Jeg fikk trøbbel med gavekortet mitt. Og sendte en mail til support en kveld, og morgenen etter fikset de dette raskt og enkelt! Kjempeservice!!!:-) Anbefales!!!
企業が回答しました
Storfornøyd med Huuray.no. Jeg har fått noen gavekort via dem på grunn av deltakelse på spørreundersøkelser og det har fungert bra. Sist jeg bestilte gjorde jeg en feil og innløste gavekort til feil... もっと見る
企業が回答しました
God kundeservice. jeg hadde kjøpt et gavekort som ikke lot seg bruke som jeg ville, og ønsker å bruke angreretten. Det var en fin prosess der jeg fikk god informasjon underveis. Det ble aldri stilt... もっと見る

Huuray.no からの回答
Fikk god hjelp av en tålmodig servicekonsulent:) Det tok litt tid, men ordnet seg til slutt

Huuray.no からの回答
Veldig bra kundeservice! Jeg hadde sendt et gavekort til feil telefonnummer og kontaktet kundeservice hos Huuray for å se om det kunne rettes opp i. Camilla fikset det i løpet av et par timer etter at jeg sendte dem en epost.

Huuray.no からの回答
Jeg er ikke so god i data,og fikk tilbud hjelp fra en av deres kundeservice Camilla.Hu var hjelpsomt og hyggelig.Tusen takk for dette Karl

Huuray.no からの回答
Opplevelsen var god ettersom jeg fikk raskt hjelp fra en hyggelig og veldig hjelpsom medarbeider. Anbefales!

Huuray.no からの回答
Fikk gavekort fra en organisasjon . Da jeg skulle innløse gavekortet i en online.butikk var det deaktivert . De kunne ikke hjelpe og overlot alt ansvaret på meg som kunde . De kunne ikke hjelpe . Meget skuffet over at de ikke hjalp meg og jeg har mistet et gavekort på kr 750.

Huuray.no からの回答
Jeg hadde mistet gavekortet mitt, og sendte melding til kunderservice, og fikk raskt svar og nytt gavekort samme dag. Veldig fornøyd!

Huuray.no からの回答
Det ble aldri stilt spørsmål om hvorfor jeg ønsker å angre, de ville bare verifisere at det ikke var brukt.
10/10
Godt udvalg med fine varer.
Perfekt til gaver og let at finde rundt i.
Da jeg skulle bestille et supergavekort havde jeg problemer med at ordren gik igennem og da den gik igennem, var det til et forkert sted. Jeg sendte en mail og de rettede det straks til det ønskede sted. Super hurtig og flot service, tak.
Jeg har flere gange benyttet luksusgavekort og aldrig oplevet problemer. Jeg havde nogle gavekort liggende og var i tvivl om de stadig var gyldige. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt besked om at de stadig var gyldige, god service fra Ida G. i kundeservice
Har benyttet Huuray til både utgivelse av gavekort og til å selv innløse gavekort jeg har mottatt. Er meget fornøyd med løsningen som gir full åpenhet om hvem som benytter gavekortene vi deler ut, samt at det er enkelt og intuitivt å innløse gavekort man har mottatt. Meget god kundeservice som svarer opp med en gang man trenger hjelp!
Storfornøyd med Huuray.no.
Sist jeg bestilte gjorde jeg en feil og innløste gavekort til feil butikk. Sendte en e-post og forklarte hva jeg egentlig ønsket å bestille og på under to timer hadde jeg fått det gavekortet jeg ville ha levert. I tillegg hyggelig kundeservice!

Ren svindel!
Ved innløsning av et såkalt "Luksusgavekort" pålydende kr 500,- skulle dette innløses i et gavekort fra Zalando. Huuray "innløste" "luksusgavekortet", men fortsatt har jeg etter flere dager ennå ikke mottatt gavekortet fra Zalando, som Huuray hevder ble utsendt til min epostadresse samtidig ved innløsningen. Etter 3 timer skrev jeg en epost til "support"... og mer enn 2 dager senere har det ennå ikke kommet hverken svar derfra, eller gavekort. For meg fremstår dette som ren svindel.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。