Banner for Huysinc

Huysinc レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We zijn ingeloot voor een nieuwbouwwoning en zijn in ons enthousiasme spontaan binnengelopen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben een afspraak gemaakt voor 2 september. Als deze ontvangst d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We werden uitstekend geholpen door Maurice en Tim. Beide heren hebben ons enorm goed bijgestaan: we werden helder en deskundig voorgelicht, en zijn keurig binnen ons gestelde budget gebleven. Nu kij... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Geen ster waard/waardeloos: Wij zijn bijna 8 weken verder na oplevering woning een door bouwbedrijf van Grunsven in ERP die met Huysinc samenwerkt. Het gaat over een douchecabine die wij bij Huysinc... もっず芋る

䌁業情報

1. 日甚品店
  2. キッチン リフォヌム業者
  3. キッチン甚品店
  4. デパヌト
  5. 床材店
  6. 济宀リフォヌム業

圓該䌁業による蚘述

Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Lincy heeft ons geweldig geholpen en kan zich goed inleven in de wensen van de klant!!

Lincy heeft ons geweldig geholpen en heeft ons goed geholpen met alle wensen die we wilde. We hebben mede dankzij Lincy een prachtige keuken uitgezocht top gedaan!!

2022幎2月7日

Bedankt voor je review!

Fijn contact

Fijn contact, veel kennis van zaken en een goed advies. De showroom was (zeer) netjes en voorzien van de actuele trends.

2022幎2月4日

Huysinc からの回答

Beste Bjorn, bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent!

5぀星のうち5の評䟡

Wat is dit een prachtig bedrijf

Wat is dit een prachtig bedrijf, en met adviseurs die echt weten waar ze het over hebben.
Als je hier niet kan slagen dan lukt het echt nergens.

2022幎1月31日

Huysinc からの回答

Beste Gert, bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent.

Mr. B

Good experience

2022幎1月28日

Huysinc からの回答

Thank you for your positive review!

Hele mooie winkel

Hele mooie winkel, ik beveel het iedereen aan, om hier te gaan kijken.
Robin van Overbeek heeft ons goed en naar tevredenheid geholpen.

2022幎1月28日

Huysinc からの回答

Bedankt Conny voor je mooie review!

Droomkeuken

Wij zijn bij Van Wanrooij door Michael fantastisch geholpen. Op een hele rustige en plezierige manier heeft hij ons in no-time naar onze droomkeuken geleid. Binnen ons budget. Van harte aanbevolen.

2022幎1月11日

Huysinc からの回答

Beste Patricia, bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent!

Ruime keuze

Ruime keuze. Luisteren goed naar de klant. Nemen de tijd voor je.

2022幎1月4日

Huysinc からの回答

Bedankt Ferhat voor je positieve review!

5぀星のうち5の評䟡

Heel goede hulp bij het maken van de

Heel goede hulp bij het maken van de juiste keuzen; duidelijke tekeningen en 2- en 3D indelingen.

2022幎1月3日

Huysinc からの回答

Beste Herry, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen tijdens de afspraak.

5぀星のうち5の評䟡

Genoeg om een keuze te maken

Genoeg om een keuze te maken. Ervaring met de adviseur was top.[Thijmen den Hartog]
Lekker gewoon en niet ‘uit de hoogte’ dat past beter bij ons
Programma om alles in 3D te laten zien was top en je kon zien dat hij ervaring hier in had.
Helaas staan er weinig prijzen dus dat hoor later pas . Zou beter zijn met prijs van de onderdelen erbij.om te weten wat of iets in jou budget past
Zijn er zelf 3x geweest om alles goed te bekijken.

2021幎12月19日

Huysinc からの回答

Beste Andre, bedankt voor je review! We geven het mooie compliment door aan Thijmen.

5぀星のうち5の評䟡

Top advies van een topadviseur die ook een eerlijke professional is

Jannick Vervoorn hebben wij ervaren als een eerlijke professional die echt goed kan luisteren en oog voor zijn klant heeft. Hij is geduldig en denkt goed mee. Zijn ontwerp van de keuken is super.
Hij laat je niet vallen als je de keuken hebt gekocht, dit blijkt uit hoe hij snel en alert hij reageert op onze vragen achteraf. Jannick is super en wat ons betreft het gezicht van Van Wanrooij.

2021幎12月17日

Huysinc からの回答

Beste Asha Abdullahi, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat jullie tot een mooi eindresultaat zijn gekomen! We zullen deze mooie review zeker aan hem doorsturen.

5぀星のうち5の評䟡

We zijn ontzettend goed door Thijmen

We zijn ontzettend goed door Thijmen geholpen. Was nog gezellig ook.
We hebben nu onze droombadkamer, mede dankzij de expertise van Thijmen.

2021幎12月6日

Huysinc からの回答

Beste Peter, bedankt voor je review! We gaan de complimenten doorgeven aan Thijmen.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goed advies bij badkamer

Zeer goed geholpen met het uitzoeken van onze badkamer. Denkt goed mee en geeft helder advies.

2021幎12月6日

Huysinc からの回答

Beste heer, mevrouw van Heugten, bedankt voor je review! Fijn dat je zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van je nieuwe badkamer.

Geweldige service

We hebben bij Van Wanrooij een top badkamer kunnen uitzoeken. De service is ongekend. Je krijgt goed advies, er wordt actief met je meegedacht, de lunch was een zeer aangename verrassing en je ontwerp in 3d kunnen zien is erg bijzonder. Jeroen bedankt voor je hulp!

2021幎12月5日

Huysinc からの回答

Beste Bradley, bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。