レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt starka, snygga och hÃ¥llbara hundkoppel etc. KÀnns alltid tryggt, jag behöver aldrig vara rÀdd att kopplet lossnar, gÃ¥r sönder etc i skarpa situationer. Fantastiskt lyhörda Àgare som Àlskar al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag kan Àrligt sÀga att jag aldrig skulle vÀlja nÃ¥got annat Àn Hundstaff. För mig Àr kvalitet absolut avgörande, sÀrskilt nÀr det gÀller mina stora hundar hÀr hemma – och dÀr levererar de verklige... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Halsbandet töjer sig mycket. Valde mellan tvÃ¥ storlekar och som tur var valde jag det mindre. PÃ¥ bara nÃ¥gra dagar töjdes det sÃ¥ mycket att min hund kunde dra sig ur halsbandet och hon vÀger bara 23 kg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lieferdauer ca 2wochen was voll ok ist, da bekannt ist, dass es keine heite bestellt, gestern da lieferung ist. Farbe und design entspricht voll den fotos. Schwere qualitÀt. Gute qualitÀt. Mein HÃŒn... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hundstaff erbjuder handtillverkade, slitstarka och bekvÀma hundtillbehör med unik design. Syftet med våra produkter Àr att kunden ska kÀnna sig sÀker under tiden hen aktiverar sin hund på alla möjliga sÀtt.

3.8

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Äntligen trygga promenader!

Äntligen kÀnner jag att mina promenader med Astrid kÀnns trygga och roliga igen och att jag har full kontroll över 35 kg muskler.
VÀktarkopplet Àr helt magiskt och jag kommer aldrig köpa andra produkter till Astrid Àn dem från Hundstaff!!

2025幎11月2日
5぀星のうち5の評䟡

Till skillnad från gårdagens promenad

Till skillnad från gårdagens promenad som var ganska dragig och osÀker var dagens promenad helt underbar. Den nya outfiten med halsband och vÀktarkopplet kÀndes oerhört sÀker och det gjorde att både min hund Chiquita och jag kunde koppla av och njuta mer av dagens promenad. Det tackar vi båda för.

2025幎9月2日

PERFEKT!

Helt perfekt super fint och fÀrgen Àr exakt som på bilden.
Det Ànda som Àr att fÀrgen på haken på kopplet Àr annorlunda (matt fÀrg) om man gemför med på halsbandet som Àr metallic.

Super nöjd och nu Àr det bara selen kvar som jag ska bestÀlla🥳

2025幎8月13日

Hochwertiges Zubehör

Leine und Halsband wirken sehr qualitativ und liegen extrem gut in der Hand, außerdem ein wunderschönes Design. Ich hatte ausversehen die falsche Größe bestellt und der Kundenservice hat mir schnell weiter geholfen! Ich wÃŒrde immer wieder dort bestellen :)

2025幎8月7日
5぀星のうち5の評䟡

till alla hundÀgare som vill ha det bÀsta för sin fyrbenta vÀn.

Att få representera ett varumÀrke vi verkligen tror på och litar på till 100 % kÀnns både Àkta och meningsfullt. Produkterna håller högsta kvalitet, Àr snygga, hållbara och framför allt skapade för att klara av kraftfulla hundar som våra.

Vi kan varmt rekommendera hundstaff till alla hundÀgare som vill ha det bÀsta för sin fyrbenta vÀn.

2025幎6月22日
5぀星のうち5の評䟡

Kopplet jag köpte var först en

Kopplet jag köpte var först en chansning, det såg hållbart och skönt ut och nÀr jag bestÀllde hem det så blev jag positivt överraskad! Kopplet var superskönt att hålla i, har en hund som drar mycket men detta koppel var perfekt! Ett extra handtag och fin fÀrg så var tvungen att köpa ett likadant till andra hunden. Perfekt.

2025幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Doesn't fit

Doesn't fit. I have to pay the return. Thanks for nothing.

2025幎5月5日
Hundstaff ロゎ

Hundstaff からの回答

Hi,

Thank you for your feedback – we're sorry to hear the product didn’t fit your dog.

We’re happy to assist with a size exchange or help adjust the fit to make sure it suits your dog perfectly. We also offer custom-made products based on your dog’s specific measurements for the best possible fit.

Please don’t hesitate to reach out to our customer support – we’re here to help you find the right solution.

Best regards,
The Hundstaff Team

5぀星のうち4の評䟡

Bra kvalitet

Bra kvalitet.
Tar lÀngre tid innan man får varan men kvalitet på varan Àr vÀrt vÀntan och dÀrför Àr det fyra av fem.
Kvalitet Àr fem av fem
Rekommenderar hundstaff.

2025幎4月29日
5぀星のうち5の評䟡

Är otroligt nöjd med hundstaff

Är otroligt nöjd med hundstaff, sÃ¥ himla fina saker och kvaliten ska vi inte ens prata om 11/10!! Deras kundservice Àr amazing ocksÃ¥, kommer bestÀlla fler gÃ¥nger och har Àven rekommenderat till mina hund kompisar 🀣🀣! Köp köp

2025幎4月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス