjemme side. Og 5 stjerner på trust pilot som så heller ikke passer.
Pengene trÊkkes ved bestilling, men desvÊrre må de hente vare i Holland pga. udsolgt. Bestiller 24.06.2026 får varen 22.07.2026. Har haft besvÊrlig og dårlig kontakt gennem perioden, man venter dagevis på svar, hvis de overhovedet svarer, og så er det med div. undskyldninger, helt de samme som andre skriver, skal hentes på fjernlager udenfor Danmark, dårlig transport, travlhed ,dårlige oplysninger osv.
Kvaliteten er MEGET dårlig og helt uden nogen former for kÞling ( ligeså tyndt som et håndklÊde), og lugter meget af div. "farlige" stoffet. Jeg er 99% sikker på at det samme tÊppe er på Temu til 22,05 kr. Jeg giver 479 kr. her. Og varen er så også sendt fra MalmÞ og ikke Danmark efter at den er kommet fra Holland.
Det er det dårligste kÞb, som jeg nogensinde har lavet på nettet og jeg er meget skuffet og Êrgerlig over at jeg faldt i fÊlden....Vogt jer, det er ikke pengene vÊrd.
Har fået tilbudt 10% refusion efter klager over levering, men har ej heller set disse penge.
Magen til fup firma skal man lede lÊnge efter, desvÊrre. Hold jer vÊk det er fusk med fusk på...
Ãrgerligt at man ikke kan give minus stjerner.....
Hvis min kommentar bliver kommenteret fra Hundly, så lad vÊre at tro det er sandt. Det er de samme ting som de skriver til alle og igen og igen.
Og nej jeg returnerer ikke, for får ikke pengene igen, er jeg sikker på. Så hellere bruge tÊpper til optÊnding af brandeovn, for de brÊnder sikkert godt så skarpt som de lugter.
Hilsen en skuffet og vred bruger.
Cooling MÃ¥tte .
Cooling MÃ¥tte .
Så har jeg modtaget min order, efter lang leveringstid, med en overraskels som tak for tålmodigheden , varen er fin. så de får lidt flere stjerner
SÃ¥ modtog jeg alligevel langt om lÊngeâŠ
Så modtog jeg alligevel langt om lÊnge de to kÞletÊpper. Så hvis man vÊbner sig med laaaaaang tålmodighed, er der alligevel noget godt at sige om firmaet.
Nu ser vi, om tÊpperne virker som lovet
Ekstrem lang leveringstid og dårlig kvalitet.
Ekstrem lang leveringstid.
Ingen opdatering andet end hvis man selv tager kontakt.
Suspekt kurere firma de bruger som også er meget lang tid om at levere når ordren er pakket.
Selve kvaliteten af måtten er meget ringe iforhold til billederne der vises på nettet. Den er helt tynd og kÞler slet ikke.
Bestilte d. 4/7 kom fÞrst d. 21/7 efter jeg selv kontaktede firma flere gange.
KÞb ikke noget fra Hundly
KÞb ikke noget fra Hundly! Bestilte 2 kÞletÊpper og de trak pengene lige med det samme de modtog bestilling. Jeg modtog fÞrst pakken nÊsten 4 uger efter, trods jeg henvendte mig mange gange og til sidst ville have anuleret ordren. Varen var lagt fra den kvalitet som vises . Samme stand som Kina varer fra Temu.
De er overfladiske og ikke samarbejdende.
At give dem een stjerne er for meget!
Fup - hold jer vÊk
Varerne kommer ikke - de reklamerer med 5 stjerner pÃ¥ Trustpilot - allerede her starter lÞgnen. NÃ¥r varerne ikke kommer frem skyder de skylden pÃ¥ DAO selvom man kan se, at de kun lige har fÃ¥et pakken indleveret 20 dage efter ens kÞb - og vupti âŠdagen efter er pakken stoppet pga fejlinfoâŠ.
Firmaet er umuligt at få kontakt til.
kinesisk fup firma
Dette er et kinesisk fup firma - som gerne vil se dansk ud. Kan kun frarådes at handle her
HOLD JER LANGT VÃK!!!
Jeg bestilte mine kÞlemÃ¥tter 23/6 og har i dag den 21/7 modtaget dem og som tidligere skrevet, dette er svindel firma og drop shipping. MÃ¥tterne er fra Temu bare med deres logo. Ãv og atter Þv, nÃ¥r man gav sÃ¥ mange penge for dem i troen pÃ¥ at man stÞttede et dansk firma der stod for kvalitet
SÃ
HOLD HER LANGT VÃK!ð¡ð¡
Jeg bestilte kÞlepuder i juni mdr ogâŠ
Jeg bestilte kÞlepuder i juni mdr og har ikke modtaget dem endnu. Jeg har skrevet til dem pr mail og de har ikke andet en dårlige undskyldninger hver gang.
Info fra hundly.dk:
Jeg beklager forsinkelsen, og jeg forstÃ¥r fuldt ud din frustration. ð
Jeg har tjekket din ordre, og jeg kan bekrÊfte, at den i Þjeblikket er undervejs. ðŠ Vi venter pÃ¥, at den nÃ¥r frem til DAO's sorteringsnetvÊrk, hvorefter sporingen opdateres med de nÊste leveringstrin.
