Jeg stod i en situation, hvor jeg virkelig manglede hjÊlp, havde solgt min lejlighed og den skulle overleveres dagen efter. Husum VVS rykkede hurtigt ud. Stor tak til Mo for en professionel o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fair pris og god service
Husum VVS rykkede hurtigt ud.
Stor tak til Mo for en professionel og behagelig oplevelse hele vejen igennem. Opgaven blev lÞst hurtigt og korrekt.
Det var også fÞrste gang, jeg oplevede en VVS-regning, der var helt fair og uden overpriser.
Kan klart anbefales
Flot arbejde og behagelige folk
Jeg fik bl.a. skiftet en radiator og trukket nye rÞr i bad og kÞkken. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt, og resultatet var pÊnere end jeg havde forventet det kunne blive. Jeg ved intet om VVS arbejde men fÞlte mig godt vejledt hele vejen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med et professionelt firma, der går op i både kvalitet og kundeservice.
Fantastisk service!
Mo hjalp med alt VVS ved renovering af mit badevÊrelse. Arbejdet blev udfÞrt grundigt og super tilfredsstillende, og kommunikationen og serviceniveauet var virkelig i top. Der var altid fokus pÃ¥ at gÞre mig som kunde tilfreds ð
Varm anbefaling herfra!
SÞd og venlig og dygtig
SÞd og venlig og dygtig. Alt er som det skal vÊre.
Jeg kan virkelig anbefale Husum VVS
Jeg kan virkelig anbefale Husum VVS. De har ydet rigtig god service og rådgivning, vÊret fleksible og leveret et godt stykke arbejde. Derudover er deres folk super venlige og servicemindede.
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale HusumâŠ
Jeg kan på det varmeste anbefale Husum VVS.
Jeg skulle renovere mit kÞkken i januar måned.
Jeg indhentede flere tilbud, men Husum VVS var klart billigst.
Fra fÞrste henvendelse til dem, har de vÊret top professionelle, punktlige ved samtlige aftaler, hjÊlpsomme med idéer og yderst venlige.
De efterlod alt pÊnt og rent efter sig efter endt arbejde. Jeg vil kun bruge dem fremover.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
Tak Husum VVS.
Godt arbejde
VVS-manden kom på trods af snestorm og klaret hurtigt opgaven uden besvÊr.
Effektiv og venlig
Vi havde Mo inde og klargÞre til nyt kÞkken. Han var utrolig effektiv og venlig. Tak til Husum VVS og Mo for godt arbejde.
Ikke sidste gang vi bruger Husum VVS
Ikke sidste gang vi bruger Husum VVS - vi skulle have nyt toilet, og Husum VVS lavede sådan et godt stykke arbejde. Lige fra kommunikation på mail, pris og udfÞrelse. En rigtig god oplevelse.
Tak Mo for din hjelp ved radiatorskift
Mo er lige vÊret hjemme for at skifte en radiator, som var gammel og slidt. Han er venlig, dygtig og har gjort en god arbejde. Tak Mo âðœðºðŒ
God oplevelse med husum vvs
God oplevelse med husum vvs. Professionel, ansvarsbevidst og prisen var som aftalt på forhånd. Og kommunikationen var god hele vejen. Ville vÊlge dem en anden gang.
Har i dag fÃ¥et udskiftet min vandhaneâŠ
Har i dag fået udskiftet min vandhane indendÞrs og ordnet min tilstoppet vask af Husum vvs.
Havde lagt opgaven på nettet. Husum svarede hurtigt og gav et acceptabelt tilbud. Arbejder mellem jul og nytår og ordnede opgaven til fuld tilfredshed. Kan varmt anbefale Husum vvs og er ikke i tvivl om hvor jeg skal henvende mig nÊste gang jeg får brug for en VVS.
Hilsner Bodil Schmidt
Meget tilfreds!
Husum VVS stod for al VVS arbejde ifm. Med nyt kÞkken inkl. Nedtagning af gas. De har vÊret så service mindede, pålidelige og kompetente. Absolut ikke sidste gang jeg benytter mig at Husum VVS.
5 Stjerner
Transparent ang. pris.
Venlig og effektiv service.
Kan varmt anbefales.
Klar anbefaling
Klar anbefaling, dygtig, sÞd og imÞdekommende.
FÞrst rigtig god kommunikation pÃ¥ mail, derefter en rimelig hurtig aftale og en virkelig dygtig vvsâer der kom og udfÞre opgaven.
Og prisen var også rimelig, tak for servicen.
Mere end tilfreds med Husum VVS
Jeg havde i mandags brug for en VVSâer til at installere nyt gaskomfur. Ved et tilfÊlde fik jeg fat i Husum VVS, der meget heldigt for mig kunne komme allerede onsdag!
I går fik jeg så besÞg af Mo, der selvfÞlgelig kom indenfor det aftalte tidsrum, og det var bare hele vejen igennem en utrolig positiv oplevelse!
Opgaven var simpel, men virkeligheden viste sig at vÊre mere kompliceret. Andre havde nok bedt mig få en tÞmrer til at komme fÞrst, men Mo havde både nysgerrighed, analytisk overblik og tÞmrer skills, og fik lÞst opgaven på allerbedste vis!
Hvis jeg kunne, ville jeg give Husum VVS 6 (seks) stjerner, mÃ¥ de mÃ¥ nÞjes med de 5 man kan fÃ¥, og sÃ¥ vil jeg i Þvrigt anbefale dem til alle, der har brug for en god VVSâerð
Super og rigtig god service
Super og rigtig god service, samt meget venligt personale, der stod klar til at hjÊlpe da det hele brÊndte på
Jeg er meget tilfreds med arbejdet
Vi kan klart anbefale Husum VVS
Vi kan klart anbefale Husum VVS. De er hurtige til at svare og kan hjÊlpe med kort varsel. Kommunikationen har vÊret top klasse. De udfÞrer jobbet effektivt, sikkert og med et flot resultat. Vi brugte dem til de fleste ting under renovering - fra toilet-opsÊtning, montering af forskellige hvidevarer og gasinstallation i kÞkkenet. Vi har fÞlt os trygge hele vejen igennem og det har vÊret skÞnt at få besÞg af både Mo og Abdullah.
Jeg kan varmt anbefale dem
Jeg kan varmt anbefale dem. De udskiftede mit toilet og mine badevÊrelsesarmaturer. De svarede på alle mine spÞrgsmål og gav mig korrekt information. De er Êrlige og holder, hvad de lover. Jeg behÞver ikke lÊngere at lede efter en anden VVS-installatÞr. Jeg er meget tilfreds.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