䌁業情報

1. 䞍動産管理者
  2. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ

圓該䌁業による蚘述

Huurwoningen Parkstad - Dé verhuurmakelaar in Parkstad Limburg Huurwoningen Parkstad is dé specialist in huurwoningen in de regio Parkstad Limburg. Wij bemiddelen sinds jaren tussen huurders en verhuurders in onder meer Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Hoensbroek en omliggende plaatsen. Met ons uitgebreide netwerk en persoonlijke aanpak helpen wij zowel particulieren als investeerders bij het succesvol verhuren en huren van woonruimte. Bij Huurwoningen Parkstad staat service en transparantie voorop. Wij geloven in duidelijke communicatie, eerlijke voorwaarden en een professionele begeleiding gedurende het gehele verhuur- en huurproces. Zowel huurders als verhuurders kunnen bij ons rekenen op een betrouwbare partner met kennis van de lokale woningmarkt. Of u nu op zoek bent naar een appartement, een eengezinswoning, een bovenwoning of een studio, wij bieden een gevarieerd en actueel aanbod van huurwoningen in Parkstad. Dankzij onze persoonlijke begeleiding vinden wij voor iedere huurder de woning die past bij zijn of haar wensen én voor iedere verhuurder de juiste huurder. Huurwoningen Parkstad werkt uitsluitend met heldere contracten en zonder verrassingen achteraf. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, wat ook blijkt uit de positieve ervaringen van onze huurders en verhuurders. Bezoek onze website https://huurwoningenparkstad.nl voor het actuele aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Onderhoud huurwoningen

Sebastiaan lijkt in eerste instantie geldopbrengst belangrijker dan het onderhouden/verduurzamen van een huurwoning zodat huurders van deze woning veilig en zorgeloos kunnen wonen. Ik hoop dat een goed gesprek waarbij geluisterd word nog volgt ?
Review lijken vooral van eigenaars te komen , ben nieuwsgierig of huurders dit ook zo ervaren ?

2026幎5月29日

Professioneel en adequaat

Sebastiaan is zeer adequaat en professioneel. Er is altijd duidelijke eerlijke communicatie zowel telefonisch of per mail.
Hij is pro-actief, probleem oplossend en zeer klantgericht.
Al met al een aanrader om in zee te gaan met Huurwoningen Parkstad.

2025幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

Ik werk inmiddels al meer dan een jaar

Ik werk inmiddels al meer dan een jaar samen met Sebastiaan en ik kan hem van harte aanbevelen.
Hij is professioneel, eerlijk en communiceert altijd snel en duidelijk.
Dankzij zijn inzet verlopen de verhuurprocessen soepel en zonder problemen, wat zorgt voor tevreden huurders en verhuurders.
Sebastiaan is echt iemand op wie je kunt vertrouwen – een top partner in de vastgoedsector!

2025幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

Top! Huurwoningen Parkstad denkt mee!

Ontzettend te spreken over de ondersteuning en pro actieve houding, m.n. van Sebas. Hij reageert snel en adequaat en is constant bezig om mee te zoeken en te kijken naar oplossingen.
Topper kortom! Fijn zaken doen met Huurwoningen Parkstad.

Huurwoningen Parkstad

Al enkele jaren ons huur appartement in beheer gegeven bij Huurwoningen Parkstad. En daar hebben we zeer goede ervaringen mee. Helder en eerlijk advies en totale ontzorging van het appartementen beheer. Ik kan het iedereen aanbevelen!

We zijn tevreden met Huurwoningen Parkstad

We zijn tevreden met het beheer van Huurwoningen Parkstad voor onze woningen. Ze zorgen voor een deskundige afhandeling van alle voorkomende problemen/gebreken.

Wat wij ook prettig vinden aan de samenwerking, is dat de communicatie/mails/ vraagstukken snel worden beantwoord, waardoor wij Sebastiaan Habets zeker kunnen aanbevelen als vastgoedbeheerder.

Snel en efficiënt

Snelle verhuur aan goede kandidaten. De plaatselijke bekendheid en ervaring zorgt voor een betrouwbare verhuur. Als er een keer iets is, wordt het prima opgelost. Werkt samen met goede plaatselijke bedrijven, zodat onderhoud of reparatie ook prima en snel is geregeld. Zeer tevreden.

2024幎11月14日
5぀星のうち5の評䟡

Ervaring sinds 2016 met Huurwoningen Parkstad.

Sinds 2016 hebben wij het beheer van onze panden overgedragen aan Huurwoningen Parkstad en dit nog steeds tot grote tevredenheid.
Problemen oplossen, in onderhoud vooruitzien, meedenken, fair naar de verhuurder én huurder toe en last but not least voor een eerlijke fee.

2025幎5月10日

Wij zijn erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Huurwoningen Parkstad. Ze bieden deskundig advies en zorgen voor een goede voorbereiding. Gesprekken met huurders worden zorgvuldig en respectvol gevoerd, met als doel een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden.

De dienstverlening is compleet en biedt duidelijke meerwaarde voor een eerlijke prijs. Wat ons betreft is Huurwoningen Parkstad een betrouwbare en professionele partner die wij zeker kunnen aanbevelen.

2025幎6月1日

Huurwoningen Parkstad beheerd mijn woning

Huurwoningen Parkstad beheerd mijn verhuurde woning al bijna 4 jaar naar alle tevredenheid.
Hij zorgt dat de huur op tijd binnen is en bij mancamenten, problemen aan de woning heeft een een brede klantenkring die de problemen snel en deskundig oplossen.
Ik zou Sebastiaan Habets erg aanbevelen om er zaken mee te doen. Met vriendelijke groet, Pierre

2025幎5月31日
5぀星のうち5の評䟡

My experience with Sebastiaan has been

My experience with Sebastiaan has been exceptionally positive. He is a true professional with extensive knowledge, always able to explain even the most complex matters clearly. He acts with the client’s best interest in mind, inspiring trust and a sense of security. Working with him is an absolute pleasure.

2025幎5月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス