䌁業情報

1. 職業・教育の提䟛業者
  2. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Op hupper.nl volg je videocolleges van de beste psychologen en psychiaters en behaal je erkende certificaten met bijbehorende PE-punten voor na- en bijscholing.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち3の評䟡

PSBK bijscholing: dit kan veel (gebruikers) vriendelijker!

De PSBK bijscholing bij Hupper is qua inhoud best goed, en bestaat uit video's met (te)veel feitjes en tips, maar waarom geen voorbeeldgesprekken met cliënten, cliënten aan het woord of andere werkvormen? Dat zou de kwaliteit verhogen.

En je moet de video continue pauzeren om minimaal 10 A4 aantekeningen te kunnen maken, omdat je geen transcript of reader krijgt en hele kleine dingen wel in het examen kunnen terugkomen. Dit maakt de leerervaring minder prettig en leidt af van de inhoud. Kan dit transcript voortaan overal bijgevoegd worden? En tijdens het (onnodige) verplichte examen stellen ze veel strikvragen en vragen waarbij je makkelijk een leesfout maakt in plaats van gewoon kennis en/of inzichtvragen. Wat is daar het nut van? Het komt heel formeel en schools over, en maakt het examen stressvol en het leren minder leuk. En het examen mag je maar één keer overdoen, waarom geen twee keer, zoals gebruikelijk is? Dit is allemaal erg gebruikers-onvriendelijk en maakt het leren minder leuk, van een inhoud die verder wel goed en interessant is. Waarom deze onnodige drempels opwerpen? ik hoop dat dit tot verbetering zal leiden, dank u.

2026幎7月11日

Hupper からの回答

Bedankt voor je uitgebreide feedback en je input met betrekking tot andere werkvormen. In sommige colleges maken cliëntengesprekken deel uit van de lessen. In andere colleges geven de experts er de voorkeur aan om casussen en voorbeelden uit de praktijk zelf in te brengen en aan de hand daarvan technieken, omgangsvormen en tips te bespreken. Goed om te weten waar de behoefte van jou als eindgebruiker ligt en we zullen dit meenemen in de verdere ontwikkeling van ons platform.

Wat betreft de gebruiksvriendelijkheid en toetsing zouden we je graag meenemen in onze overwegingen. Als organisatie zetten we hoog in op gebruiksvriendelijkheid. Hupper is in het leven geroepen om bijscholing voor professionals makkelijker te maken: geen lange trainingsdagen buiten de deur, flexibel studeren waar en wanneer je wilt. We realiseren ons dat het regelmatig pauzeren van video's om aantekeningen te maken als belastend kan worden ervaren, zeker wanneer details ook tijdens het tentamen aan bod kunnen komen. Tegelijkertijd is bijscholing bedoeld als een actieve vorm van leren, waarbij het maken van aantekeningen en het verwerken van de lesstof een belangrijk onderdeel van het leerproces blijft.

Ook hebben we te maken met accreditatiereglementen en eisen die worden gesteld vanuit de beroepsorganisaties, wil een gebruiker in aanmerking komen voor PE-punten voor het volgen van onze colleges. De meeste accreditatiecommissies stellen een tentamen of eindtoets verplicht. Steeds vaker - onder andere door de ontwikkelingen op het gebied van AI - scherpen ze de regels voor e-learning aan en verlangen ze dat er juist meer drempels worden opgeworpen (zoals het beperken van het aantal herkansingen en het toevoegen van gedetailleerde toetsvragen naast meer algemene kennis- en inzichtsvragen) om te voorkomen dat gebruikers even snel hun studiepunten komen ‘ophalen’ in plaats van alle lessen uitgebreid te volgen en echt iets bij te willen leren.

Soms moeten we daardoor impopulaire keuzes maken, maar nog steeds in het belang van de professionals die op ons platform actief zijn, namelijk dat scholing van onze experts niet alleen inhoudelijk sterk blijft maar ook erkend blijft en de gewenste studiepunten oplevert.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, lessen goed te volgen duren niet te lang en heel fijn om een gratis proefles te volgen zodat je weet waar je aan begint.

2026幎7月2日

Hupper からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring Trijnie! :)

5぀星のうち4の評䟡

Goede volwaardige scholing

Het is een hele goede duidelijke training. Volwaardige leerzame scholing.
Ik vond het jammer dat je de oefenvragen (quiz) niet meer dan twee keer mag doen. Oefenen zou maximaal mogelijk moeten zijn.
Bij het tentamen zat af en toe een ontkenning in de stelling waardoor je in de war raakt met juist en onjuist.
Bijvoorbeeld ouders kunnen nooit teveel

Ik ben twee keer intensief door de stof gegaan. Na de eerste keer had ik teveel fouten. En dan heb je nog maar één herkansing. Spannend. Op zo’n moment zou ik erg gebaat zijn geweest met een samenvatting per hoofdstuk. Dat lijkt me achteraf sowieso heel fijn. Je kan dat dan altijd nog eens nalezen wanneer je in je praktijk te maken krijgt met het thema. Blij met mijn certificaat.

2026幎7月14日

Hupper からの回答

Dankjewel voor het delen van je uitgebreide ervaring! Wat fijn om te horen dat je de training als duidelijk, leerzaam en volwaardig hebt ervaren en dat je inmiddels je certificaat hebt behaald – gefeliciteerd!

Ook bedankt voor je waardevolle feedback. Dat helpt ons om onze scholingen verder te verbeteren. We nemen je suggesties zeker mee.

Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk!

In alle rust leren

Er wordt rustig verteld, ieder hoofdstuk maak je een toets en daarmee herhaal je de inhoud. Je hebt voldoende tijd voor de eindtest en het is heel betaalbaar.

2026幎7月13日

Hupper からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring Riëtte. :)

5぀星のうち5の評䟡

Ik vind het heel duidelijk

Ik vind het heel duidelijk, praktisch en makkelijk in eigen tijd te volgen. Goede onderwerpen en degene doe de colleges geven weten waar ze over praten.

2026幎6月9日

Hupper からの回答

Daar doen we het voor Margarita!

Fantastische en actuele colleges

Fantastische en actuele colleges! Super fijn en een echte aanrader om goed bij te blijven van de recentste ontwikkelingen en inzichten. Al jaren zeer tevreden en altijd in afwachting tot er weer nieuwe colleges volgen ☺

2026幎6月7日

Hupper からの回答

En nieuwe colleges zullen volgen Sobha! :)

Hoge kwaliteit

Zowel de uitleg door deze zeer professionele leraar als de inhoud van deze psbk bijscholing zijn van een hoge standaard. Veel geleerd!

2026幎6月3日

Hupper からの回答

Dankjewel voor het delen van je ervaring met het college Hechting en relaties!

5぀星のうち5の評䟡

Informatief en bruikbaar in de praktijk.

Het college is goed opgebouwd en informatief. Heel goed bruikbaar in de praktijk (praktijkondersteuner GGZ) Theorie en hoe te verhelderen en signaleren.

2026幎5月30日

Hupper からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring Anne Marie! Fijn om te lezen dat het college Problematische fixatie je bruikbare informatie heeft gegeven voor in je werk als POH-GGZ.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。