レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en pakke fra Hyggedanmark som skulle bruges til gave, og efter en kort dialog pÃ¥ Instagram, blev den sendt afsted, sÃ¥ den nÃ¥ede frem. SkÞn service og meget imÞdekommende. Det mÊrkes nÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte nogen smukke House Doctor lanterner pÃ¥ Hyggedanmarks hjemmeside. Og jeg var virkelig glad for at modtage forsendelsen, som var sendt med GLS. Det hele var pakket sÃ¥ forsvarligt, og sÃ¥ l... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget god service, og meget hurtig afsendelse. Tusind tak for en god oplevelse. Dog lidt Êrgeligt at man ikke kunne gÞre brug af jeres pris match garanti, da det var umuligt at komme igennem til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk hjemmeside med lÊkre produkter 👌🏻 Har netop modtaget min pakke fra hyggedanmark.dk og jeg er meget tilfreds 🙏🏻... Har haft kontakt til deres kundeservice og der har jeg oplevet en ku... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HYGGEDANMARK.dk er en dansk webshop hvor nÞgleordet er HYGGE. Hos os finder du kategorier med alt fra danske design klassikere, livstilsprodukter, smykker, til bÞrn, brugskunst, på rejsen, til krop & sjÊl og meget mere, hos os er det kun fantasien der sÊtter grÊnsen. Der bliver arbejdet hver eneste dag på at finde nye hyggelige ting til hylderne. Hos HYGGEDANMARK strÊber vi efter du får den bedste oplevelse hver gang du besÞger os. Vi fÞrer både mÊrkevarer og upcoming designere og vi håber du vil fÞle dig inspireret og byder dig velkommen.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

71件のレビュヌ

Altid god service og hurtig sikker

Altid god service og hurtig sikker levering. Tjekker altid om Hyggedanmark har det jeg skal bruge inden jeg kigger andre steder.

2021幎5月6日

KÊre Mette
Denne anmeldelse gik lige i hjertekuglen !
TUSIND TAK, har delt denne på de SOME, så fin og så glad er vi for den.

Når man får sådan en anmeldelse, er det det hele vÊrd.

Tak for dig som kunde.

De allerbedste hilsner
HYGGEDANMARK :)

Glad og tilfreds

Nemt at bestille - hurtig levering - tilfreds med min vare.

2021幎5月1日

KÊre Pia
Tak for din anmeldese og de 5 stjerner :)
De bedste hilsner

fint

fint helt iorden

2021幎4月14日

KÊre Lis
Dejlig du var tilfreds og tak for din anmeldelse :)

Fin hjemmeside og udvalg

Fin hjemmeside og udvalg.
Min kÞbte vare, der skal bruges som gave kom hurtigt. Meget tilfreds.

2021幎3月27日

KÊre Marianne
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
HYGGEDANMARK

Hurtig levering og nem returnering

Hurtig levering. DesvÊrre passede produktet ikke med vores mål - men Sally hjalp med hurtig og nem returnering. Tak!

2021幎3月12日
自発的なレビュヌ

KÊre Morten
:)) Det var så lidt og beklager der kom en forkert farve afsted til at starte med, så tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

HYGGEDANMARK

Super nem webshop at navigere og handle

Super nem webshop at navigere og handle i. Hurtig levering og info hele vejen⭐⭐⭐⭐⭐

2021幎3月10日

KÊre Chahu
WAW sikke en flot anmeldelse ! TUSIND TAK :)
Vi prÞver at gÞre ALT for at vores kunder fÞler vi ikke har glemt dem, når man venter på en
bestilling vare, så din anmeldelse er vi virkelig glad for og tak for de store stjerner ;).
De bedste hilsner fra HYGGEDANMARK

Fin levering
Godt produkt.

2021幎2月26日

KÊre Ditte
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og de flotte 5 stjerner, glad for den var fin og det gik godt med at få leveret :)
Bedste hilsener
HYGGEDAMARK

Super service. Skrevet til dem på mail og de har skrevet tilbage indenfor 30 min. Flot

2021幎2月23日
自発的なレビュヌ

KÊre Natalia
Tak for dine sÞde ord, vi bliver så glade når nogen tager sig tiden til at sende lidt kÊrlighed afsted ;)
Og tusind tak for de 5 stjerner.
Bedste hilsner HYGGEDAN;ARK

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。