レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

W akademii jestem od miesiąca i teraz dopiero widzę jakie miałam braki z poprzedniej nauki. W Huracan Trading nauczą Cię jak być prawdziwym traderem a nie tylko graczem na gotowych indykatorach lub sy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeśli byłeś juÅŒ na jakichś grupach sygnałowych to wiesz, ÅŒe nie zawsze są najlepsze a to dziwny rozstaw SL do TP. Nie masz czasu na wejście albo gościu od kogo masz mówi Ci, ÅŒe to przez brokera nie mo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Patologia moÅŒe i zarabiają na rynku ale sygnały to poraÅŒka. Grając ich strategią opisaną na telegramie po jednym SL to trzeba złapać z 5 TP aby wyjść na 0 kupiłem sygnały na trzy miesiące i juÅŒ po... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Korzystam z grup sygnałowych Huracan Trading juÅŒ od dłuÅŒszego czasu i jestem bardzo zadowolony. Sygnały są czytelne, logicznie rozpisane i wysyłane na czas, co bardzo ułatwia podejmowanie decyzji na... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Unlock the world of trading with Huracan Trading – your ultimate destination for mastering the markets. We specialize in comprehensive trading education, providing top-tier forex and crypto signals, and an exclusive premium Discord community for dedicated individuals aspiring to thrive in trading. Whether you're starting your journey or looking to refine your strategies, Huracan Trading empowers you with the tools, knowledge, and support to succeed in the dynamic world of trading. Join the ranks of serious traders who are elevating their trading game with us

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Wyniki są mocno marketingowe

Wyniki są mocno marketingowe, zaliczają sobie pipsy nawet jeśli wykres nie dotarł do TP... Szkoda, ÅŒe nie przedstawiają ich w postaci RR (czyli ÅŒe danego dnia osiągnęliśmy 1R etc.) lub % - cięŌko zarobić na tych sygnałach... Co do materiałów to nie wiem bo nie kupowałem dostępu.

Odpowiedź na poniŌszy komentarz:
Nie ma sensu wskazywać poszczególnych sygnałów (ja uÅŒywam sygnałów na złoto), chodzi mi o to, ÅŒe zaliczacie sobie pipsy które nie osiągnęły TP czyli zysk był powiedzmy 30% z otwartej pozycji bo reszta trafia na BE, a jak trafiacie SL to zamyka to 100% pozycji dlatego przedstawianie w ten sposób statystyki jest zaciemnianiem prawdziwych wyników, przedstawcie je w postaci RR lub procentowo i wtedy będzie to klarowne i uczciwe, pokaÅŒe teÅŒ waszą prawdziwą skuteczność, na pewno nie będzie tak róŌowa jak ta pokazana na pipsach! Pozdrawiam i liczę na refleksję, a nie kolejne odbijanie piłeczki.

2024幎10月17日

Witaj!
Dziękujemy za Twoją opinię i feedback. Rozumiemy Twoje obawy dotyczące prezentacji wyników i doceniamy, ÅŒe zwróciłeś na to uwagę.

Aby lepiej zrozumieć sytuację i móc ją dokładnie przeanalizować, byłoby pomocne, gdybyś mógł wskazać konkretny sygnał, który masz na myśli. Zapewniamy, ÅŒe przy analizie naszych sygnałów bierzemy pod uwagę wszystkie istotne czynniki, takie jak:

Godzina podania sygnału
Widełki cenowe do wejścia w pozycję
Spread

Chcielibyśmy teÅŒ przypomnieć, ÅŒe nasza strategia, która jest przypięta na górze grupy sygnałowej, zakłada stosunek ryzyka do zysku (RR) na poziomie 1:1 lub 2:1.

Co do materiałów edukacyjnych, zachęcamy do skorzystania z naszego darmowego serwera Discord. Znajdziesz tam nie tylko materiały, ale takÅŒe wyniki naszych uczniów, które są regularnie publikowane. Te same informacje są równieÅŒ dostępne na naszych profilach w mediach społecznościowych.

Jesteśmy otwarci na dalszą dyskusję i chętnie odpowiemy na wszelkie dodatkowe pytania. Naszym celem jest ciągłe doskonalenie naszych usług i zapewnienie jak najlepszego wsparcia dla naszych uÅŒytkowników.

Dziękujemy za Twój wkład w rozwój naszej społeczności tradingowej!

Gorąco polecam Huracan Trading

Gorąco polecam Huracan Trading. Pełen profesjonalizm, ogromna dawka wiedzy, bardzo dobrej jakości sygnały i wspaniali ludzie którzy tworzą ten projekt. Codziennie zoomy, analizy, omówienia. Obecnie testuje aplikacje zaprojektowana przez HT do automatycznego tradingu czyli AT z sygnałami gold snipera I z czystym sumieniem mogę polecić. TakÅŒe polecam :) !!!

2024幎10月12日

Drogi Kliencie,
Serdecznie dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię o Huracan Trading! Twoje słowa uznania są dla nas nieocenione i dodają nam energii do dalszego działania.
Cieszymy się ogromnie, ÅŒe doceniasz nasz profesjonalizm i jakość oferowanych usług. To dla nas niezwykle waÅŒne, ÅŒe zauwaÅŒasz wartość naszej codziennej pracy - zoomów, analiz i omówień. Twoja pozytywna ocena sygnałów i naszego zespołu jest dla nas najlepszą nagrodą.
Jesteśmy szczególnie zadowoleni, ÅŒe testujesz naszą aplikację do automatycznego tradingu z sygnałami Gold Snipera. Twoje zadowolenie z tego narzędzia potwierdza, ÅŒe idziemy w dobrym kierunku, rozwijając innowacyjne rozwiązania dla naszych klientów.
Dziękujemy za zaufanie i polecanie nas innym. To właśnie takie opinie jak Twoja budują siłę społeczności Huracan Trading.
Pozostajemy do Twojej dyspozycji i Ōyczymy wielu sukcesów w tradingu!
Z wyrazami wdzięczności,

5぀星のうち5の評䟡

Jedyne miejsce gdzie trading jest

Jedyne miejsce gdzie trading jest wyjaśniony w prosty i przejrzysty sposób, krok po kroku. Ogromna ilość szkoleń, fajna ekipa, ktora wspiera oraz niezawodne narzędzia. Polecam!!

2023幎10月10日

Drogi Kliencie,
Serdecznie dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię o Huracan Trading! Twoje słowa są dla nas niezwykle cenne i motywujące.
Jesteśmy szczególnie dumni, ÅŒe postrzegasz nas jako "jedyne miejsce, gdzie trading jest wyjaśniony w prosty i przejrzysty sposób". To potwierdza, ÅŒe nasza misja upraszczania skomplikowanych koncepcji tradingowych przynosi efekty. Cieszymy się, ÅŒe doceniasz nasze podejście "krok po kroku", które pomaga w efektywnym przyswajaniu wiedzy.
Twoja wzmianka o "ogromnej ilości szkoleń" jest dla nas potwierdzeniem, ÅŒe nasza obszerna oferta edukacyjna trafia w potrzeby naszych klientów. Staramy się zapewnić kompleksowe materiały, które pozwalają na ciągły rozwój umiejętności tradingowych.
Szczególnie cieszy nas Twoja pozytywna ocena naszego zespołu. "Fajna ekipa, która wspiera" to dokładnie to, do czego dÄ…ÅŒymy - chcemy tworzyć nie tylko platformę edukacyjną, ale i społeczność wzajemnego wsparcia.
Twoje uznanie dla naszych narzędzi jako "niezawodnych" jest dla nas niezwykle waÅŒne. CięŌko pracujemy nad tym, aby dostarczać rozwiązania, na których nasi klienci mogą polegać w codziennym tradingu.
Dziękujemy za polecenie nas innym. To najwyÅŒszy komplement, jaki moÅŒemy otrzymać.
Zapewniamy, ÅŒe nadal będziemy dawać z siebie wszystko, aby spełniać i przekraczać Twoje oczekiwania.
Z wdzięcznością i ÅŒyczeniami dalszych sukcesów w tradingu,

