Super vriendelijke dame die ons geholpen heeft ons zie je zeker nog terug onze zoon in helemaal fan van jullie winkel .
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super goed geholpen, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn zoon is hier super geslaagd leuke items gekocht hij zal zeker weer terugkomen. Eindelijk een winkel naar zijn goesting. Keep up the... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super goed geholpen om schoenen te vinden voor mijn zoon die er niet waren in de winkel en toch sms gekregen de dag zelf nog dat de schoenen de dag erop al in de winkel zouden zijn! en aanrader voor w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Based in Belgium, Hympala sells the most sought after sneakers and streetwear on the market.
é£çµ¡å
Havermarkt 12, 3500, Hasselt, ãã«ã®ãŒ
- info@hympalastore.com
- hympalastore.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hele mooie winkel en het personeel isâŠ
Hele mooie winkel en het personeel is supervriendelijk en helpt je uitgebreid als je hier naar vraagt. ð

Top Store
Topð, één paar AJ's 1 gekocht in de winkel, super geholpen. Veel mensen verschieten van de prijs van de schoenen, maar een kenner weet dat de heel moeilijk te vinden zijn & wat ze waard zijn. Zeker een aanrader.

Hympala ããã®åç
Vriendelijke mensen en als je schoenenâŠ
Vriendelijke mensen en als je schoenen in je maat er niet zijn kan je ze bestellen en hebben je ze binnen 2 dagen

Hympala ããã®åç
Het personeel is zo lief en behulpzaam
Het personeel is zo lief en behulpzaam! En de winkel ziet er echt heel mooi uit met alleen maar mooie spullen.

Dope winkel
Je hebt me goed verder geholpen. Vriendelijk personeel.
De afstand zeker waard :)

Great service
Great service at the store Hasselt
Kind people
Good quality of the product

Snelle service en levering
Mijn Jordans waren op een week thuis, terwijl ze gezegd hadden dat het 10 tot 12 dagen ging duren dus aangenaam verrast.

Heel vriendelijk personeel
Heel vriendelijk personeel. En zeer goede bediening.

Hympala ããã®åç
Timely delivery and very helpfulâŠ
Timely delivery and very helpful employee in the store! Recommended!

Hympala ããã®åç
Weinig slechts op aan te merken
Oprecht vriendelijk en behulpzaam personeel. Ben zelf niet zo'n sneakerguy dus ze hebben mij tips gegeven om de schoenen er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien wat erg geapprecieerd werd. Verder is de winkel zelf ook mooi aangekleed en de schoenen worden verkocht aan schappelijke prijzen. Als ik nog eens een speciale sneaker nodig heb kom ik zeker terug.

Hympala ããã®åç
Zeer leuke en mooie winkel
Zeer leuke en mooie winkel, vriendelijke klantenservice

Top service, vriendelijk
Top service, vriendelijk ð€©
Groetjes Kelly ð

Hympala ããã®åç
Zeker naar deze winkel gaan ze hebbenâŠ
Zeker naar deze winkel gaan ze hebben super coole schoenen en ze helpen je super goed. Liam!

Hympala ããã®åç
Pleasure to do business with
Pleasure to do business with. Thanks for the great deal!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã