We zijn ingeloot voor een nieuwbouwwoning en zijn in ons enthousiasme spontaan binnengelopen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben een afspraak gemaakt voor 2 september. Als deze ontvangst d... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
We werden uitstekend geholpen door Maurice en Tim. Beide heren hebben ons enorm goed bijgestaan: we werden helder en deskundig voorgelicht, en zijn keurig binnen ons gestelde budget gebleven. Nu kij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geen ster waard/waardeloos: Wij zijn bijna 8 weken verder na oplevering woning een door bouwbedrijf van Grunsven in ERP die met Huysinc samenwerkt. Het gaat over een douchecabine die wij bij Huysinc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Erg fijn geholpen voor een keuken door Lincy.
Wij wisten wel heel duidelijk dat we niet voor een vrij standaard witte keuken wouden gaan, maar wat dan wel... Met een rondje door de showroom werd wel een steeds duidelijker beeld geschetst. Ze heeft voor ons een keuken ingedeeld met praktische opbergmogelijkheden en alle apparatuur zoals we graag zouden zien. Ook fijne kleuren/materialen opties laten zien voor fronten en bladen zodat we hier zelf een goede combinatie in konden maken.

Huysinc ããã®åç
This review only concerns the showroom, design and offer stages. The kitchen has not been built yet, so I can't comment on the quality yet.
Impressive showroon, kind and attentive staff. The help in designing a beautiful kitchen/bathroom is excellent, they really listen to your wishes and ideas.
BUT BEWARE: they will push hard for you to accept an offer and sign it ASAP. You should know that Van Wanrooij does not offer a cooling off period, so once you sign, you are stuck with them (or you have to pay a fine for getting out of the agreement). So don't commit, take your time and make sure you are comfortable with the design and offer.
In my case, there was a strong push to choose kitchen appliances of a certain brand. After coming home and reading some really concerning reviews and comments in forums like Tweakers and Consumentenbond, I tried to retract from the agreement and try again with a different brand.
I was told that that is impossible. We can make changes to another brand, but the costs of course go higher (more than the difference in price for the chosen appliances).
At this point, I had lost all leverage for negotiation by having signed.
So I would definitely still recommend checking them out and getting an offer, but with the warning of only signing an offer after careful reviewing every single detail and negotiating the price for what you want.
It should be common sense, I know, but don't make my mistake of assuming a cooling off period.
------
Edit: in response to the comment below, my reference number is 178693. (I don't see how to reply to comments)

Huysinc ããã®åç
Stephan heeft ons TOP en met kennis van zaken en vol enthousiasme geadviseerd !!! Antoinette & Yvon

Huysinc ããã®åç
In een schitterende showroom op een hele fijne manier een keuken uitgezocht. De keuze is in de showroom is groot qua opstellingen en apparatuur. De verkoper Stephan stond ons op een kundige en relaxe manier te woord zonder ons het idee te geven dat we moesten kopen. Zijn houding om mee te denken qua opstelling en gebruiksgemak hebben we als zeer prettig ervaren.
Kortom we zijn zeer tevreden en zullen van Wanrooij zeker adviseren.

Huysinc ããã®åç
Geweldig bedrijf, verkopers denken met je mee en na wat heen en weer gebel is er toch de oplossing die ik verwachtte. Top! Op naar de volgende keuken, na een jaar of 15.

Huysinc ããã®åç
Geholpen door Nick Hendriks, alle lof voor hem. Hij wist binnen korte tijd welke stijl badkamer zowel tegels als sanitair bij ons paste. Een vakman, wij raden hem zeer zeker aan!

Huysinc ããã®åç
Wouter van IJzendoorn heeft ons uitstekend geholpen bij de inrichting van onze badkamer. Vakkundig, geduldig en met een goed oog voor onze wensen. Wij kunnen Wouter van harte aanbevelen.

Huysinc ããã®åç
Van te voren waren we al twee keer wezen kijken ter voorbereiding. We dachten dat we wisten wat we wilde hebben. Nick vroeg door en liet ons onverwachte alternatieven zien, waardoor we uiteindelijk een mooiere badkamer zullen krijgen! Was zeer onverwacht, maar meer dan de moeite waard

Huysinc ããã®åç
Top geholpen door Thijmen, jammer dat wij de vloer niet konden laten leggen door Van Wanrooij nu moeten wij een andere firma zoeken voor onze nieuwbouwhuis voor de vloeren.

Huysinc ããã®åç
Prachtige showroom ...goed advies ...Prima service!

Huysinc ããã®åç
Mooie zaak en een uitstekend assortiment met volop keus

Huysinc ããã®åç
Prima geholpen door Marcel en Wouter zij weten waar ze over praten.
Dus kortom goed advies en keurige zaak.

Huysinc ããã®åç
Van adviseur Stephan een goed en eerlijk advies gekregen, rekening houdend met onze wensen.

Huysinc ããã®åç
positieve indrukken ondersteund door positieve en deskundige mensen

Huysinc ããã®åç
We gingen naar van Wanrooij met de verwachting wat ideeën op te doen. Uiteindelijk hebben we een prachtige keuken uitgekozen dankzij de goede hulp van Lincy. Ze kon zich goed inbeelden in onze wensen wat het erg makkelijk maakte om een keuken uit te kiezen. Wij raden van Wanrooij zeker aan!

Huysinc ããã®åç
Hartelijke ontvangst, prima begeleiding door kennis van zaken, luisteren naar wensen en duidelijk zijn over mogelijkheden en onmogelijkheden. Bas, bedankt

Huysinc ããã®åç
Geweldig geholpen bij de inrichting van de badkamer en het toilet. Verrassende adviezen en handige tips gekregen. Wat een mooie showroom en fijne ontvangst.

Huysinc ããã®åç
T. heeft ons vandaag goed geholpen bij het ontwerpen/uitkiezen van de badkamer. T. stelde zich flexibel en rustig op. Vanwege de vele keuzes is het ons niet gelukt om alles vandaag af te ronden. Vanwege de sluitingsdatum die binnenkort is, was het mogelijk om voor volgende week zaterdag een vervolgafspraak in te plannen. Heel fijn allemaal!

Huysinc ããã®åç
Mooie showroom en een prettig verkoopproces. Geen opdringerige verkopers zoals bij de Mandemakers Groep. Ook de montage wordt prima verzorgd door nette monteurs. Nazorg/eerste lijns klachtenafhandeling kan nog wel een stuk beter. Uiteindelijk is mijn klacht wel naar tevredenheid opgelost.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã