Har i dag kÞbt jeres tilbud, det vil sige I har trukket pengene, men intet sendt. Kan se andre har held med at kontakte jer denne vej, da I ikke reagerer pÃ¥ mails. Ser frem til at hÞre fra jer. Og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Topkarakterer til hurtigslank-konceptet. "Slank pÃ¥ 3 uger" er veldokumenteret, grundigt, og det virker! Er halvvejs igennem, og har tabt 5 kilo, men fÞlger ogsÃ¥ programmet til punkt og prikke. Det er... ãã£ãšèŠã
Min svigermor har kÞbt et produkt herfra. Produktet er betalt, pengene er taget - men siden da har hun intet set eller hÞrt. Hun har kontaktet kundeservice uden svar. Yderst beklageligt. Vi overveje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg startede for 3 uger siden pÃ¥ Hurtigslank og har tabt mig 5 kg. Det har vÊret helt fantastisk at se resultatet sÃ¥ hurtigt. Det havde jeg ikke forventet pÃ¥ forhÃ¥nd. Det har vÊret lettere at skulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi tror på at det er vigtigt at du trives i din krop. En del af det handler om have den rigtige vÊgt. Vi hjÊlper med at finde det rigtige slankeprogram til din personlig og kropstype.
Teglholmsgade 70, 2450, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
Har i dag kÞbt jeres tilbud, det vil sige I har trukket pengene, men intet sendt. Kan se andre har held med at kontakte jer denne vej, da I ikke reagerer på mails.
Ser frem til at hÞre fra jer.
Og jeg har tjekket mit spamfilter
Jeg har modtaget materialet i dag, så tak for det. Synes nu stadig at det er for dårligt, at responstiden er så lang hos kundeservice, når I ikke pr automatik sender materialet.

I skal have 5 stjerner.
Jeg har igen taget en omgang med Slank på 3 uger/ Hurtig slank.
Det virker også selv om jeg har lavt stofskifte og får medicin for det.
Jeg har ikke deres kogebog, og den kunne jeg vÊldig godt tÊnke mig at kÞbe, men hvor ved jeg ikke.

Hurtigtslank ããã®åç
Jeg kÞbte "Slank på 3 uger" programmet fÞrst i april. TÊnkte at det ikke kunne gå helt galt, når de lover "Tab dig eller det er GRATIS-garanti".
DesvÊrre er dette blot tomme ord. "Firmaet" er totalt umulige at komme i kontakt med. De besvarer ikke mails og deres facebookside er helt forÊldet. Nu har jeg set, at de svarer andre her på Trustpilot, at mails er landet i deres spamfilter og at de derfor ikke har modtaget dem, så jeg er spÊndt på, om det også er det svar, de vil skrive til mig her.
Til "Cheryl", hvis du overhovedet eksisterer i virkeligheden:
Jeg Þnsker mine penge retur, hvilket du lover er muligt indenfor de fÞrste 60 dage efter at have kÞbt dit program.

Hurtigtslank ããã®åç
Det er den fÞrste â kurâ jeg har kunnet fÞlge uden at mÊrke sult jeg er i dag pÃ¥ fastedagen og det er let , har dog lidt svÊrt ved at drikke 3 liter vand om dagen men til trods for det har jeg indtil nu tabt 5 kgð
Vil helt klart anbefale denne levevis til alle der har svÊrt ved at fÞlge en slankekur.
Jeg bestilte min e-bog d. 25. Februar og pengene er trukket fra min konto, men har vÊrken modtaget bogen eller en ordre bekrÊftelse og de svare ikke på mails.

Hurtigtslank ããã®åç
TÊnker jo desvÊrre det er FUB ð«£ da jeg efter en dag ikke har modtaget noget ð hverken bog eller svar pÃ¥ kontakt..... Þv Þv og Þv

Hurtigtslank ããã®åç
Jeg er gastric opereret og kosten er det helt rigtige for mig. Efter 3 uger = 2-3 kg og det fortsÊtter stille og roligt. Jeg bruger beregningerne til mit kalorieindtag. Mit blodsukker er stabilt, når jeg ikke spiser kulhydrater.
Det er gennemarbejdet, kort og prÊcist.
Tak for det.
Ps. Jeg modtog dog aldrig min gratis kogebog med perfekte opskrifter til 3 uger.
Hvis I stadig har den vil jeg blive meget glad. Det er noget siden jeg har kÞbt, men bruger 3 ugers Slank når behovet er der.

Hurtigtslank ããã®åç
Jeg er meget spÊndt på at komme igang. Jeg har fulgt tre dage, opskrifter fundet på FB, og har fulgt dem til punkt og prikke. Jeg har lavet dobbelt portion, så det er seks dage. Jeg har tabt 3 kg, så jeg har investeret i resten af programmet, og glÊder mig til at modtage kogebogen, og derved kombinere det hele.
Fantastisk informativ, fuld af gode tips og tricks. Jeg glÊder mig til at komme i gang. Ingen kaffe i fase 1 - uheha - men det er kun 7 dags and it will not kill anyone - heller ikke mig ð
Jeg har forberedt mig i lang tid.
Startede i går , med faste til kl 12.00, her til morgen havde jeg allerede tabt 1,1 kg.
Super motiverende :-))

Hurtigtslank ããã®åç
Skuffet over at der i udgangsreklamerne ikke stod nÊvnt at kuren var med faste. Og at man nÊsten ikke måtte spise den fÞrste uge.
Syntes hjemmesiden var god og gav plads til mere variation end Keto kuren umiddelbart.
Men klart at man taber sig hvis man ikke spiser.

Hurtigtslank ããã®åç
Slank på 21 dage var for mig en let kur at komme igang med, da den er systematisk og detaljeret beskrevet, dag for dag.
Jeg tabte 6 kg på 21 dage, uden at holde kuren slavisk. Når jeg valgte at snyde af den ene eller anden grund - var det let blot at fortsÊtte efter planen til nÊste måltid/ dag.
Det virker fint med de meget forskellige faser, det gÞr det overskueligt at komme igennem en fase ad gangen.
Jeg er vild med âteoriafsnitteneâ, som giver indsigt i hvilke teorier og forskning, kuren tager udgangspunkt i.
Synes fedt fasen var den svÊreste - kunne godt bruge lidt flere ideer til mad til den fase, da det er mest uvant for mig. Men alt i alt et godt mÞde med en god kur for mig.
God fornÞjelse til alle

Hurtigtslank ããã®åç
Jeg har nu lÊst filerne på min mail fra jer, som jeg syntes var let lÊseligt og til at forstå. Jeg glÊder mig til at komme videre i forlÞbet og er så spÊndt på min kogebog og på at komme i gang
Tak for meget fin info âïžâïž

Hurtigtslank ããã®åç
Jeg har nu lÊst alt materialet og er rigtig spÊndt på at komme igang. Bogen er nem at lÊse, ikke for lang og let at forstå. Der er en god forklaring om hvad der sker i kroppen, som giver en forståelse der er god af have med sig hver gang man nÊrmer sig kÞleskabet. Der medfÞlger også kalender som giver en nemt overblik og en dagbog til forlÞbet.
Jeg glÊder mig til at komme igang og fÞler mig overbevist om at jeg kommer til at tabe mig.

Hurtigtslank ããã®åç
Hurtig levering og fornuftig innhold. Dette vil virke dersom jeg får kogebogen.
Bea

Hurtigtslank ããã®åç
Indtil videre kÞre det rigtig godt. Super godt materiale og velformuleret baggrundsviden. Giver godt overblik med kalender og dagbog

Hurtigtslank ããã®åç
Modtog hurtigt link og gik i gang med det samme. Her på 3. dagen har jeg lidt hovedpine og sÞvnen har drille, MEN på vÊgten har jeg allerede tabt et kilo! Det svÊreste for mit vedkommende, er at undvÊre kaffen, men fÞlger planen til punkt og prikke! Er sikker på, at hvis man gÞr det, er det umuligt ikke at tabe mindst 5 kilo :)

Hurtigtslank ããã®åç
Efter 3 graviditeter har de sidste kilo siddet fast meget lÊnge trods utallige slankeforsÞg.
Jeg skulle nu hurtigt tabe det det sidste, og jeg faldt lidt tilfÊldigt over hurtigtslank.dk. Jeg havde ingen forventninger til, vÊgten ville holde på lÊngere sigt, men efter 16 dage var det rÞget 6 kilo. (Jeg gik herefter lidt i stå med programmet pga. sygdom, og fordi jeg nåede mit mål.) Her nÊsten en måned efter, har jeg ikke taget et eneste kilo på igen.
Det har vÊret overraskende nemt at fÞlge programmet. Jeg har ikke vÊret specielt sulten, og jeg har vÊret langt mere frisk, isÊr om morgenen, end jeg plejer at vÊre.
Jeg kan virkelig anbefale âSlank pÃ¥ 3 ugerâ.

Hurtigtslank ããã®åç
Min mand og jeg tog forlÞbet sammen, da vi syntes der skulle ske noget. Jeg skal vÊre Êrlig og sige, at jeg var skeptisk, da jeg kÞbte programmet, men tÊnkte at jeg ikke kunne blive stillet vÊre end jeg var. Men wow. Jeg har ikke fortrudt det!! Jeg har tabt 6,5 kg og min mand har tabt sig 8,4 på disse 3 uger - og det er inklusiv to fÞdselsdage.
Jeg har forsÞgt med diÊtist af flere omgange hvor det bare ikke er lykkedes mig at komme ned i vÊgt, og efter 3 uger på den her plan, så kom det.
Jeg vil klart anbefale det til folk, som synes det er svÊrt at blive ved med at finde motivation eller få smidt de stÊdige sidste kilo.
Det er ikke fordi det er nemt - man skal vÊre villig til at Êndre lidt vaner med madplanlÊgningen og prioritering, men er man det, sÃ¥ kommer man ogsÃ¥ til at se resultaterðð»ð

Hurtigtslank ããã®åç
Fik lyn hurtig Mail indenfor få min med pdf filerne på E bogen
Godt lÊse stof med gode forklaringer
Kunne dog savne en slags kostplan sat i rammer da det er min tid for presset til pga jobbet og meget til tider svingende vagter har ikke 7-16 job
Men ser frem til at se om dette kan give pote ska tabe mig for få bryst reduktion som skulle hjÊlpe mine skuldre