Dårligt firma, svarer ikke på mail, har forsÞgt kontakt gennem 2md. Ingen svar, så UMULIGT at bytte sine varer- Dà RLIG STIL !!!!!!!
Hvis man kunne give 0 eller minus fik de det! Hold jer vÊk fra dette firmað¡ Jeg kÞbte 1 jakke til min hund for 1mÃ¥nede siden. Fik endelig leveret, og sÃ¥ svarer stÞrrelsen slet ikke til det beskre... ãã£ãšèŠã
Fik et produkt vores hund fik Þdelagt pÃ¥ fÃ¥ minutter . Bevares der ka vÊre uheldige syninger / produkter . De sendte et nyt og den nÊste overlevede ikke meget lÊngere . Nu vil de ikke sende e... ãã£ãšèŠã
Hold jer vÊk fra dette firmað¡ Jeg kÞbte 2 jakker til min hund for 2 mÃ¥neder siden. Fik endelig leveret, og sÃ¥ svarer stÞrrelsen slet ikke til det beskrevet. Kan ikke ringes op, kun kontaktes pr m... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rligt firma
MÞg firma - Hund&kat.dk
MÞg firma. KÞbte 2 vinterdragter til mine chihuahuaâer. Og i fÞlge mÃ¥lene bestilte jeg den str. der passede pÃ¥ dem. Men de er alt for store og jeg har 3 gange skrevet mails til dem om at jeg gerne vil returnere dem. FÃ¥r aldrig et svar derfra og henvender mig sÃ¥ til PayPal som jeg betaler over. De afviser sagen til firmaets fordel, da sagen er over 30 dage gammel. Det synes jeg ogsÃ¥ er virkelig dÃ¥rlig. KÞber mange ting pÃ¥ nettet og bruger PayPal, men jeg mister lysten nÃ¥r jeg lige har smidt 500,-kr ud af vinduet.
SÃ¥ hvis jeg kunne give begge firmaer - âïž
så fik de det.
Havde jeg kunne give mindre havde jegâŠ
Havde jeg kunne give mindre havde jeg gjort det, dette er massivt vildledende og jeg overvejer at melde dem til forbrugerstyrelsens. Jeg betragter det som svindel. 4 uger og jeg har ikke fået mine varer, jeg vil klart have mine penge retur.
For pokker da...hvor dum kan jeg vÊre
For pokker da...hvor dum kan jeg vÊre. Er hoppet lige ned i fÊlden uden at orientere mig herinde. Det må vÊre en sag for DR kontant. Jeg er meget spÊndt på om jeg nogensinde modtager en pakke herfra....................
Hvis man kunne give 0 eller minus âŠ
Hvis man kunne give 0 eller minus fik de det!
Hold jer vÊk fra dette firmað¡
Jeg kÞbte 1 jakke til min hund for 1månede siden.
Fik endelig leveret, og så svarer stÞrrelsen slet ikke til det beskrevet. Kan ikke ringe op, kun kontaktes pr mail. Det har jeg gjort 5 gange uden reaktion.
Vil pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de dette firma, noget af det mest useriÞse og ingen serviceð¡
Fup og fidus
Dårlig service. Intet svar da jeg forsÞger at refundere de alt for små jakker til min hund. Dårlig kvalitet
Hold jer vÊk fra dette firmað¡
Jeg kÞbte 2 jakker til min hund for 2 måneder siden.
Fik endelig leveret, og så svarer stÞrrelsen slet ikke til det beskrevet. Kan ikke ringes op, kun kontaktes pr mail. Det har jeg gjort 5 gange uden reaktion.
Svineri
Jeg bestilte en jakke til min hund d. 18/10-2025, firmaet har trukket pengene, men jeg har stadig ikke fået jakken. Jeg har forsÞgt at kontakte dem flere gange, flere forskellige steder, men der er intet svar fra dem.
Ingen mulighed for returnering
Jeg har kÞbt noget legetÞj til min hund som jeg gerne vil have byttet. Har skrevet tre mails. Der står op hjemmesiden: for at starte en returnering kan du kontakte os på - en mail. Det har jeg gjort 3 gange uden held. Varen er ikke åbnet, da det var et fejlkÞb. Nu mister jeg nÊsten 300 kr. og stå men et produkt jeg ikke kan bruge
Retur - ingen kontakt pr mail og intet tlf. Så lad vÊre med at handle med dem
KÞbte 2 stk frakke til min hund på 4 kg, fik forkert stÞrrelse fik 3 XL, som jeg desvÊrre ikke kan bruge til noget, vil sende det retur, har nu skrevet mail til dem 3 gange, hÞrer absolut intet, så lad vÊre med at bruge dette firma, meget dårlig kundeservice, der findes selvfÞlgelig ikke noget telefon nummer.
Bestilte 2 jakker til mine hunde.
Bestilte 2 jakker til mine hunde.
De kom så fra Kina, alt for små, passer slet ikke med den str skala de harpå hjemmesiden og til 4 gange prisen som havde jeg selv bestilt fra Kina.
Vil selvfÞlgelig sende retur men intet svar i en måned nu, så kan ikke få dem afsted.
Laver indsigelse i banken den kunne de godt svare på.
VÊrste og mest usle firma jeg nogensinde har handlet hos.
De bestiller helt tydeligt deres varer på temu da levering tog 3 uger og mÊrket på jakkerne er nÞjagtig mage til temus
DÃ¥rligt firma
Dårligt firma. Jeg skrev til dem for 5 uger siden. De vender ikke retur. De kan ikke kontaktes overhovedet. Du kan heller ikke få svar retur vedr. returvarer. KÞb ikke ved dette firma.
KÞbt et styk legetÞj til vores hund
KÞbt et styk legetÞj til vores hund - simpelthen det ringeste jeg nogensinde har modtaget - firmaet svarer ikke på henvendelser -
Direkte fra Temu
Hvis i Þnsker produkter fra denne butik, kan i lige så godt bestille dem direkte fra Temu eller lignende kinesisk hjemmeside. Jeg bestilte 2 frakker til vores hund, produkterne stod som vÊrende på lager og det vil jeg mene er en sandhed med modifikationer. Produkterne er sendt direkte til mig, fra et lager i Kina. Hvilket betyder overdrevet lang leveringstid. (jeg kunne selvfÞlgelig havde lÊst ordentligt på produktet da jeg lavede ordren, for Hund og Kat er faktisk så smarte at de ikke oplyser leveringstiden... dumme mig)
Nå med, ud over en utrolig lang leverigstid (ca. 3 uger) og absolut ingen rvar på forespÞrgsel på deres kontakt mail, så står jeg nu tilbage med et produkt som overhovedet ikke passer i den stÞrrelse der var lovet på hjemmesiden.
SpÊndende at se om de svarer på min mail vedr. returnering.
Mangel på kontakt
Bestilte 2 frakker desvÊrre er de for smÃ¥ - har meget svÊrt ved at komme i kontakt med firmaet idet jeg gerne vil have byttet frakkerne som jeg for Þvrigt synes er mega lÊkre - det mega ÃV
Har i dag d. 10.12 modtaget 2 hundefrakker for ens pris. Farver og stÞrrelse som Þnsket. Lidt lang leveringstid men de var vÊrd at vente på. Fine sporingsmuligheder af forsendelsen.
Har i dag modtager 2 hundefrakker i stÞrrelse og farver som Þnsket.
Hold jer vÊk!!
KÞbte hunde vinter jakke. StÞrrelsen passede slet ikke efter beskrivelsen.
Og da jeg ville returnere, skal man sÃ¥ sende mail for at fÃ¥ anvisninger!!!! Har sendt flere. Men ingen svarer. ð¡ð¡SÃ¥ hold jer vÊk!!
Brug ikke denne butik
Brug ikke denne butik. Du er heldig, hvis du får det du har bestilt, der er nemlig ingen, der svarer i den anden ende, når du skriver og klager.
KÞbte 2 hundejakker. Beskrevet som vandtÊtte, hvilket de slet ikke var. De blev leveret i forkert farve, og der var intet svar, da jeg skrev og gjorde opmÊrksom på fejlen. Jakkerne er tydelige kopier af ollipets jakke, men ikke nÊr så gode.
FUPFIRMA
Jeg har modtaget vinterjakke til min hund, som er alt for lille i forhold til beskrivelsen. Min hund vejer 8 kilo og stÞrrelsen skulle vÊre til en hund 9-13 kilo. Jeg forsÞger Pà ALLE Mà DER at få fat i firmaet omkring returnering. Det er umuligt. Absolut et fupfirma.
Ingen svar på mail
Bestilte en jakke til min hvalp. Den passede overhovedet ikke. LÊngden var OK, men den kunne ikke nå rundt om hunden (og hun er ikke overvÊgtig).
Skrev en mail til Hund og Kat, men fik ikke svar. Har efterfÞlgende rykket for svar flere gange. HÞrer absolut intet. Dybt useriÞst firma, så hold jer langt vÊk.