Super dejligt sted
Super dejligt sted. Professionel behandling og et super behageligt personale.

Hyperhidroseklinikken ããã®åç
Velkommen til Hyperhidroseklinikken Vi hjÊlper dig, der lider af overdreven sved, til et tryggere og bedre liv I Hyperhidroseklinikken er du i trygge hÊnder. Vores meget erfarne speciallÊge, behandlersygeplejersker og anden personale, er eksperter i svedbehandling. Det kan vi hjÊlpe dig med Vi kan, som en af de få klinikker i Danmark, behandle både bÞrn og voksne som lider af hyperhidrose, og vi kan behandle alle kropsdele.
Emdrupvej 115A, 4 sal, 2400, KÞbenhavn NV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super dejligt sted. Professionel behandling og et super behageligt personale.

Hyperhidroseklinikken ããã®åç
Rigtig god oplevelse. Meget imÞdekommende, professionelle og dygtige ansatte.

Hyperhidroseklinikken ããã®åç
Fantastisk personale, super medfÞlende!
Jeg har sindssyg nåleskrÊk, og der bliver altid tage godt om mig. Har absolut ingen klager

Hyperhidroseklinikken ããã®åç
Malene, Malena, Carl, Casper og Co. SÞrger altid for en virkelig behagelig oplevelse, i en situation der ellers ikke er så behagelig. De går altid ufatteligt langt for at hjÊlpe og så er de generelt bare helt igennem sÞde og rare. Jeg har altid en bedre dag, når jeg går herfra og jeg kan kun anbefale dem til alle andre.

Hyperhidroseklinikken ããã®åç
Jeg er super glad for at få behandling på denne klinik! Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kÊmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang!
De varmeste anbefalinger herfra!
Tak for altid super god behandling, det gÞr en kÊmpe forskel i mit liv! <3

Hyperhidroseklinikken ããã®åç
Rigtig god behandling af mine hÊnder der sveder.
ImÞdekommende og omsorgsfulde fagfolk der yder hjÊlpen (behandlingen).
Bliver bedÞvet rigtigt godt så der er et minimum af smerte ved behandlingen.
Tak til EMPANO

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã