レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Produktet skuffer. Levering var hurtig, men sÃ¥ er der desvÊrre ikke flere positive ting. Man kan helt sikkert dufte kapslerne lidt, men det Êndrer desvÊrre ikke pÃ¥ opfattelsen af smagen. Hele fa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en flaske her i sommerferien 2024 da Hydrink var et billigere valg for mig end Airup. Selve flasken og pods er god kvalitet, dog var jeg overrasket over at det larmer en smule nÃ¥r man h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har tidligere skrevet et opslag ang reklamation af en utÊt drikkedunk. Hydrink svarede tilbage pÃ¥ min trustpilot bedÞmmelse, at de havde sendt mig en mail tilbage ang refundering af penge. Men dette... もっず芋る

God service. Bestilte 22.december (ikke en julegave) og fik en mail den 23.december om at drikkedunken ikke ville nÃ¥ frem til jul. (Ikke nÞdvendigt, da det ikke var en julegave - men god service) Pro... もっず芋る

䌁業情報

1. 容噚入り飲料氎提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hos Hydrink kan du få en innovativt drikkedunk, som kan forvandle smagen af din vand med duft. Du kan få smagen af Cola, Citron, Ananas, Appelsin eller Vindrue uden at tilfÞje ekstra kalorier. Hydrink bruger kun din naturlige lugtesans til at give vandet en forbedret smag. Vores drikkeflaske er fri for BPA og BPS, så dig og din familie kan drikke uden at bekymre om skadelige stoffer.

3.2

3.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Snyd og svindel kan slet ik smage

Snyd og svindel kan slet ik smage forskel har givet over 300 kr for ja en gang vand hold jer langt vÊk fra dem

2025幎5月16日

Hej Ronnie

Vi er kede af din oplevelse men bare rolig det lyder som om aroma ringen ikke er trukket op

Vores support har svaret på din mail og hjÊlper dig gerne videre

Mit vand smager ikke af appelsin

Mit vand smager ikke af appelsin, til trods for det er den ring jeg har sat på flasken 😢

2025幎5月1日

Hej
Har du sat aroma ringen korrekt på og fulgt vejledningen? Det kan have betydning for smagen.
Har du også prÞvet de andre ringe smager de som de skal?
Vi hjÊlper gerne videre.

God kundeservice

Har ikke prÞvet drikkedunken endnu, da det er en gave. Men da prisen blev sat ned, lige efter indkÞbet, kontaktede jeg kundeservice og fik med de samme differencen retur.

2025幎4月13日

Hydrink からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Hydrink. HÃ¥ber Hydrink flasken opfylder dine forventninger!

Hurtig levering, hurtig svar på mail og god service.

2025幎4月14日

Hydrink からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er mega glade for, at du er tilfreds med hurtig levering og god service.

Flasken er fin

Flasken er fin, men de smag der er med,
smager ikke lige de de er 🥎

2025幎4月2日

Hydrink からの回答

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du synes godt om flasken og vi tager om smagen med videre i vores udvikling.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Nemme at samle og rengÞre.
Har skabt stor glÊde herhjemme.

2025幎1月28日

Hydrink からの回答

Hej Jane, Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med den hurtige levering, og at Hydrink flasken både er nem at samle og rengÞre.

Egentlig et godt produkt - men låg allerede i stykker

Egentlig er produktet lÊkkert og datteren drikker meget mere vand.
DesvÊrre har hun kun haft den to uger og den ene skrue oppe ved låget, er gået i stykker - og kan nu ikke lukkes, og det gÞr at hun ikke vil bruge den.

Det kunne vÊre godt hvis man kan kÞbe et nyt skruelåg til drikkedunken, så den flittigt kan bruges igen!

2025幎1月17日

Hej Katja,
Tak for din anmeldelse og for din Êrlighed. Vi er glade for at hÞre, at din datter drikker mere vand med Hydrink.
Vi er selvfÞlgelig kede af, at låget gik i stykker så hurtigt. Vi allerede sendt en ny Hydrink flaske til jer helt uden omkostninger. Vi håber, at den bliver brugt flittigt igen!

Hydrink, meget blandet og dårlig oplevelse med dem

Jeg bestilte 2 styk Hydrink drikkedunk, 10 minutter efter fÃ¥r jeg en nyhedsmail om at jeg nu kan fÃ¥ rabat, men jeg havde jo kÞbt til fuld pris 😳 skrev til dem og de ville godtgÞre forskellen, det sker bare ikke.
Drikkedunk viser sig nu at vÊre utÊt, som i en stÞrre pÞl er under den på bordet, ting i tasken bliver gennemblÞdt.
Kontakter Hydrink igen, efter nogle mails frem og tilbage, vil de have den retur til ombytning, men så bliver der tavshed fra dem.
De får 1 stjerne for virkelig dårlig kundeservice og et dårligt produkt, som de ikke engang gider at tage seriÞst selv.

2024幎10月28日

Fint produkt.

Fint produkt.
Jeg Þnskede en flaske til at bruge med vand med brus i.
Det synes jeg ikke den var egnet til, da kulsyren fik vandet til at boble ud af tuden.
SÃ¥ jeg fik pengene nemt retur og det var god kundeservice.

2024幎10月14日

Har tidligere skrevet et opslag ang

Har tidligere skrevet et opslag ang reklamation af en utÊt drikkedunk.
Hydrink svarede tilbage på min trustpilot bedÞmmelse, at de havde sendt mig en mail tilbage ang refundering af penge. Men dette er ikke sandt. Så de lyver også i deres svar herinde på trustpilot for at se bedre ud. Jeg har aldrig hÞrt noget tilbage fra dem om min sendte mail om reklamation. Så vil slet ikke anbefale at kÞbe ved dem.

2024幎9月2日

Godt men ikke lydlÞs.

Selve flasken og pods er god kvalitet, dog var jeg overrasket over at det larmer en smule når man har en aromaring aktiveret. Udover det så den måde man modtager aromaen er med små luft bobler, hvilket overraskede mig i starten.
Det er et godt produkt, man skal vare vende sig til det.

2024幎7月21日

Hej,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du kan lide flasken og Aroma Ringene. Det er meningen, at Hydrink flasken larmer lidt, da det sikrer, at duften kommer ordentligt igennem. Vi håber, du fortsÊtter med at nyde produktet!

SlÞj smag

SlÞj smag, og den er utÊt. krÊver en erstatning

2024幎2月9日

Hej

Vi beklager dybt din skuffelse. Vi vil gerne erstatte det utilfredsstillende produkt og vil kontakte dig snarest muligt.

Venlig hilsen,
Hydrink.dk