レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

KÞrte fra Strib til RingkÞbing for at fÃ¥ skiftet til vinterdÊk pÃ¥ min Skoda Elroq. Super godt tilbud og en meget imÞdekommende og god betjening. PS: Brug ventetiden pÃ¥ et kig i biludstillingen. Du... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kÞbte i vinters en Opel Astra ved HAC-biler. KÞbsprocessen var god, og med god service. DesvÊrre gik bilen i marts igen og igen i nÞdprogram. Jeg lavede en reklamation pÃ¥ bilen. En time sene... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店

圓該䌁業による蚘述

AUTOCENTER MED MERE END 30 ÅRS ERFARING Hos Hydro AutoCenter i RingkÞbing har vi mere end 30 Ã¥rs erfaring som autovÊrksted. Vi stÃ¥r til rÃ¥dighed for dig, uanset om det gÊlder reparation af biler, udlejning af trailer og meget mere. GOD SERVICE ER I HØJSÆDET Hos os lÊgger vi vÊgt pÃ¥, at det skal vÊre nemt at have sin bil pÃ¥ vÊrksted, og at der skal vÊre service i hÞjklasse, sÃ¥ du hurtigt kan blive godt kÞrende. Vi fokuserer pÃ¥ de gode relationer, der er mellem os og vores mangeÃ¥rige trofaste kunder

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jeg stod og skulle bruge en lånebil

Jeg stod og skulle bruge en lånebil.
Jeg ringede derind for at hÞrer om mulighederne og en time efter kunne jeg hente bilen.
Servicen var i top og der var ikke en finger at sÊtte på bilen.

Jeg har flere gange skulle bruge en lånebil i forbindelse med mit arbejde og aldrig har det vÊret så nemt.
KÊmpe tak til Brian for den gode service og den gode pris.

- Jonas

2025幎11月3日

Et rigtigt godt vÊrksted

En meget god oplevelse! Kom ind fra gaden med et pludseligt opstået problem med bilen. Fantastisk service og imÞdekommenhed fra både administrativt personale og mekanikeren - og til en absolut fair pris. Gid dette vÊrksted lå i min baghave på SjÊlland.

2025幎10月29日
5぀星のうち5の評䟡

Altid service i top hos Hydroautocenter.dk

Jeg har haft min bil til service hos Hydro Autocenter i RingkÞbing flere gange, og hver gang har jeg vÊret yderst tilfreds. Personalet er venligt, professionelt og tager sig tid til at forklare, hvad der bliver lavet. Man fÞler sig godt behandlet, og arbejdet bliver udfÞrt grundigt og til tiden. Priserne er rimelige, og der er aldrig nogen overraskelser. En lokal virksomhed med hÞj trovÊrdighed – kan varmt anbefales!

2025幎10月23日
5぀星のうち5の評䟡

What a perfect Service!!!

What a perfect Service!!!
We got a flat tyre and this unbelievable Team helped us with a perfect fitting new Tyre and the Change from the defekt one to the new and all this Service within 1 1/2 Hour 😀
We never expected the Solution of our problem in this short span and we are extremly thankful that we can go back to Germany today
Thank you, thank you, thank you 👍🙏🀩

2025幎1月6日

Fantastisk service

Fantastisk service,
Fantastisk kundebetjening, Êrlig om hvad der skal laves. Har en hÞj fagligniveau. Har både fået lavet service og Reparation og kun rosende ord.
Kan klart anbefale Hydro Autocenter

2024幎11月12日
Hydroautocenter ロゎ

Hydroautocenter からの回答

Hej Orla.
Mange tak for din fine anmeldelse.

Rigtig god Service

Rigtig god Service. Min bil har vÊret på vÊrkstedet 3 gange på en uge, og de har bare gjort alt for at fikse den, hvilket jeg synes er den perfekte service.

2024幎9月16日
Hydroautocenter ロゎ

Hydroautocenter からの回答

Hej Mathilde.

Mange tak for din pÊne anmeldelse.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。