ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Search engine works nicely. Sometimes a house / apartment was already rented. That happens working with cross databases. Overall helpful in your search
Huur expert stuurt je mailtjes gericht op jou zoekopdracht, maar ook wat daarbij in de buurt komt. Zo hadden wij in de zoekopdracht een bepaald aantal kamers staan, maar als deze onbekend was kwam het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Zoek een huurwoning, huurhuis op de meest complete huurhuizen website van Nederland met het actuele huuraanbod
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Deze site is goed en overzichtelijk.
Wat een heerlijke site
Wat een heerlijke site! Alle steden mogelijk op je zoektocht !!!! En....woning gevonden! Dank voor jullie service!!!!
Goed dudelijk dienst
Makkelijk, snel, informatief
Dit is toch zeker de site die ik het meest heb gebruikt. Een ruim en regelmatig woonaanbod per mail, transparantie over de aanbieder en een goed overzicht van alle informatie die er nodig is. Het is heel fijn dat je echt alles van tevoren in je profiel kan zetten zodat je met een paar clicks kan reageren. Zo kan je heel snel op veel woningen reageren.
Snelle up to date nieuw aanbod huizenâŠ
Snelle up to date nieuw aanbod huizen in Amsterdam
Search engine works nicely
Waardeloos, niet aan beginnen!!!!
Waardeloos. Je betaalt HuurExpert al voor een abonnement, zodat je kunt reageren op woningen. Vervolgens reageer je op een woning en krijg je een bericht van het bedrijf dat de woning op HuurExpert heeft geplaatst, waarin je óók wordt gevraagd om een abonnement af te sluiten.
Ik heb dit inmiddels al twee keer meegemaakt. Echt onzin en totaal niet klantvriendelijk. Je betaalt dus voor toegang tot het aanbod, maar vervolgens blijken er woningen tussen te staan waarvoor je via een andere partij nóg een abonnement moet afsluiten.
Eerlijk gezegd zou ik mijn geld van HuurExpert nu eigenlijk gewoon terug willen.
Ik kan niet een positieve reviuewâŠ
Ik kan niet een positieve reviuew achter laten aangezien ik een hoop geld heb betaald en ik het klopt helemaal niks van jullie systeem. Als je interesse heb voor een bepaalde woning wordt je nooit gebeld of bennaderd en alle woning zijn met belachelijk hoge prijzen .
HuurExpert is een heel fijn hulpmiddelâŠ
HuurExpert is een heel fijn hulpmiddel bij het vinden van je nieuwe/eerste huurwoning!
Ze zijn niet te duur en hebben een hele brede aanbieding op woningen. Ze communiceren duidelijk, het is makkelijk te gebruiken en overzichtelijk! Zeker een aanrader ð
Een goede site om te kunnen kiezen uitâŠ
Een goede site om te kunnen kiezen uit woning aanbod!!
Heel slechte site
Heel slechte site. En als je wilt opzeggen wordt er nog eens â¬14,95 in rekening gebracht. Zo slecht. Zal deze site nooit aanbevelen.
Easy navigate and explore options
Uitstekende service en goede prijs-kwaliteitverhouding9
Wij zijn zeer tevreden over de service van HuurExpert. Het hele proces verliep professioneel, duidelijk en snel. De communicatie was vriendelijk en vragen werden altijd snel beantwoord. Dankzij hun hulp hebben wij een fijne woning gevonden en verliep alles zonder problemen.
Daarnaast vonden wij de prijs voor de dienstverlening zeer redelijk en eerlijk. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Wij voelden ons gedurende het hele proces goed begeleid en ondersteund.
Wij raden HuurExpert zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een huurwoning. Bedankt voor de uitstekende service!
Very nice website it really helped meâŠ
Very nice website it really helped me getting a house
Zeker de moeite waard!
Dit is niet nog zoân website waar je weer naar een ander platform wordt doorverwezen. Gewoon gelijk kunnen reageren zonder eindeloze wachtlijst en makkelijke reminders. wij hebben hier ons huis op kunnen vinden. Super bedankt!
Keurig op tijd op de hoogte gehoudenâŠ
Keurig op tijd op de hoogte gehouden van het aanbod en geen opdringerige mails ontvangen.
Binnen 1 week een woning
teveel spam emails
Stop searching on all these different websites. Use huurexpert and find your new place.
We had a membership at huurexpert for a few months. I did not have to search on different websites anymore to look for new rental houses. We received almost daily a mail with all the new rental homes within the search area we marked in the system. Easy, relaxing and we had the feeling we were always one of the first to know about a potential new house. If you are looking for a house, huurexpert is the place to find one.
Kansloos
Bijna een half jaar dat ik hier vrijwel elke dag even kijk. Heel apart dat meeste appartementen die ik 6 maanden geleden zag er sommigee er nu nog steeds staan. Bij het reageren is het vaak nog eens een hele omweg en krijg je vervolgens niks meer te horen.
Wanneer je contact opneemt is er van service niet te spreken. Waardeloos!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã