Mine skÊrebrÊtter af plastik rÞg ud, efter jeg erfarede hvordan de afgav mikroplast ved brug. Og valget pÃ¥ nye skÊrebrÊtter faldt pÃ¥ 2 i forskellig stÞrrelse fra HvalsÞe. De er lavet af eg, tykke og l... ãã£ãšèŠã
Vi modtog en smuk bÊnk der desvÊrre havde en skade og vi skrev en mail til HvalsÞ design med dokumentation. Der blev svaret hurtigt dagen efter, med besked om at vi kunne fÃ¥ pengene retur eller de vil... ãã£ãšèŠã
Virkelig lÊkre produkter og god kvalitet. Bestilte 2 knagerÊkker i sortlakeret eg med messing knopper en 100 cm og en 50 cm. De blev hurtig leveret og da vi pakkede dem ud blev vi meget positive overr... ãã£ãšèŠã
Er virkelig glad for vores nye skoreol. Flot design, god kvalitet, problemfri levering. PÃ¥pegede en enkelt lille fejl, der straks blev rettet og leveret nÊste dag. Flot kundeservice - god stil. Fortje... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
HvalsÞe er en lille design-virksomhed, som laver boligtilbehÞr i lÊkker håndlavet kvalitet, som er til at betale. Vi laver blandt andet vÊgure i trÊ og marmor, og knivmagneter i trÊ.
ãã³ããŒã¯
- info@hvalsoe-design.dk
- hvalsoe-design.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
DÃ¥rlig retur oplevelse
Link i e-mail til kÞb af returfragt virker ikke og kan umiddelbart heller ikke finde link på hjemmeside. Har skrevet til HvalsÞe 2 gange over 14 dage uden at få en svar og der er heller ikke et telefon nummer man kan ringe til.
Ville gerne bytte til en stÞrre stÞrrelse da produktet er fint men for kort
Ãv
Et godt produkt og hurtig levering.
Et godt produkt og hurtig levering.
Har kÞbt virkelig flotte messingâŠ
Har kÞbt virkelig flotte messing knopper og de Pynter så flot på vÊggen og kan holde selv lidt tungere tasker.
Det bedste var dog de meget smarte skruer og ravplugs som fulgte med. Meget nemme at sÊtte op ðð»
NÊste kÞb bliver skoreolerne.
Aldrig nogle problemer ð
Vi har kÞbt mange fine ting hos HvalsÞ- design, og altid vÊret glad for at handle hos dem, ð
Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefaleâŠ
Vi kan på det varmeste anbefale Hvalsoe-Design.
Alt har vÊret i orden og det er lÊkre ting vi modtog. Så tÞv endelig ikke med at kÞbe her.
Kvalitet for pengene, nemt og hurtigt leveret.
Nemt at handle på hjemmesiden. Hurtig levering og produktet lever fuld ud op til mine forventninger.
Hurtig levering og nÃ¥r man sÃ¥ fÃ¥râŠ
Hurtig levering og nÃ¥r man sÃ¥ fÃ¥r leveret et mega smukt og funktionelt produkt sÃ¥ kan man kun blive glad. Vil bestille yderligere 2 stk. men vi er pÃ¥ ferie pt sÃ¥ de kan forvente en ny ordre pÃ¥ 2 i eg med messing senest den 15/4. Tsk for et flot produkt og for god behandling ð
Så smuk en knagerÊkke
Så smuk en knagerÊkke - hurtig levering
Meget tilfreds og hurtig levering
Meget tilfreds og hurtig levering
Virkelig godt tilfreds med produktet ogâŠ
Virkelig godt tilfreds med produktet og hurtig levering.
Super lÊkkert produkt og god service
Super lÊkkert produkt og god service. Kan klart anbefales
SkÊrebrÊtter i massivt egetrÊ med saftrille.
Har kÞbt trÊ skÊrebrÊt i massivt egetrÊ med rille, da vi gerne ville undgÃ¥ skadeligt plast. De virkede virkelige lÊkre og umiddelbart en rigtig fint pris ogsÃ¥ i forhold til alle dem jeg har kigget pÃ¥ for at finde de rigtige. Den ene blev dog efter fÞrste brug og vask misfarvet af en stegepande jeg desvÊrre havde lagt til tÞrre med skÊrebrÊttet. Det virkede utroligt tÞrt allerede efter denne fÞrste vask, hvor trÊet har rejst sig og efter henvendelse burde det ikke vÊre nÞdvendigt selv at oliere det til en start. Det stÞrre skÊrebrÊt er blevet lidt skÊvt (det buer pÃ¥ midten) allerede efter at vÊre brugt to gange og kan ikke ligge helt fladt lÊngere. Eftersom der ikke var nogen reklamation at hente i det lille brÊt, tÊnker jeg heller ikke at der er i det andet - jeg havde nok bare forestillet mig at de var meget robuste og ville holde âformenâ lÊnge. Ellers flotte skÊrebrÊtter..

HvalsÞe ããã®åç
Alt som forventet
Alt som forventet - gode solide produkter. En side, der er nem at navigere rundt i, samt hurtig levering.
LÊkre skÊrebrÊtter i egetrÊ
LÊkre skÊrebrÊtter i egetrÊ. Smukt udformet og flot velbehandlet trÊ.
Det er Sà flot og meget gennemfÞrt
Det er Sà flot og meget gennemfÞrt. SÃ¥ bedste anbefaling her frað¥³
Alt OK
KÞbte et egetrÊsspÊkbrÊt. Jeg er meget tilfreds både med det og leveringen, som var hurtig og uden prroblemer
Flotte kvalitetsprodukter
Vi har valgt at indrette vores nye entré med HvalsÞes stumtjener, skostativ og nye bÊnk, altsammen i naturen. Det er bare så flot og vi får mange positive kommentarer på indretningen, produkternes udseende og kvalitet!