䌁業情報

12件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Tak for en god handel

Tak for en god handel
Jeg har nettop afhentet en pakke ved jer og bliver nÞd til at give 5 stjerner for den super service og mulighed for at kunne hente vare kl 19 uden for normal åbennings tid

Vil helt sikkert bruge Hunttex igen

2026幎1月2日

UseriÞst og inkompetent

Bestilte den 5. februar fra webshoppen,
Selvom de reklamere med at de ikke trÊkker pengene fÞr varen er sendt, blev pengene prompte trukket.
Der var ingen kontakt fra firmaet fÞr jeg selv rykkede for en ordrestatus.
Jeg har nu 3 uger senere stadig ikke set skyggen af varen.
Ejeren kommer med sÞforklaringer og undskyldninger i et vÊk, men der sker ikke noget.
Nu har jeg annulleret min ordre, men jeg er spÊndt på om jeg nogensinde ser mine penge igen.

2025幎2月5日

Fortjener ingen stjerner!

Vedr. ordre 154.
Et meget forlÞb starter d. 1/1 hvor min mand lÊgger en ordre på en vare, som er på lager. Dette er en julegave fra mig, hans kone. Selvom der loves hurtig levering, hÞrer vi intet fÞr min mand rykker fÞrste gang d. 9/1, Marc (ejeren) lover at fÞlge op og vende tilbage, vi kontakter ham efterfÞlgende HVER uge, ingenting sker fÞr ejeren igen bliver rykket, ejeren kommer med den ene rygsvÞmmer forklaring efter den anden, teknisk fejl, måske varen er på lager, måske ikke, så var det kureréns skyld, lover HVER gang at vende tilbage og at NU sker der noget, men intet sker fÞr vi rykker ham. Der er blevet sendt utallige mails, smsér og opkald fra både min mand og jeg, og får samme forklaring, HVER gang lÊgger ejeren sig fladt ned, og lover handling NU, og hver gang sker der det samme, nemlig INTET. Ejeren er hamrende konfliktsky og lÊgger sig bare fladt ned og lover alt muligt, der er absolut ingen handling bag hans ord, alt er tomme og ikke mindst brudte lÞfter. For os virker det mest af alt, som en teenager der har fået en fiks idé om at vÊre selvstÊndig i en brandert, og når så der er problemer forestiller vi os han sidder med et tomt blik og kigger ind i en vÊg og kan slet ikke overskue konsekvenserne. Magen til dårlig forretningsstrategi og ledelse har jeg aldrig mÞdt. Han lovede så sent som både onsdag og torsdag sidste uge at NU skete der noget, og vi ville få besked samme dag, samt vi fik en ekstra gave tilsendt. Som vi allerede havde forudset gÞr ejeren som strudsen og har igen stukket hovedet i jorden. Her snart 2 mdr siden stadig ingen vare modtaget, ej heller hÞrt fra ejeren. Denne anmeldelse kommer i samtlige jagtgrupper, vi er medlem af.

2025幎1月1日

Service, tillid & fantastisk behandling

Jeg vil dele min historie med at handle fra Hunttex, da jeg egentlig sjÊldent har haft så god en oplevelse og det bÞr anerkendes.

Mit kÞb kunne let have vÊret en af de trÊlse oplevelser, idet min pakke desvÊrre var blevet tabt af GLS. Men, her er det vilde: Inden jeg overhovedet når at opdage det tikker der en SMS ind fra ejeren selv, der har opdaget det fÞr mig. Der er ikke spor af bortforklaring eller anden slinger i valsen, i stedet blot en simpel tilgang: Hunttex har allerede pakket en erstatningspakke der er på vej.

Det er service som jeg slet ikke kan huske at have et sammenligningsgrundlag for. Hunttex tager sig helt og holdent af dig som kunde.
KÞb her - jeg ved med sikkerhed at jeg har fundet en ny yndlingsudbyder af jagtmateriale jeg kan stole fuldt på.
Tak for den gode oplevelse !

2024幎11月29日

SUPER SERVICE

Genial webshop, der er alt hvad hjertet begÊrer. Alt man kunne Þnske sig til jagt.
Jeg bestilte en kniv som da jeg modtog den ikke var det jeg havde håbet & fik den byttet uden problemer til en anden kniv der var mig efter at have snakket med Hunttex.

Kan kun sige brug dem de går virkelig op i dette med alt de har!

2023幎3月28日

Hej Casper

FÞrst og fremmest mange tak for din anmeldelse af os. Vi er super glade for vi fandt en lÞsning der passet til nettop dine behov og en kniv du synes om. Dette er altid vores mål

Vi håber og glÊder os til at se dig igen inde på Hunttex.dk

Team Hunttex

Kvalitets produkter og hÞj service

Kvalitets produkter og hÞj service. Har efterhånden handlet en del på hjemmesiden og de levere varen hver gang. Har bestilt en del pinewood tÞj og tactical foodpacks og det lever op til forventningerne så stor anbefaling herfra.

2023幎2月23日

Hej Buster

Mange tak for din anmeldelse af os, vi vÊrdsÊtter virkelig vores kunders meningen omkring os og vores vare,
Vi er super glade for vores udvalg af vare lever op til dine forventninger, dette er altid i hÞjsÊde for os

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Bestilte et par handsker, som desvÊrre var for store til min mands hånd. Kontaktet derfor kundeservice, som både hjalp med returnering og vejledning af et par nye handsker. Levering og returnering gik hurtigt.

2023幎3月11日

Hej Line

Mange tak for din anmeldelse af os,
Vi er super glade for det lykkes at finde det rette produkt der passet til din mands hÊnder og vores service lever op til jeres forventninger
Vi håber i bliver glade for handskerne

I Þnskes en god aften

Team Hunttex

Super god oplevelse og service!

For mig var det svÊrt at vide hvad jeg skulle kÞbe i gave til min far, det skulle nemlig vÊre en overraskelse. Så jeg skrev til Hunt tex hvad mit budget var, og hvad min far kunne lide at jage. Jeg fik mega god vejledning, og en masse forslag, det blev til en super god kniv, en sliber og olie til hans gevÊr! Det var en super god gave som faldt i god jord hos min far!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Hunt tex!

2023幎3月8日

Hej Marina

Mange tak for de fine ord
Vi er super glade for gaverne faldt i god jord, og du fik den hjÊlp du sÞgte
Vi glÊder os til du besÞger os igen

Hunttex teamet

Hurtig levering og kvalitets varerr

Hunttex leverede hurtigt de bestilte varer og kvaliteten er god. :)
Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler herfra. :)

2023幎3月1日

Hej Emilie

Mange tak for de fine ord. Vi er super glade for hÞre vores vare lever op til dine forventninger

Du Þnskes en forsat god dag

Hunttex teamet

Hunttex leverede de bestilte vare

Hunttex leverede de bestilte vare, som planlagt! Det bestemt ikke sidste gang jeg handler der. :)

2023幎3月6日

Hej Kristian.

Mange tak for de fine ord, vi håber du bliver glad for de bestilte ting og de lever op til dine forventninger

Med Venlig hilsen

Marc S