Vi beklager oprigtigt, at leveringen har taget lÊngere tid end forventet. Vi ved, at dette ikke er den oplevelse, du forventede, og vi beklager, at vi ikke har levet op til den.
Tak for din Êrlige feedback â den hjÊlper os virkelig med at forbedre os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tÃ¥lmodighed, og vi hÃ¥ber, at du snart fÃ¥r dine kÞlemÃ¥tter.
Absolut en snyde side
Hold jer langt vÊk fra dette firma.
Hold jer langt vÊk fra dette firma.
Jeg har bestilt 2 kÞletÊpper d. 28. Juni, (bestilt 1 og fÃ¥ en gratis), og de har trukket pengene d. 30. Juni. Jeg har endnu ikke modtaget mine tÊpper, sÃ¥ fÞler mig godt snydt. Jeg plejer ellers at tjekke trustpilot inden jeg kÞber noget, men annoncen var "spot on" at jeg ikke tÊnkte pÃ¥ det. Ãv Þv
Kunne jeg give minus havde jeg gjort detâŠ
Kunne jeg give minus havde jeg gjort det.
Billig Kina vare. De beskriver varen som om den lageroverfÞres fra Holland. De henviser til travlhed osv. en sluder for en sladder på deres mails.
De reklamere på deres hjemmeside med 5 stjerner på Trustpilot. Det er fup og svindel og have jeg dog bare tjekke dem ordentlig ud inden jeg bestilte, så havde jeg ALDRIG lagt en ordre her.
Så bedste råd - Handel aldrig på denne side. Pengene trÊkkes med det samme og der går over 3 uger inden du modtaget en kina pakke der har vÊret omkring MalmÞ.
KÞb aldrig hos dette firma
Jeg bestilte den 26/6 to klÞemåtter hos Hundly og har pr. 20/7 stadig ikke modtaget mine varer.
Jeg har kontaktet virksomheden adskillige gange, men de har stort set ignoreret mine henvendelser. På deres hjemmeside skriver de, at de svarer inden for 24 timer, men det har på ingen måde vÊret min oplevelse.
Den eneste e-mail, jeg har modtaget, var den 11/7, hvor de skrev, at pakken var afleveret til DAO. Da jeg kontaktede DAO, oplyste de, at de aldrig har modtaget nogen pakke fra Hundly.
Jeg står derfor tilbage uden varer, uden en lÞsning og med en kundeservice, der ikke lever op til det, virksomheden lover.
Jeg har nu vÊret nÞdt til at gÞre indsigelse mod betalingen gennem min bank, da jeg ikke lÊngere har tillid til, at Hundly har tÊnkt sig at lÞse sagen.
Min oplevelse har vÊret yderst skuffende, og jeg kan på ingen måde anbefale andre at handle hos Hundly.
GOD service ðð.
En GOD hjemmeside at handle pÃ¥ ðð. Og en SUPER hurtig service, hvis du har spÞrgsmÃ¥l, svarer de HURTIGT tilbage, og fÞlger op pÃ¥ dit kÞb ðð.
Jeg fik en SUPER god services af Kristina og hendes kollegaer ð.
Kan VARMT anbefale denne hjemmeside⊠ðð.
Total elendigt firma
Total elendigt firma. Fusk fusk.
Har ikke fået ikke leveret mine vare( kÞletÊpper) trods der snart er gået en mdr. siden de blev bestilt.
Pengene er trukket få dage efter kÞbet ( slut juni 26) men modtager ingen varer- kun en masse undskyldende mails fra dem. Min tålmodighed er ophÞrt. DAO har ej heller modtaget pakken fra dem- under sporingen står der blot fejl info.
Ingen tlf. Nr. på firmaet - så man kan ej heller tale med nogen i firmaet.
KÞb ikke der fra! 0 stjerner.
De snyder folk
De snyder folk. Det hele bliver sendt fra Kina og de trÊkker penge dagen efter du har bestilt og varen. Bestilt den 24 juni og er ikke kommet endnu 19-7-26
Hold jer langt vÊk fra dem:-(.
Jeg giver ikke Hundly de store chancer for overlevelse med den elendige service, og at de ikke svarer, nÃ¥r man sender beskeder til dem. Og dette da de hÊver pengene for varen, selvom de ikke kan/har leveret varen, hvilket jo er i strid med reglerne herfor. Tror sgu ikke at man fÃ¥r sine varer, flere har disse problemer med Hundly kan ses via trustpilot, hvor karakteren er helt nede pÃ¥ 1,4, hvilket mÃ¥ indikere, at det er et elendigt firmað¡ð¡
Fup og svindel
Fup og svindel. Der blev trukket penge allerede dagen efter jeg bestilte. Siden er der gået nÊsten tre uger inden jeg i dag efter adskillige mails til firmaet, modtog de mest billige og rÊdselsfulde kÞre sÊder til mine hunde. Dark Grey står der på farven. De må vÊre farveblinde. Disse sÊder er blå grå i det billigste materiale. Aldrig har jeg betalt så meget for ingenting.
Bestil aldrig noget fra dette firma. Nu forsÞger jeg at returnere dem, men det har nok lange udsigter.
Ps, de fortjener ikke en gang 1 stjerne.