レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg vil virkelig gerne give ros til Hunni for en fantastisk oplevelse. Pakken kom hurtigt, og det hele var pakket så fint. Det, der virkelig gjorde indtryk på mig, var den personlige note fra Nana med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid en super god oplevelse. Pakken kommer hurtigt, ofte dagen efter. Der var en personlig hilsen med og en gave. Det er meget lækre ting der er i shoppen. Min varmeste anbefaling!

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en regnjakke til min hund, som jeg først fik konstateret var alt for stor efter over en måned - men takket være Hunnis geniale ombytningsssystem kunne jeg alligevel nemt bytte til en mindre... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ja vi bruger hundefoder, tyggestænger, olie og guffer mine to små hunde elsker det, rigtigt godt foder👍👍 Kommer mega hurtigt selv om vi bor på Ærø og et lille hygge brev er altid i kassen 10 ud af... もっと見る

企業情報

1. ペット用品店

当該企業による記述

I Hunni er vi et lille team, der gør os umage for at finde hundeudstyr af højeste kvalitet til din hund. Uanset om du shopper på webshoppen eller i vores butik på Christianshavn, i København vil vi gerne hjælpe dig og din firbenede ven med at finde det helt rigtige uanset om I er på udkig efter nye (lækre) godbidder, en ny sele eller en hundejakke. I Hunni har vi udvælger vi de bedste brands og håndplukker de bedste produkter. Vi går ikke efter at have det største udvalg, men i stedet det bedste udvalg. I vores butik er du velkommen til at tage din hund med så du kan prøve seler, halsbånd og hundetøj. Vi har stor erfaring med at finde de rette produkter til alle hunde uanset race og figur. Shopper du online kan vi derfor også rådgive dig over telefon, mail eller Instagram. Vi har vores lager og butik samme sted så du ikke går forgæves. Det betyder også, at vi hurtigt kan sende din ordre afsted så du kan forkæle din hund

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Min lokale ynglingsbutik

Både jeg - og ikke mindst min hund elsker at komme i Hunnishop. Gode kvalitetsvarer, kompetent betjening og plads til at hunden må løbe løs og lege med eventuelt andre hunde.

2024年1月31日

Hunnishop からの回答

Kære Eva, Tak for de pæne ord og fordi vi får lov til at være med til at forkæle din hund 🧡🐶 Kh Stina

Den bedste hundebutik

Har handlet hos Hunni i alle de år, jeg har haft hund. De har de bedste kvalitetsprodukter - både hvad angår foder og udstyr. Derudover er personalet altid hjælpsomme og er rigtig gode til at rådgive om de produkter, de sælger. Kæmpe anbefaling herfra.

2024年2月10日

Tak for den meget fine anbefaling - det betyder mere end du aner 🙏 💕
Kh Stina

Smukkeste hundetag

Smukkeste hundetag, i en lille fin pose og en sød hilsen❤️

Meget glad og glæder mig til at min nye lille hvalp skal bære det🥰

2024年1月3日

Hunnishop からの回答

Vi er glade for at høre at det bragte glæde. Og tak for den fine anbefaling 💛🐕 Kh Stina

Paikka regnjakke

Jeg bestilte en Paikka regnjakke til min pudel i str. 60. Den var desværre for stor! Jeg skyndte mig at returnere med returlabel der fulgte med, og genbestille i str. 55. Mindre end 24 timer efter står jeg med en korrekt størrelse og et kæmpe smil på læben for den hurtige ekspedition. Mange tak fra Gino og jeg, som nu kan komme ud på lange ture i efterårs vejret.

2023年10月4日

Service udover det sædvanlige

Beskrivelsen af det hundedækken jeg bestilte passede ikke på produktet.
Jeg skrev en mail og hurtigt efter tilbød de at sende et andet dækken.
Vel og mærke et dækken der var i en anden prisklasse.
Desuden har jeg sjældent modtaget pakker så hurtigt.

2023年8月4日

Vi besøgte butikken torsdag 16

Vi besøgte butikken torsdag 16. feb. 2023 og fik den bedste betjening. Jeg havde 1000 spørgsmål om ALT muligt til vores kommende familiemedlem og fik den bedste betjening. Alt imens butikshunden Ellen var i hopla og underholdte hele familien. Vi har haft hund i mange år, men Hunnishop skiller sig, ud og er en super hyggelig butik med sødeste betjening.

2023年2月15日
5つ星のうち1の評価

Rigtig øv at komme til en butik med…

Rigtig øv at komme til en butik med vrede og umodne ekspedienter, der kun har salg i hovedet og dermed kun taler pænt til dig og smiler når du udviser tanke om at købe et dyrt produkt. Har oplevet det med 4 af de unge kvindelige ekspedienter nu og det kan godt være af webshoppen er ok, men butikken kan i hvert fald ikke anbefales.

2023年1月18日

God oplevelse!

Sikken service - hurtig levering dag til dag - lækker kvalitets sele - og en lille pose godbidder i pakken! Endda en håndskrevet besked også.

Wow! 5 stjerner herfra! 😃

2022年9月30日

Total iorden service!

Total iorden service!
Vi havde en snak om et prudukt, og oplevede en super dialog og professionel betjening, hele vejen igennem.
I øvrigt, så fede vare de har i shoppen!!
Der handler vores hund gerne igen😃

2022年4月28日
5つ星のうち5の評価

Har lige været nede og handle i butikken på Christianshavn.

Fed butik og serviceminded personale.
I ser mig snart igen :-)

2021年5月5日
5つ星のうち5の評価

Stor tilfredshed og hurtig levering

Kun tilfredshed. Hurtig levering. Fine produkter der helt lever op til beskrivelse og mine forventninger. Og med en lille godbid i kassen til vovse, ja så er der dømt lykke hos både 2 og 4 benet.
Vil til hver en tid anbefale Hunnishop

2021年5月5日

Kan kun anbefale!

Kan kun anbefale andre at shoppe på hunnishop. Brugte siden for første gang, og lavede en større ordre.
De er de eneste i DK der havde det jeg skulle have og udvalget er rigtig stort!
Tingene kom hurtigt og er rigtig lækre, nøjagtigt som på siden, pakken er så flot pakket - ikke noget med tingene bare er kastet i en kasse - og fik et personligt kort med i. Det er virkelig de små detaljer der bare gør det fedt at modtage sådan en pakke!

En lille ting som få sikkert bemærker - men de pakkedede ordren i en så lille kasse som muligt i en miljø venlig kasse - dejligt for mig og vores miljø!

Kæmpe anbefaling!

2021年4月7日