Huset ved Springvandet
Vi var 3 voksne indlogeret i Atelier Suiten og det var meget snert. "Spisebordet" er et hÞjt bord med 4 barstole taburetter til, hvilket gÞr det svÊrt at spise ved, nu var det kun 2 x morgenmad vi skulle indtage der og til alt held var det sommervejr så vi kunne sidde ude, i den til gengÊld meget hyggelige baghave, fremfor indendÞrs. Men havde det vÊret vinter og flere måltider man skulle indtage vil jeg ikke anbefale det. Oplysningerne fra udlejer omkring kÞkkenfaciliteter var korrekte dog kunne udlejer måske overveje at tÊnde minikÞleskabet på forhånd, da det var slukket ved ankomst, hvilket gjorde, det tog uforholdsmÊssigt lang tid at kÞle mad/drikkevarer ned.
Der var rent sengetÞj og håndklÊder tilgengÊld virkede hverken gulv eller kÞleskab rengjort. Toilettet var dog pÊnt rent. Det er et ok sted hvis man bare skal overnatte og ellers er på farten hele dagen. Udlejer oplyser at man ved udtjekning skal stÞvsuge, vaske op/stille på plads, tÞrre overflader, kÞleskab, mikroovn af, han stiller ganske vist også en stÞvsuger til rådighed men kun med slange på, intet rÞr og stÞvsuger hoved, hvilket gÞr det nÊrmest umuligt at stÞvsuge,måske også derfor gulvene ikke virkede rengjorte da vi ankom.