Testade draget av en kompis som köpt det. Vilken skrÀp. Gick in och kollade online. Finns inget företag med det namnet registrerat i Sverige. Pris:199kr. GÃ¥ online pÃ¥ alibaba sÃ¥ kan du köpa exakt samm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SkÀp frÃ¥n Kina. Tror man att man bestÀller frÃ¥n Sverige men har vÀntat pÃ¥ mitt paket i 3 veckor nu, enligt spÃ¥rningslÀnken har produkten skickats frÃ¥n Kina och Àr nu "fast" i Frankrike. Riktigt sur Àr... ãã£ãšèŠã
Den aktuella webbplatsen, inklusive de personer som pÃ¥stÃ¥s ha gett betyg dÀr, Àr fejk. Jag vet detta eftersom jag sjÀlv Àr fotografen bakom bilden som anvÀnds för att illustrera "Mikael, 41 Ã¥r". Pe... ãã£ãšèŠã
Noterar att allt kommer frÃ¥n Kina trots att de utger sig för att vara âbÀttreâ⊠NÀr jag ville avboka hÀnvisar de till att det Àr kunden som ska betala frakten trots att det stÃ¥r med stor blÀnkare pÃ¥ d... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Riktigt skrÀp produkt Àven företaget.
från kina!!!
från kina!!!
köp inte, sån dÀr droppshipping sida, recensionerna Àr Àven falska på deras hemsida. inte klokt.
Ãver 25dagars leverans tid
Ãver 25dagars leverans tid. Inte fÃ¥tt Àn katastrof.
Bluffföretag med lÃ¥ng lev.tid somâŠ
Bluffföretag med lÃ¥ng lev.tid som bestÀller frÃ¥n Kina och lÀgger pÃ¥ hutlösa priser!ð¡
Köp direkt frÃ¥n Temu istÀlletâŠ.
Bare juks og bedrag
Bare juks og bedrag, ikke kjÞp noe av de. Mailet de flere ganger, ikke noe svar.
skulle ta 3-5dar att få varan
BestÀllde 22 juli ,skulle ta 3-5dar den 1/8skulle få varan , har nu vÀntat 20 dar, skitdåligt,varje vecka så sÀger dom, den kommer nog i början av nÀsta vecka, idag 11 aug.
Skamföretag
Skamföretag. Dropshippad från Kina. Samma drag för 24 kr på Ali. Köp ej!!
Skyll er sjÀlva som köper skrÀp baraâŠ
Skyll er sjÀlva som köper skrÀp bara för det Àr billigt ð€£
Jag Àr snÀll nÀr jag ger HyperdragetâŠ
Jag Àr snÀll nÀr jag ger Hyperdraget 1stjÀrna. KÀnner jag mig lurad. Svar:JA
Testade Hyperdraget av en kompis som köptâŠ
Testade draget av en kompis som köpt det. Vilken skrÀp. Gick in och kollade online. Finns inget företag med det namnet registrerat i Sverige. Pris:199kr. Gå online på alibaba så kan du köpa exakt samma drag för under 30kr. Men trots allt varför köpa något som inte funkar. Satte på en spinnare efter 20 kast med hyperdraget fick napp på fjÀrde kastet. Så satte på Hyperdraget lika dött igen och inte ett hugg. NÀ till bluff-företag. Köp inte detta!!!
De stjÀl foton frÃ¥n andra och skiverâŠ
De stjÀl foton från andra och skiver egna omdömen o betyg
BedrÀgeri
BedrÀgeri. Dom köper draget från en fabrik i Kina och sÀljer det till överpris.
Man kan köpa samma drag från Ali express för 40kr.
Ãckligt scam företagâŠ
Lurar folk att köpa drag som kostar 200 kr som man kan hitta för runt 30 kr på aliexpress. Jag varnar er, köp aldrig hÀr ifrån bara lurendrejerier!!
DÃ¥lig kvalite och ser ut som den kommerâŠ
DÃ¥lig kvalite och ser ut som den kommer frÃ¥n kina. Ãverpris
Stulna filmer i deras reklam
Stulna filmer i deras reklam. Bluff företag!
Originalbild stulen â falsk anvÀndning pÃ¥ webbplats
Den aktuella webbplatsen, inklusive de personer som påstås ha gett betyg dÀr, Àr fejk. Jag vet detta eftersom jag sjÀlv Àr fotografen bakom bilden som anvÀnds för att illustrera "Mikael, 41 år". Personen på bilden heter inte Mikael och Àr inte 41 år. Bilden har anvÀnts utan tillstånd, vilket Àr ett brott mot upphovsrÀtten. Om bilden inte omedelbart tas bort kommer jag att göra en formell anmÀlan.
Uppdatering 18 juli
Nu har de bytt min bild mot någon annan de stulit men har kvar samma text...
BLUFF OCH LURENDREJERI
BestÀllde tyvÀrr ett drag. Fick aldrig detta. Första ursÀkt att jag inte skrivit min mail adress rÀtt sedan fel namn och sedan fel adress. Orkade inte bråka om 150kr betalade och sa att dom skulle skicka igen. Som dom aldrig gjorde. UNDVIK. lurad och förbannad
På sidan Àr recensionerna falska
På sidan Àr recensionerna falska, bilderna Àr stulna på nÀtet och byter namn på personerna som verkligen inte anvÀnder deras beten. SÀljer ett bete som kostar 10 kr på alibaba för ca 160 kr. Köp ej av detta företaget!!!
Fejkade recensioner
Produkter från Kina, tredubbla priset, fejkade "recensioner". BÀttre att köpa direkt från Temu om man mot all förmodan vill ha grejerna.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