Altid super betjening. De allerbedste anbefalinger herfra. Tillid betyder alt, specielt også vedr. ens bil. Den tillid lever de fuldt op til. Tak Brian for altid god behandling.
KÞrte fra Strib til RingkÞbing for at fÃ¥ skiftet til vinterdÊk pÃ¥ min Skoda Elroq. Super godt tilbud og en meget imÞdekommende og god betjening. PS: Brug ventetiden pÃ¥ et kig i biludstillingen. Du... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte i vinters en Opel Astra ved HAC-biler. KÞbsprocessen var god, og med god service. DesvÊrre gik bilen i marts igen og igen i nÞdprogram. Jeg lavede en reklamation pÃ¥ bilen. En time sene... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AUTOCENTER MED MERE END 30 à RS ERFARING Hos Hydro AutoCenter i RingkÞbing har vi mere end 30 Ã¥rs erfaring som autovÊrksted. Vi stÃ¥r til rÃ¥dighed for dig, uanset om det gÊlder reparation af biler, udlejning af trailer og meget mere. GOD SERVICE ER I HÃJSÃDET Hos os lÊgger vi vÊgt pÃ¥, at det skal vÊre nemt at have sin bil pÃ¥ vÊrksted, og at der skal vÊre service i hÞjklasse, sÃ¥ du hurtigt kan blive godt kÞrende. Vi fokuserer pÃ¥ de gode relationer, der er mellem os og vores mangeÃ¥rige trofaste kunder
Herningvej 82, 6950, RingkÞbing, ãã³ããŒã¯
- 97320301
- post@hydroautocenter.dk
- hydroautocenter.dk
Meget imÞdekommende personale ogâŠ
Meget imÞdekommende personale og professionel.
Pris og reparation stemmer over ens og i hÞj kvalitet
Altid super betjening.
Altid super betjening.
De allerbedste anbefalinger herfra.
Tak Brian for altid god behandling.
Hurtig og professionel hjÊlp ved akutâŠ
Hurtig og professionel hjÊlp ved akut problem. Flink og hÞflig betjening samt stor fleksibilitet. Kan klart anbefales.
Jeg stod og skulle bruge en lånebil
Jeg stod og skulle bruge en lånebil.
Jeg ringede derind for at hÞrer om mulighederne og en time efter kunne jeg hente bilen.
Servicen var i top og der var ikke en finger at sÊtte på bilen.
Jeg har flere gange skulle bruge en lånebil i forbindelse med mit arbejde og aldrig har det vÊret så nemt.
KÊmpe tak til Brian for den gode service og den gode pris.
- Jonas
Super service til en god pris
KÞrte fra Strib til RingkÞbing for at få skiftet til vinterdÊk på min Skoda Elroq.
Super godt tilbud og en meget imÞdekommende og god betjening.
PS: Brug ventetiden på et kig i biludstillingen. Du vil blive overrasket over udbuddet!
Et rigtigt godt vÊrksted
En meget god oplevelse! Kom ind fra gaden med et pludseligt opstået problem med bilen. Fantastisk service og imÞdekommenhed fra både administrativt personale og mekanikeren - og til en absolut fair pris. Gid dette vÊrksted lå i min baghave på SjÊlland.
Midtjyllands bedst autovÊrksted
Når kvalitet arbejde er en tillid sag så vil jeg anbefale man bruge hydro autocenter
Du bliver altid mÞdt af smilende personale og der er altid god stemning på vÊrkstedet
Hilsen Claus Maagaard Hansen
Altid topservice
Altid topservice
Kompetent, hurtigt og problemfrit vÊrkstedsbesÞg.
Jeg har brugt Hydro Autocenter igennem nogle år efterhånden.
Kan varmt anbefales.
Hydro autocenter er et Fantastisk firmaâŠ
Hydro autocenter er et Fantastisk firma
Venlige og kompetente medarbejdere og opgaven udfÞrt hurtigt og til en ok pris.
Altid service i top hos Hydroautocenter.dk
Jeg har haft min bil til service hos Hydro Autocenter i RingkÞbing flere gange, og hver gang har jeg vÊret yderst tilfreds. Personalet er venligt, professionelt og tager sig tid til at forklare, hvad der bliver lavet. Man fÞler sig godt behandlet, og arbejdet bliver udfÞrt grundigt og til tiden. Priserne er rimelige, og der er aldrig nogen overraskelser. En lokal virksomhed med hÞj trovÊrdighed â kan varmt anbefales!
Top kvalitet, dejlige menneskerâŠ
Det er bare et fantastisk vÊrksted, hvor du fÞler dig meget velkommen. Fantastisk personale, kvalitet i top, og lÊkre omgivelserâŠ
Super god service
Super god service, Êrlige folk, og fikset bil, kan helt sikkert anbefalesð€©
Very professional people who works atâŠ
Very professional people who works at Hydro Autocenter, they know everything about cars, no matter what car you drive, they are always ready to help.
Virkelig god service
Virkelig god service, har altid fået min bil lavet der. Og bliver ved med det .
Vild god service!!
Vild god service!!!
Er der med det samme der er brug for hjÊlp og finder hurtig en lÞsning. Vil altid anbefalde dem
Bruger altid Hydro Autocenter
Bruger altid Hydro Autocenter.
Har netop haft bilen ude til et lille tjek samt skift til vinterdÊk.
Var som altid tilfreds med servicen.
Havde min bil pÃ¥ vÊrkstedet den 4/2âŠ
Havde min bil på vÊrkstedet den 4/2 2025.
Havde på forhånd vÊret på kontoret og fik en rigtig god vejledning på hvad der skulle laves og på prisen. SÞd pige der vidste, hvad hun snakkede om.
Kan kun vÊre godt tilfreds
What a perfect Service!!!
What a perfect Service!!!
We got a flat tyre and this unbelievable Team helped us with a perfect fitting new Tyre and the Change from the defekt one to the new and all this Service within 1 1/2 Hour ð
We never expected the Solution of our problem in this short span and we are extremly thankful that we can go back to Germany today
Thank you, thank you, thank you ððð€©
Fantastisk service
Fantastisk service,
Fantastisk kundebetjening, Êrlig om hvad der skal laves. Har en hÞj fagligniveau. Har både fået lavet service og Reparation og kun rosende ord.
Kan klart anbefale Hydro Autocenter

Hydroautocenter ããã®åç
Rigtig god Service
Rigtig god Service. Min bil har vÊret på vÊrkstedet 3 gange på en uge, og de har bare gjort alt for at fikse den, hvilket jeg synes er den perfekte service.

Hydroautocenter ããã®åç