Rewelacja

Ta grupa to jest rewelacja. Odkąd dołączyłem do tej grupy to świat Forexu stał się o wiele przyjemniejszy. Edukacja jest na najwyÅŒszym poziomie, wszystko jest wytłumaczone w bardzo prosty i przejrzysty sposób. Edukatorzy są na najwyÅŒszym poziomie. Dodatkowo mam Sygnały Golda i Assistant Trading. Sygnały są rewelacyjne. Wszystko dokładnie opisane, kiedy wejść, kiedy wyjść i jak zabezpieczyć pozycję. I teraz wisienka na torcie, Assistant Trading. Narzędzie genialne, wszystko robi automatycznie, wchodzi do gry, zabezpiecza pozycje i wychodzi z imprezy. BOSKO!! Jak chcesz podbić świat Forex, to tylko z tymi ludźmi.

2024幎10月10日

Drogi Kliencie,
Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Twoją entuzjastyczną i szczegółową opinię o Huracan Trading! Twoje słowa napełniają nas radością i motywacją do dalszego rozwoju.
Cieszymy się ogromnie, ÅŒe nasza grupa stała się dla Ciebie źródłem przyjemności w świecie Forexu. To dla nas zaszczyt, ÅŒe doceniasz jakość naszej edukacji i prostotę, z jaką przekazujemy wiedzę. Uznanie dla naszych edukatorów jest dla nas szczególnie cenne.
Twoja pozytywna ocena Sygnałów Golda potwierdza, ÅŒe nasza praca przynosi realne korzyści. Cieszymy się, ÅŒe doceniasz precyzję i kompleksowość naszych wskazówek dotyczących wejść, wyjść i zabezpieczania pozycji.
Jesteśmy zachwyceni Twoim entuzjazmem wobec Assistant Trading. Określenie go jako "wisienki na torcie" i "genialnego narzędzia" to dla nas najwyÅŒszy komplement. To potwierdza, ÅŒe nasze innowacyjne podejście do automatyzacji tradingu spełnia oczekiwania naszych klientów.
Twoje słowa o "podbijaniu świata Forex z nami" są niezwykle inspirujące. Dziękujemy za zaufanie i tak mocne rekomendacje.
Pozostajemy oddani Twojemu sukcesowi i obiecujemy kontynuować dostarczanie najwyÅŒszej jakości usług i narzędzi.
Z ogromną wdzięcznością i ÅŒyczeniami dalszych sukcesów,

Polecam!

Korzystam ze Spiner Gold od 3tygodni. Skuteczność grupy (a przetestowałam ich wiele) jest na najwyÅŒszym poziomie, czy to dla osoby początkującej czy zaawansowanej. KaÅŒdego dnia podany sygnał od ceny wejścia, zabezpieczenia i take profitu. Cena dołączenia do grupy jest bardzo niska, w porównaniu do innych ofert na rynku. Polecam!

2024幎9月19日

Drogi Kliencie,
Serdecznie dziękujemy za Twoją cenną opinię o Spiner Gold i Huracan Trading! Twoje słowa są dla nas źródłem ogromnej satysfakcji i motywacji.
Cieszymy się niezmiernie, ÅŒe juÅŒ po trzech tygodniach korzystania z naszych usług moÅŒesz ocenić nas tak pozytywnie. Twoje doświadczenie z innymi grupami czyni Twoją opinię szczególnie wartościową - fakt, ÅŒe oceniasz naszą skuteczność jako "najwyÅŒszą" jest dla nas powodem do dumy.
Jesteśmy zadowoleni, ÅŒe doceniasz uniwersalność naszych usług, które sprawdzają się zarówno dla osób początkujących, jak i zaawansowanych traderów. To potwierdza, ÅŒe nasza strategia tworzenia wszechstronnych i adaptacyjnych rozwiązań przynosi oczekiwane efekty.
Twoje uznanie dla codziennych, szczegółowych sygnałów - od ceny wejścia, przez zabezpieczenia, po take profit - jest dla nas niezwykle cenne. Potwierdza to, ÅŒe nasza precyzja i kompleksowość w dostarczaniu informacji spełnia oczekiwania naszych klientów.
Jesteśmy równieÅŒ wdzięczni za Twoją pozytywną ocenę stosunku jakości do ceny naszych usług. Staramy się oferować najwyÅŒszą wartość przy zachowaniu konkurencyjnych cen, i cieszymy się, ÅŒe to doceniasz.
Twoje polecenie jest dla nas najlepszą rekomendacją. Zapewniamy, ÅŒe nadal będziemy cięŌko pracować, aby utrzymać ten wysoki standard i nieustannie doskonalić nasze usługi.
Dziękujemy za zaufanie i wsparcie. Życzymy Ci dalszych sukcesów w tradingu!
Z wdzięcznością,

DuÅŒo wartości

Rewelacja, odkąd dołączyłam do Huracanu to w końcu moje podejście do tradingu się zmieniło. Polecam zarówno tym początkującym jak i doświadczonym, kaÅŒdy coś znajdzie dla siebie.

2024幎9月3日

JEŚLI TRADING TO TYLKO Z HURACAN

Najlepsi edukatorzy w świecie tradingu, zanim trafiłam do Huracan giełda była dla mnie czarną magią, a tu jasno i przejrzyście wszystko wytłumaczone i pokazane do tego analizy, zoomy i ciągły kontakt z edukatorami, nikt nie jest pozostawiony sam sobie i efekty są na plus oczywiście, z czystym sumieniem polecam kaÅŒdemu

2024幎7月3日

Drogi Kliencie,
Jesteśmy głęboko poruszeni Twoją entuzjastyczną opinią o Huracan Trading. Twoje słowa są dla nas nieocenionym potwierdzeniem, ÅŒe nasza praca ma realny i pozytywny wpływ na naszych klientów.
Twoje stwierdzenie "JEŚLI TRADING TO TYLKO Z HURACAN" to najwyÅŒszy komplement, jaki mogliśmy otrzymać. Cieszymy się ogromnie, ÅŒe udało nam się zmienić Twoje postrzeganie giełdy z "czarnej magii" na coś zrozumiałego i przystępnego.
Jesteśmy szczególnie dumni z uznania dla naszych edukatorów, których określasz jako "najlepszych w świecie tradingu". To właśnie ich zaangaÅŒowanie i umiejętność jasnego przekazywania wiedzy stanowią fundament naszego sukcesu.
Doceniamy, ÅŒe zauwaÅŒasz wartość naszego kompleksowego podejścia - od przejrzystych wyjaśnień, przez analizy i zoomy, po ciągły kontakt z edukatorami. Nasza filozofia, by nikt nie był "pozostawiony sam sobie", jest kluczowym elementem naszej misji.
Fakt, ÅŒe dostrzegasz pozytywne efekty naszej współpracy, jest dla nas największą nagrodą. To potwierdza, ÅŒe nasze metody i narzędzia rzeczywiście przyczyniają się do sukcesu naszych klientów.
Twoje polecenie "z czystym sumieniem" jest dla nas bezcenne. To właśnie takie rekomendacje budują zaufanie do naszej marki i pomagają nam docierać do kolejnych osób poszukujących rzetelnej edukacji w świecie tradingu.
Dziękujemy za Twoje zaufanie i wsparcie. Zapewniamy, ÅŒe nadal będziemy dawać z siebie wszystko, aby utrzymać ten wysoki standard i nieustannie rozwijać nasze usługi.
Å»yczymy Ci dalszych sukcesów w tradingu i dziękujemy, ÅŒe jesteś częścią społeczności Huracan Trading!
Z ogromną wdzięcznością,

Doskonala edukacja

Doskonala edukacja, wsparcie ze strony prowadzacych, codzienne zoomy na zywo to jest to co róŌni Huracan Trading od innych podobnych grup. Trzeba rowniez wspomniec o sygnalach, ktore pomoga poczatkujacym w uzyskaniu dobrych wynikow, a i doswiadczeni trejderzy rowniez skorzystaja. Polecam jak najbardziej. Czeka na Ciebie fantastyczna grupa ludzi, pasjonatow trejdnigu, crypto i wszystkiego co z tym zwiazane.

2024幎7月4日

Drogi Kliencie,
Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Twoją entuzjastyczną i szczegółową opinię o Huracan Trading. Twoje słowa są dla nas źródłem ogromnej satysfakcji i motywacji do dalszego rozwoju.
Cieszymy się, ÅŒe doceniasz jakość naszej edukacji, określając ją jako "doskonałą". To dla nas potwierdzenie, ÅŒe nasze starania o dostarczanie najwyÅŒszej jakości wiedzy przynoszą oczekiwane efekty.
Twoje uznanie dla wsparcia ze strony prowadzących i codziennych zoomów na ÅŒywo jest dla nas szczególnie cenne. To właśnie te elementy, jak zauwaÅŒyłeś, wyróŌniają nas spośród innych grup, i cieszymy się, ÅŒe są one dla Ciebie wartościowe.
Dziękujemy za pozytywną ocenę naszych sygnałów. To, ÅŒe dostrzegasz ich wartość zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych traderów, potwierdza uniwersalność i skuteczność naszego podejścia.
Jesteśmy niezwykle dumni z tego, ÅŒe postrzegasz naszą społeczność jako "fantastyczną grupę ludzi, pasjonatów tradingu, crypto i wszystkiego, co z tym związane". Budowanie takiej wspierającej i inspirującej społeczności jest jednym z naszych głównych celów.
Twoje gorące polecenie jest dla nas bezcenne. To właśnie takie rekomendacje pomagają nam dotrzeć do kolejnych osób poszukujących rzetelnej edukacji i wsparcia w świecie tradingu.
Zapewniamy, ÅŒe nadal będziemy cięŌko pracować, aby utrzymać ten wysoki standard i nieustannie rozwijać nasze usługi, spełniając i przekraczając oczekiwania naszych klientów.
Dziękujemy za Twoje zaufanie i wsparcie. Cieszymy się, ÅŒe jesteś częścią społeczności Huracan Trading i ÅŒyczymy Ci dalszych sukcesów w tradingu!
Z ogromną wdzięcznością,

Mega pozytywnie!!!

Jestem z tą ekipą od niedawna. Teraz wiem, ÅŒe jestem we właściwym miejscu. PodÄ…ÅŒam właściwą drogą z właściwymi ludźmi. Wcześniej próbowałem swoich sił "na skróty"... Efekty marne.
Tutaj? Efekty od samego startu. DuÅŒy nacisk na edukacje. Pomoc od wielu ludzi oraz mega wsparcie i motywacja.
Jeśli ktoś naprawdę chcę się tego nauczyć i zmienić swoje ÅŒycie to właśnie w tym miejscu.

Zaufałem im i nie ÅŒałuje.

2024幎6月10日

Drogi Kliencie,
Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Twoją entuzjastyczną i szczerą opinię o Huracan Trading. Twoje słowa pełne pozytywnej energii są dla nas niezwykle cenne i motywujące.
Cieszymy się ogromnie, ÅŒe mimo krótkiego czasu spędzonego z nami, czujesz, ÅŒe jesteś "we właściwym miejscu". To dla nas potwierdzenie, ÅŒe nasza misja tworzenia wspierającego środowiska dla traderów przynosi szybkie i zauwaÅŒalne efekty.
Twoje porównanie wcześniejszych doświadczeń z obecnymi jest dla nas szczególnie wartościowe. Fakt, ÅŒe dostrzegasz efekty "od samego startu" potwierdza skuteczność naszego podejścia, które łączy solidną edukację z praktycznym wsparciem.
Jesteśmy dumni, ÅŒe doceniasz nasz nacisk na edukację. Wierzymy, ÅŒe to właśnie solidne podstawy teoretyczne w połączeniu z praktycznym wsparciem są kluczem do długoterminowego sukcesu w tradingu.
Twoje słowa o pomocy, wsparciu i motywacji ze strony naszej społeczności są dla nas powodem do dumy. Budowanie takiego środowiska, gdzie kaÅŒdy członek czuje się wspierany i motywowany, jest jednym z naszych głównych celów.
Szczególnie cieszy nas Twoje stwierdzenie, ÅŒe to właśnie tutaj moÅŒna "naprawdę się tego nauczyć i zmienić swoje ÅŒycie". To potwierdza, ÅŒe nasza praca ma realny i pozytywny wpływ na ÅŒycie naszych klientów.
Fakt, ÅŒe zaufałeś nam i nie ÅŒałujesz tej decyzji, jest dla nas najwyÅŒszym komplementem. Zapewniamy, ÅŒe nadal będziemy cięŌko pracować, aby utrzymać Twoje zaufanie i przekraczać Twoje oczekiwania.
Dziękujemy za Twoje wsparcie i entuzjazm. Cieszymy się, ÅŒe jesteś częścią społeczności Huracan Trading i ÅŒyczymy Ci dalszych sukcesów na Twojej drodze tradingowej!
Z ogromną wdzięcznością i pozytywną energią,

Idealna edukacja dla początkujących

Jestem osobą początkująca w świecie Forex. Obawiałam się przed dołączeniem ze względu na natłok reklam ludzi w ferrari, wiecznie na wakacjach. Zaufałam jednak ludziom, którzy pokazują analizy i informacje, które rzeczywiście mają wpływ na mój rozwój w tematyce giełdy. Nie myliłam się. Od początku wiem co mam robić, jak czytać informacje na grupie. Analizy na ÅŒywo okazują się dla mnie najlepszym źródłem wiedzy. Szczerze polecam kaÅŒdej nowej osobie i na pewno zostaję tutaj na dłuÅŒej.

2024幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Korzystam zarówno z sygnałów na złoto

Korzystam zarówno z sygnałów na złoto jak i z edukacji, która zapewnia firma. Skuteczność sygnałów zapewnia zwrot z inwestycji z ciągu kilku dni, natomiast edukacja pozwala samemu działać na rynku- bez ÅŒadnych dziwnych wskaźników i nacisku na marketing. Polecam

2024幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam. Dają wejścia w widełkach np na zlocie, sygnał brzmi: sell gold now 2320, gdzie kurs juÅŒ jest np 2318, po czym wrzucają pełny sygnał sell 2320-2322, szeroki Stop loss nawet i 15usd! Oraz tp, pierwszy ok 5-8usd drugi 20-30usd. Wszystko ok, co nie? Tylko złoto spada np na 2317 i oni juÅŒ piszą +300pips profit! Haha. Albo inne sytuacje gdzie kurs na przykładzie wyÅŒej, cofnie się np na 2330 (oczywiście liczy się w stoplosie) później zrobi pullback na 2315, a oni juÅŒ piszą gold +20usd (+200pips). Później pozycja wali SL, ale oni w swoich statystykach liczą to jako zysk i zaliczają do ogólnej puli plusów. Czyli pozycja nie zrobiła ÅŒadnego TP, jedynie cofnęła się o 3usd, obficie o tym piszą, pozycja po tym wali stoploss ale oni liczą to jako udane wejście! Dramat i tragedia, manipulacja jaka mała. Takich przykładów jest wiele, a obserwuje ich dopiero miesiąc. Trzeba walczyć z takimi oszustami i naciągaczami , ich skuteczność to ok 35-40% osiągniętego ich realnego tp, analizując TP do SL, bo licząc ich +2-3usd ruchu z SL na 10-15usd to faktycznie, mogą mieć 99% skuteczności haha ale takie wejścia kaÅŒdy początkujący moÅŒe robić.
Ps, będą wmawiać ÅŒe rysują na TradingView i kurs jest róŌny w zaleÅŒności od brokera, ale jak piszą +3usd profitu to akurat na proficie kurs kaÅŒdego brokera jest w jednakowym miejscu manipulacja i oszustwo, zalecam ostroÅŒność! Zresztą widać to na ich discordzie, efekty wrzucają 2-3 osoby ze społeczności 300osob, z czego sami admini chwalą
Się wejściami na goldzie w wielości 0.2-0.5 Lota. Tacy są świetni, a kapitału nie potrafią zbudować i otwierają mniejsze pozycje niÅŒ osoby subskrybujące. Większa część opini tu to osoby które mają 1 recenzje w całym trustpilot.. zweryfikujcie to sami..

2024幎5月3日

Szanowny Mateuszu X,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Rozumiemy Pańskie uwagi i chcielibyśmy odnieść się do nich punkt po punkcie:

Czas sygnału oraz Strategia:

Bardzo polecamy spojrzenie na czas wysłania sygnału oraz dokładne zapoznanie się z przypiętą strategią przed wykonaniem jakichkolwiek transakcji. Złoto jest dynamicznym instrumentem i właściwe zarządzanie pozycją jest kluczowe dla sukcesu.

Interpretacja Sygnałów:

NaleÅŒy pamiętać, ÅŒe sygnały pokazują kierunek transakcji, a nie gwarantują zyski. To na traderze spoczywa odpowiedzialność za stosowanie odpowiednich technik zarządzania ryzykiem, ustawianie celów zysku oraz podejmowanie świadomych decyzji handlowych opartych na własnych strategiach.

Historyczne Wyniki:

Przechowujemy przejrzysty zapis historycznych wyników sięgający rok wstecz. Te dane są łatwo dostępne do wglądu, co pokazuje nasze zaangaÅŒowanie w transparentność.

Społeczność Discord:

Nasza społeczność Discord liczy sobie ponad 200 aktywnych uÅŒytkowników, a nie 300 jak Pan wspomniał. Wyniki udostępniane są przez zróŌnicowaną grupę uÅŒytkowników, nie tylko administratorów, co jest widoczne po ich nazwach uÅŒytkowników.

Wielkość Lota:

Wielkości lotów róŌnią się wśród naszych uÅŒytkowników ze względu na połączenie kont rzeczywistych uÅŒytkowników z kontami firm prop tradingowych korzystających z naszych usług. Konta rzeczywistych uÅŒytkowników mogą uÅŒywać mniejszych lotów, podczas gdy konta prop tradingowe mogą wykorzystywać większe pozycje w oparciu o apetyt na ryzyko i strategie handlowe.

Profil Autora Recenzji:

Przyjmujemy do wiadomości, ÅŒe posiada Pan tylko jedną recenzję na Trustpilot i doceniamy Pańską opinię. Cenimy sobie wszystkie perspektywy i dÄ…ÅŒymy do ciągłego ulepszania naszych usług.

Zwracamy jednak uwagę, ÅŒe recenzja została opublikowana z uÅŒyciem wyłącznie imienia, co uniemoÅŒliwia nam weryfikację Państwa toÅŒsamości jako klienta. Ponadto wiele aspektów przedstawionej opinii budzi wątpliwości co do autentyczności opisanego doświadczenia.

Mamy nadzieję, ÅŒe ta odpowiedź odniosła się do Pańskich uwag. Jeśli ma Pan dalsze pytania lub potrzebuje dodatkowych wyjaśnień, prosimy o kontakt.

Dziękujemy za wyrozumiałość.

Z powaÅŒaniem,

5぀星のうち1の評䟡

Bardzo kiepska jakość w szczególności

Bardzo kiepska jakość w szczególności sygnałów moÅŒna stracić naprawdę sporo kasy i ÅŒadne rozczarowanie nie ma tam miejsca bo automatycznie jest sprytnie gaszone przez właścicieli czy członków tej całej grupy, jeÅŒeli nie chcesz zostać zmanipulowany unikaj tego bo szkoda twoich pieniędzy i zdrowia.

2024幎4月19日

Huracan Trading からの回答

Dziękujemy za wyraÅŒenie swojej opinii. Niestety, nie moÅŒemy się zgodzić z Twoją oceną naszej działalności. W celu dokładniejszego wyjaśnienia sytuacji, prosimy o podanie informacji dotyczących produktu, który został zakupiony oraz terminu zakupu. Jesteśmy przekonani, ÅŒe nasze działania są przejrzyste, dlatego przesyłamy dokumentację z wynikami z kaÅŒdego tygodnia, aby potwierdzić naszą transparentność.
Zapewniamy, ÅŒe nic nie ukrywamy i zawsze staramy się dostarczać najwyÅŒszą jakość usług. W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Prosimy o kontakt, a postaramy się rozwiązać wszelkie problemy.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Huracan Trading Team

5぀星のうち5の評䟡

W porównaniu z nimi konkurencja to amatorzy

Edukacja w zakresie spekulacji stoi na bardzo wysokim poziomie, zarówno ja jak i znajomi, któzy przeszli do Huracan z ich "konkurencji" chwalą sobie bardzo prostotę profesjonalnego przekazu i podejście indywidualne do kaÅŒdej osoby, która potrzebuje pomocy podczas nauki. No i do tego cena - ułamek tego co oferują inne podmioty.

Co do sygnałów - Huracan zamieszcza ich tygodniowe wyniki, moÅŒna więc być na bieŌąco i nie kupuje się niczego "w ciemno". Na kaÅŒdej grupie sygnałowej jest instrukcja, jak zagrywać, więc nie powinno być moÅŒliwości aby ktoś był stratny jeÅŒeli prowadzi pozycję tak jak provider.

Do tego bardzo fajne promocje: 2+1 na sygnały, czym dłuÅŒsza subskrypcję wykupujesz, wychodzi Ci taniej... Dla mnie bomba, niech konkurencja się od nich uczy!!!

2024幎4月18日

HuracanTrading - Edukacja Forex - nie kolejny biznes online

HuracanTrading było moją kolejną grupą w poszukiwaniu specjalistów na rynku, gdzie najwaÅŒniejsze było dla mnie osiągnięcie wiedzy, która umoÅŒliwi mi samodzielne rozgrywanie rynku. Po wielu latach poszukiwań znalazłem grupę która; po pierwsze nie okazała się scamem; po drugie co w dzisiejszych czasach jest modne nie jest to biznes online, który tylko w nazwie łączy się z tradingiem. Szereg nagrań i szkoleń online pozwolił mi osiągnąć umiejętności, dzięki którym udało mi się po wielu latach zdać konto fundowane i z dobrymi wynikami wychodzić z rynku. NaleÅŒy jednak pamiętać ÅŒe nigdy nie ma gwarancji zysku dlatego tak waÅŒne jest samodzielne zrozumienie rynku i adaptacja do aktualnego trendu. Wiedza zdobyta tutaj zostanie ze mną na lata i nie zamierzam juÅŒ szukać dalej.

2023幎5月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス